Sydöstran > Nyheter

Thursday, 18 July, 00:26

Sydöstran - 12 jul 19 kl. 04:21

Få får ersättning för förlorad post
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: får , ersättningför , förlorad, post
YLE - 08 maj 17 kl. 04:30

Robin fick narkolepsi efter vaccinering mot svininfluensa - nekas nu ersättning

Svininfluensavaccinet år 2009 ökade risken att drabbas av narkolepsi. Flera som råkade ut för sjukdomen hade ändå lindrigare symptom i början och var inte tillräckligt snabba med att ta sig till läkare. Det innebär att de kan gå miste om livslång ersättning.

Dalarnas tidningar - 30 jul 14 kl. 08:44

Politiker anklagas för fusk med ersättning

Som politiker utgår arvoden och ersättning för förlorad arbetsinkomst. Den aktuella politikern har uppgett sig ha förlorat inkomst på grund av politiska möten. För den förlorade inkomsten har kommunen betalat ut ersättning, det trots att politikern uppges sakna arbetsinkomst.

UT - 10 mar 14 kl. 14:05

Friad för människorov får ersättning

En man i 40-årsåldern får drygt 70 000 kronor i ersättning för att han varit frihetsberövad misstänkt för medhjälp till människorov och medhjälp till utpressning, men sedan friats. Själva händelsen skedde på annan ort för drygt ett år sedan. Mannen var chaufför när andra inblandade hotade och pressade en person på pengar, skriver Borås Tidning.

Västerbottens Folkblad - 28 okt 13 kl. 10:55

Misstänktes för våldtäkt ? kräver ersättning

En 20-årig man, som misstänkts för våldtäkt men sedan friats, ansöker nu om ersättning från staten för tiden han suttit frihetsberövad. Mannen, som är bosatt i en kranskommun till Umeå, gör anspråk på 5 000 kronor i ersättning för lidande samt cirka 4 000 kronor för förlorad inkomst. I sin ansökan till Justitiekanslern skriver mannen [...

Barometern - 18 nov 13 kl. 14:12

Man kräver ersättning för felbehandling

En patient med skadad hand skickades runt till olika vårdinstanser. Nu får han inte längre ersättning från försäkringskassan och kräver därför kompensation från landstinget. Patienten, en man i 20-årsåldern, har med hjälp av en anhörig gjort en anmälan till Inspektionen för vård och omsorg.

SN - 11 okt 14 kl. 16:22

Polisen efterlyste hans bil – får ersättning

En man från Nyköping fick sin bil felaktigt registrerad som efterlyst hos polisen. Under åtta månader var mannens bil efterlyst. När det hela upptäcktes ville mannen ha ersättning med 2 000 kronor för eget arbete, kränkning och de besvär som efterlysningen har orsakat honom.

Skånskan - 25 apr 18 kl. 12:12

Nazistledaren får ersättning för gripande

Sverige Simon Lindberg, ledare för nationalsocialistiska Nordiska motståndsrörelsen, får 5000 kronor i ersättning efter att han frihetsberövades i fjol.I september arrangerade Nordiska motståndsrörelsen (NMR) en stor demonstration i samband med Bokmässan i Göteborg. Situationen urartade och blev snart våldsam.

YLE - 23 okt 17 kl. 07:50

Semesterresan förstörd? Du kan snart få ersättning för förlorad glädje

Den som sur kommer hem från en misslyckad paketresa ska snart kunna få ersättning för missnöjet. Lagen om paketresor ersätts nämligen med ny lagstiftning år 2018. Men nej - dåligt väder ger inte rätt till kompensation..

Dagens PS - 28 dec 17 kl. 08:46

Tim Cooks ersättning ökade rejält i år

Apples vd Tim Cook har fått sin ersättning höjd med 47 procent under det senaste räkenskapsåret som avslutades i september. Det framgår av inskickade dokument, skriver The Telegraph. Totalt fick Apple-chefen nästan 13 miljoner dollar, motsvarande 107 miljoner kronor, i ersättning.

Sydsvenskan - 24 aug 18 kl. 15:54

Damkronorna får ersättning av förbundet

Svenska ishockeyförbundet svänger i frågan gällande ersättning till Damkronorna. De har nu beslutat att spelarna kommer att ersättas för förlorad inkomst redan under kommande säsong. Det hela har möjliggjorts genom ett samarbete med SHL, som kommer lägg.

BT - 24 aug 18 kl. 15:54

Damkronorna får ersättning av förbundet

Svenska ishockeyförbundet svänger i frågan gällande ersättning till Damkronorna. De har nu beslutat att spelarna kommer att ersättas för förlorad inkomst redan under kommande säsong. Det hela har möjliggjorts genom ett samarbete med SHL, som kommer lägga in lika mycket pengar som förbundet.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 1 timme sedan

Tre fantastiska artister kickar igång årets festival!

Första dagen på Östersjöfestivalen bjöd på en fantastisk inledningskonsert!.

Sydöstran - 3 timmar sedan

Bra SM-start för Sölvesborgs GK

Sölvesborgs GK fick en bra start när SM i laggolf för damer inleddes på Barsebäck..

Sydöstran - 5 timmar sedan

Här är blekingarnas slutspelsmotståndare i Gothia

Tre Blekingelag blev klara för A-slutspel i Gothia Cup när gruppspelet färdigspelades under onsdagen..

Sydöstran - 6 timmar sedan

Parkerade bilar hindrar komposttömning

VMAB har problem att tömma kompoststationen vid Ingenjörsgatan. Anledningen är att folk parkerar sina bilar i direkt anslutning till densamma. – Det är svårt att komma fram och vi vill ju inte orsaka att det ramlar ned grenar på bilarna, säger Malin Håkansson på VMAB.

Sydöstran - 8 timmar sedan

Museet vaknar upp till turistsäsongen

Stridsyxor, gravurnor, medeltida mynt - och en idolbild i sten. Det och mycket annat finns i Sölvesborgs museums samlingar..

Sydöstran - 7 timmar sedan

Färre döda i trafiken

Att det var färre trafikdöda hittills i år var en nyhet på onsdagen. Det gällde första halvåret i år, då 110 dog i trafiken. Det var en låg siffra, 20 färre än första halvåret i fjol..

Sydöstran - 8 timmar sedan

Konkurs: Stora skulder för spelstudio från Blekinge

I slutet av januari i år begärde man sig själva i konkurs. Spelföretaget Forgotten Key från Karlshamn hade 5,9 miljoner kronor i skulder – och bara 248 000 i tillgångar, visar förvaltarberättelsen..

Sydöstran - 8 timmar sedan

Brister hos Ronnebyföretag

Sydöstran - 8 timmar sedan

Storfångst vid campingplats

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.