Blekinge Läns tidning > Nyheter

Sunday, 21 July, 00:03

Blekinge Läns tidning - 12 jul 19 kl. 05:00

Svenska politiker skjuter över måletOm EU vore en skolklass med 28 elever är Sverige den hyperaktiva besserwissern på första bänkrad som bara inte kan rätta in sig i handuppräckningssystemet..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
EU, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska politiker, skjuteröver , målet
YA - 15 jul 19 kl. 13:04

Svenska politiker skjuter över målet

Sveriges tolkning av EU:s vapendirektiv gör fler vapen olagliga. Är det verkligen bra? .

Kristianstadsbladet - 15 jul 19 kl. 13:04

Svenska politiker skjuter över målet

Sveriges tolkning av EU:s vapendirektiv gör fler vapen olagliga. Är det verkligen bra? .

Trelleborgs Allehanda - 15 jul 19 kl. 13:04

Svenska politiker skjuter över målet

Sveriges tolkning av EU:s vapendirektiv gör fler vapen olagliga. Är det verkligen bra? .

News55 - 11 nov 18 kl. 07:30

Läsarbrev: Därför skjuter Sverker Olofsson över målet

Tidigare programledaren för “Plus”, Sverker Olofsson, har en intressant krönika på News55. Olofsson ger sin förklaring till varför socialdemokraterna tappade så mycket i väljarstöd i de norrländska länen. Analysen är intressant, om än ytlig.

PrivataAffärer - 02 maj 19 kl. 07:21

Catena Media skjuter fram resultatmål

Catena Media redovisar ett justerat ebitda-resultat på 11,2 miljoner euro för det första kvartalet 2019 (12,4). Väntat enligt fyra analytiker i Bloombergs sammanställning var ett justerat ebitda-resultat på 10,8 miljoner euro. Även det rapporterade ebitda-resultatet låg på 11,2 miljoner euro (10,4).

Supermiljöbloggen - 03 sep 14 kl. 19:36

Föräldravrålet ber oss att sluta låna från våra barn

Föräldravrålet har gjort en film om "Klimatfällan" som uppmanar oss att inte låna av våra barn. Filmen är en parodi på det kända TV-programmet Lyxfällan där två ekonomer kommer hem till en familj och hjälper dem att få ordning på sig ekonomi. Klimatfällan är däremot riktad mot våra politiker och med miljö i fokus.

Kristianstadsbladet - 17 jan 13 kl. 06:30

Politiker utreds för förfalskning

Polisen utreder en politiker i Hässleholm som tidigare haft förtroendeuppdrag. Han är misstänkt för urkundsförfalskning och övergrepp i rättssak.
Det var i början av november som Hässleholmspolitikern ska ha skickat in en handling till hovrätten i Övre Norrland där han i en annan politikers namn drog tillbaka ett överklagande och att käromålet ogillades samt att denne skulle betala motpartens rättegångskostnad.

BT - 04 jul 13 kl. 00:30

Nödvändig press på politiker

Det är sällan som Vänsterpartiet får stöd för sina förslag bland ?experter,? och därför uttryckte partiets ekonomiska talesperson Ulla Andersson stor tillfredsställelse, när flera forskare i nationalekonomi i går uttalade sig till förmån för att slopa regeln om att den statliga budgeten ska ha ett överskott.

BT - 16 dec 14 kl. 09:38

Riksbanken skjuter fram räntehöjning

Riksbanken skjuter fram tidpunkten för när den räknar med att höja styrräntan till slutet av 2016. Tidigare så kallade räntebana pekade mot en räntehöjning under första halvåret 2016. Styrräntan lämnas som väntat oförändrad på rekordlåga noll procent, där den legat sedan slutet av oktober.

Cornucopia - 17 apr 17 kl. 18:06

Media skjuter bredvid målet i sitt försvar av sin usla hantering av Drottninggatandådet

"Vi kommenterar inte pågående insats" - det enda polis eller militär bör säga till en journalist i skarpt lägeAll kritik mot media för deras usla hantering av terrordådet på Drottninggatan rinner av dem som rödvin på en nedspydd skjorta. De har helt missat att de genom sin rapportering riskerar människoliv och att hjälpa terrorister. Vi får be till lämplig högre makt att Sverige aldrig hamnar i krig, då fiendens främsta underrättelsetjänst skulle bli svensk media som skulle rapporterar allt svensk trupp skulle göra.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Finalkvällen fylldes av stjärnglans

Sista uppträdandet på torget för årets Östersjöfestival stod Robert Wells för. Med konserten ”Stjärnglans” hade han samlat gästartister för en stjärnfylld avslutningskonsert..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sölvesborg är Sveriges sjunde bästa lag

Sölvesborgs GK knep en sjundeplacering i SM-laggolfen på Barsebäck Golf och Country Club..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Firehawks kvicka start höll inte hela vägen

PANG! ...sa det i lördagens första match mot Leksand.

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Glada miner på finaldagen

Lördagen i Karlshamn innebar inledningen av finalen på Östersjöfestivalen 2019. Under dagen fylldes åter gatorna av besökare som ville njuta av de sista timmarna av årets festival..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Thomas Deutgen öppnar upp sitt kylskåp

Under Smakfestens egna ”Här har du ditt kylskåp” lagade stjärnkocken Henrik Widerberg mat på läckerheter från Thomas Deutgens kylskåp..

Blekinge Läns tidning - 5 timmar sedan

Högt tryck med Sean Banan på scen

På Barnens festival var det konsertstämning när en fulladdad Sean Banan fick publiken att skaka rumpa och dansa sig svettig i solgasset. .

Blekinge Läns tidning - 8 timmar sedan

Trafik: ko orsakade trafikstörningar på E22

Blekinge Läns tidning - 6 timmar sedan

Meijer och Young och visade vägen - nytt banrekord

Att hitta ny swimrun-partner är en sport i sig. Att ta sig runt 22 kilometer i vatten och på land är en annan. Kenny Meijer och Johanna Froode vet hur man lyckas med både och.

Blekinge Läns tidning - 6 timmar sedan

Kändisdesign i ny butik

Butiken fylldes snabbt och en uppsättning muggar var slutsålda redan efter femton minuter. Emily Palander som redan driver Salong Vacker tror på sin butik – med kända inredningsmärken..

Blekinge Läns tidning - 6 timmar sedan

Gamla ting får sitt pris

En ful fisk. Porslin från Kina och ett hänglås, det var några av dem par ting publiken hade med sig när de fick möjlighet att träffa antikexperten Peder Lamm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.