Kristianstadsbladet > Sport

Monday, 22 July, 10:03

Kristianstadsbladet - 12 jul 19 kl. 05:00

Nya förutsättningar för satsande ungdomarRenoveringen av Idrottsplatsen satte stopp för Sommarspelen 2017. I år var tävlingen tillbaka. Med kastring och allt. – Det är mycket lättare att träna nu och då blir denna tävlingen viktig för att komma i slag, säger Åhus FIK:s Thea Löfman. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Idrottsplatsen, Sommarspelen, Åhus FIK, Thea Löfman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya förutsättningarför , satsande, ungdomar
Barometern - 24 jun 13 kl. 08:12

Skolan måste ge alla rätt förutsättningar

Arbetslösheten bland unga fortsätter att öka. Allt fler unga blir beroende av ekonomiskt bistånd och av sina föräldrar för sin försörjning. Det leder det till en senare etablering på arbetsmarknaden och i vuxenlivet.

Dalarnas tidningar - 29 jul 13 kl. 15:51

Nyanlända barn har sämre förutsättningar i skolan

Utbildningen i grundskolan ska vara likvärdig för alla elever. Trots det ges inte nyanlända barn och ungdomar samma förutsättningar att klara skolan än svenskfödda barn. Länsstyrelsen i Dalarna har precis avslutat en kartläggning om läget i länet..

Barometern - 07 dec 13 kl. 12:04

Ge rätt förutsättningar

Skolan. ”Tvärtom, visar forskning, att betyg inte stimulerar vare sig motivation eller lärande, det gör inte heller ett auktoritärt skolsystem.” Ännu ett ras för svenska femtonåringars kunskaper i matematik, läsförståelse och naturkunskap.

SmålandsPosten - 01 apr 14 kl. 06:28

Olika förutsättningar i förskolan

Vårdnadshavare till barn på Fjärilens och Ekebos förskola i Urshult fick i januari­ information om ändrade tider för allmän förskola, gällande barn med föräldrar som är föräldralediga eller arbetslösa. Tidigare var de 15 timmarna som barnen är berättigade till uppdelade på tre dagar, fem timmar per dag. De nya tiderna är tre timmar per dag fem dagar i veckan.

Magazin24 - 04 mar 14 kl. 07:28

Inför V86: Jagar revansch med ovana förutsättningar

Senast var han på väg mot seger när galoppen kom i sista sväng.
Nu ska I Saw You ta revansch, med för honom ovana förutsättningar.
- Det klart att man är lite utelämnad när man har tillägg men han är minst lika bra bakifrån som från ledningen, säger hästens tränare Åke Lindblom.

Ekonomistas - 17 jan 18 kl. 09:30

Kapitalbeskattningens förutsättningar

Idag presenteras SNS Konjunkturrådsrapport 2018, Kapitalbeskattningens förutsättningar. Den är skriven av mig (ordförande) och docenterna i nationalekonomi Spencer Bastani, Linnéuniversitetet och Åsa Hansson, Lunds universitet. Rapporten kan laddas ned på SNS hemsida (eller på min hemsida) där det även finns annat materiel, och rapporten presenteras även i en artikel på DN Debatt.

Barometern - 29 jul 13 kl. 07:47

Sämre förutsättningar för privat vård

Att det är svårt med läkarrekrytering i Kalmar län är inte något okänt. Ändå skapar man inte förutsättningar för entreprenörsdriven primärvård i glesbygd. Om förutsättningarna vore kostnads- och konkurrensneutrala så hade Sensia vårdcentral i Hultsfred funnits kvar i dag.

Kristianstadsbladet - 28 sep 12 kl. 15:38

"Hoppas min efterträdare får bättre förutsättningar"

Foto: Peter Åklundh
Anders Fransson anser att arbete- och välfärdsnämnden aldrig gav honom någon chans. "Det tar två tre år att bygga upp en hållbar förvaltning, den tiden har jag överhuvudtaget inte fått", säger han.
Anders Fransson fick ett år som förvaltningschef.

Regeringen - 19 nov 12 kl. 17:11

Ansvarstagande parter skapar förutsättningar för ett konkurrenskraftigt SAS

- En uppgörelse har nåtts, där parterna har visat mycket stort ansvar för SAS framtidsutsikter. Jag har förståelse för de svåra beslut och betydande uppoffringar som de anställda i SAS tvingats göra mot bakgrund av bolagets svåra situation. Den svenska regeringen, liksom de norska och danska, kommer nu att delta i en kreditfacilitet som ger stabilitet och skapar förutsättningar för bolaget att genomföra sin affärsplan.

Sydsvenskan - 13 mar 13 kl. 06:30

Förutsättningar för liv på Mars

Rymdsonden Curiosity har hittat och analyserat en stenbit på Mars som tyder på att förutsättningar för liv kan ha funnits där. Stenen innehåller mineraler bestående av väte, kol och syre ? alltså förutsättningar för liv..

Regeringen - 03 apr 14 kl. 11:18

Bättre förutsättningar för gode män och förvaltare

Regeringen föreslår i en lagrådsremiss åtgärder för att säkerställa att det finns tillgång till kvalificerade och lämpliga ställföreträdare.

Pressmeddelande: Bättre förutsättningar för gode män och förvaltare
Lagrådsremiss: Bättre förutsättningar för gode män och förvaltare

Justitiedepartementet, 3 april 2014.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Pan-Kristianstad redo för O-ringen: ”Vi är laddade”

Idag startar den fem dagar långa orienteringstävlingen O-ringen. För Pan-Kristianstads Gernot Ymsén är tävlingarna den perfekta uppladdningen inför det stundande VM. – Jag ser topp tio som ett lämpligt mål, säger Gernot Ymsén.

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Så mycket får KDFF i VM-ersättning

Mia Carlsson missade VM i Frankrike, men Kristianstads DFF har VM-ersättning att vänta för både Rita Chikwelu och Nilla Fischer, som spelade i klubben 2000-2003. – Vi vet att vi ska ha pengarna, men vi har inte räknat på det. Som jag har uppfattat det är det bonuspengar för oss, säger Johan Andersson, sportchef i KDFF..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Pressat spelschema: ”Känner inte för att gnälla”

En intensiv period väntar de damallsvenska klubbarna efter VM i Frankrike. Inte minst för Piteå och Göteborg som ska spela Champions League under hösten. Men Elisabet Gunnarsdottir ser ingen anledning att gnälla.

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Lugi kungar av sand – besegrade Flensburg

Lugi HF är för första gången i klubbens historia mästare i herrarnas Elitklass på Åhus Beach. Lundalaget besegrade tyska mästarklubben Flensburg i finalen med 11–10. – Det var väl dags för oss i år.

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Sheriffen lämnar Helsingborg

Helsingborgsmittfältaren tillika Tollarpssonen Johan ”Sheriffen” Persson lämnar den allsvenska klubben för spel i Östers IF. Han återvänder därmed till klubben han spenderade tre säsonger i åren 2011-2013. .

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Guldet blev till sand för IFK Kristianstad

IFK Kristianstad siktade på att ta hem Åhus Beachhandboll för andra året i rad – närmast var lag 2 som åkte ut i semifinal mot SG Flensburg-Handewitt 1. Hampus Wanne avgjorde till 11–10 i matchens sista sekund. – Vi vann gruppen i alla fall, skrattar IFK Kristianstads Emil Hansson..

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Stig-Tore: ”Jag tänker göra rätt för mig”

När Stig-Tore Moen Nilsen flyttade till danska GOG tömde han lägenheten i Kristianstad på alla saker. Inklusive lägenhetens kylskåp. – ”Jeppe” (sportchefen Jesper Larsson) sa att jag kunde ta allt och då trodde jag kylskåpet ingick, säger norrmannen, och ler..

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Revansch när Mjällby tog andra raka segern

Efter en tuff inledning hämtade sig Mjällby AIF mot Halmstad BK och tog revansch för förlusten uppe på Örjans Vall innan uppehållet. Tack vare en lurig frispark från Mohanad Jeahze och ett riktigt kraftmål av Jacob Bergström kunde man ro hem tre nya poäng och befästa sin plats i toppen. – Vi börjar inte bra alls men efter 1-0 spelar vi upp oss och nästan alla når sitt max i prestation och då kan jag inte vara annat än nöjd, Säger Mjällbys tränare Milos Milojevic.

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

KHK-kaptenen redo för comeback: ”Det kommer att bli både kul och tufft”

Strax före seriepremiären ifjol kom beskedet att Maja Hansson var gravid. Nu är den 27-årige mittsexan redo för comeback och att leda Kristianstad HK i sin roll som lagkapten..

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

E-t-t bottennapp kostade IFK guldet

IFK Kristianstad vann USM inomhus för pojkar födda 03. På stranden i Åhus fick Aranäs revansch. – Det kan jag ta, ler ledaren Marcus Kjellman..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.