Sydsvenskan > Sport

Tuesday, 23 July, 14:16

Sydsvenskan - 12 jul 19 kl. 04:21

Få får ersättning för förlorad postAv drygt 300 klagomål till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) mot Postnord de senaste tre åren, har bara sju fått delvis eller helt rätt, rapporterar SR Ekot. De vanligaste klagomålen gäller brev och paket som inte har kommit fram eller som har skadats..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Allmänna, ARN, Postnord, SR Ekot

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: får , ersättningför , förlorad, post
YLE - 08 maj 17 kl. 04:30

Robin fick narkolepsi efter vaccinering mot svininfluensa - nekas nu ersättning

Svininfluensavaccinet år 2009 ökade risken att drabbas av narkolepsi. Flera som råkade ut för sjukdomen hade ändå lindrigare symptom i början och var inte tillräckligt snabba med att ta sig till läkare. Det innebär att de kan gå miste om livslång ersättning.

Dalarnas tidningar - 30 jul 14 kl. 08:44

Politiker anklagas för fusk med ersättning

Som politiker utgår arvoden och ersättning för förlorad arbetsinkomst. Den aktuella politikern har uppgett sig ha förlorat inkomst på grund av politiska möten. För den förlorade inkomsten har kommunen betalat ut ersättning, det trots att politikern uppges sakna arbetsinkomst.

UT - 10 mar 14 kl. 14:05

Friad för människorov får ersättning

En man i 40-årsåldern får drygt 70 000 kronor i ersättning för att han varit frihetsberövad misstänkt för medhjälp till människorov och medhjälp till utpressning, men sedan friats. Själva händelsen skedde på annan ort för drygt ett år sedan. Mannen var chaufför när andra inblandade hotade och pressade en person på pengar, skriver Borås Tidning.

Västerbottens Folkblad - 28 okt 13 kl. 10:55

Misstänktes för våldtäkt ? kräver ersättning

En 20-årig man, som misstänkts för våldtäkt men sedan friats, ansöker nu om ersättning från staten för tiden han suttit frihetsberövad. Mannen, som är bosatt i en kranskommun till Umeå, gör anspråk på 5 000 kronor i ersättning för lidande samt cirka 4 000 kronor för förlorad inkomst. I sin ansökan till Justitiekanslern skriver mannen [...

Barometern - 18 nov 13 kl. 14:12

Man kräver ersättning för felbehandling

En patient med skadad hand skickades runt till olika vårdinstanser. Nu får han inte längre ersättning från försäkringskassan och kräver därför kompensation från landstinget. Patienten, en man i 20-årsåldern, har med hjälp av en anhörig gjort en anmälan till Inspektionen för vård och omsorg.

SN - 11 okt 14 kl. 16:22

Polisen efterlyste hans bil – får ersättning

En man från Nyköping fick sin bil felaktigt registrerad som efterlyst hos polisen. Under åtta månader var mannens bil efterlyst. När det hela upptäcktes ville mannen ha ersättning med 2 000 kronor för eget arbete, kränkning och de besvär som efterlysningen har orsakat honom.

Skånskan - 25 apr 18 kl. 12:12

Nazistledaren får ersättning för gripande

Sverige Simon Lindberg, ledare för nationalsocialistiska Nordiska motståndsrörelsen, får 5000 kronor i ersättning efter att han frihetsberövades i fjol.I september arrangerade Nordiska motståndsrörelsen (NMR) en stor demonstration i samband med Bokmässan i Göteborg. Situationen urartade och blev snart våldsam.

YLE - 23 okt 17 kl. 07:50

Semesterresan förstörd? Du kan snart få ersättning för förlorad glädje

Den som sur kommer hem från en misslyckad paketresa ska snart kunna få ersättning för missnöjet. Lagen om paketresor ersätts nämligen med ny lagstiftning år 2018. Men nej - dåligt väder ger inte rätt till kompensation..

Dagens PS - 28 dec 17 kl. 08:46

Tim Cooks ersättning ökade rejält i år

Apples vd Tim Cook har fått sin ersättning höjd med 47 procent under det senaste räkenskapsåret som avslutades i september. Det framgår av inskickade dokument, skriver The Telegraph. Totalt fick Apple-chefen nästan 13 miljoner dollar, motsvarande 107 miljoner kronor, i ersättning.

Sydsvenskan - 24 aug 18 kl. 15:54

Damkronorna får ersättning av förbundet

Svenska ishockeyförbundet svänger i frågan gällande ersättning till Damkronorna. De har nu beslutat att spelarna kommer att ersättas för förlorad inkomst redan under kommande säsong. Det hela har möjliggjorts genom ett samarbete med SHL, som kommer lägg.

BT - 24 aug 18 kl. 15:54

Damkronorna får ersättning av förbundet

Svenska ishockeyförbundet svänger i frågan gällande ersättning till Damkronorna. De har nu beslutat att spelarna kommer att ersättas för förlorad inkomst redan under kommande säsong. Det hela har möjliggjorts genom ett samarbete med SHL, som kommer lägga in lika mycket pengar som förbundet.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Barn döda i brand på ryskt sommarläger

Tre barn har omkommit och ytterligare ett kämpar för sitt liv efter en brand i östra Ryssland. – Situationen ser inte bra ut, säger Nadezhda Tomchenko, talesperson för de regionala myndigheterna, angående den pojke som skadats svårt. De tre omkomna är f.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Boris Johnson – rubrikernas man

Vi har listat en del av det som skapat löpsedlar med hans namn genom åren..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Kinas tidigare ledare Li Peng död

Kinas tidigare ledare Li Peng har avlidit, 90 år gammal, uppger Kinas statliga nyhetsbyrå Nya Kina. Lis roll under massakern på Himmelska fridens torg 1989 gav honom det mindre smickrande smeknamnet "Slaktaren i Peking"..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Birgit Nilsson hyllas med festkonsert – igen

Förra året firades operasångerskan Birgit Nilssons hundraårsdag med en stor hyllningskonsert på gården Svenstad i Skåne – nu är det dags igen. I början av augusti samlas bygdens körer, solister från när och fjärran samt Helsingborgs symfoniorkester för.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Väntat dressyrlag till EM i Rotterdam

Förbundskapten Bo Jenås uttagning till EM i dressyr i Rotterdam bjöd inte på några överraskningar. Truppen består av Patrik Kittel, Therese Nilshagen, Antonia Ramel och Juliette Ramel, samt reserven Rose Mathisen. Sverige har ett EM-brons att försvara f.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Köpenhamnspolis död i olycka

Det var under natten till tisdagen som den våldsamma trafikolyckan orsakade ett dödsfall..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Chris Schenlaer ska ta världens största pridefestival till Malmö och Köpenhamn

Hon ska ta världens största pridefestival till Malmö och Köpenhamn..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Santander tar strid mot ratad bankir

Den spanska storbanken Santander kommer att bestrida ett miljardkrav från den italienska bankiren Andrea Orcel i domstol. En avbruten rekryteringsprocess ligger bakom dispyten. Orcel har krävt motsvarande över en miljard kronor i skadestånd av Santander.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

”Landsbygden är mer än brott och sport”

Litteraturfestivalen “Bokdagar i Dalsland” utökar programmet med både en extra dag och stad. Även under resten av året jobbar litteraturföreningen hårt med att sprida litteratur på landsbygden. Åmål får i år sällskap av Säffle som arrangörsstad när året.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Kabul kräver förklaring efter utplåningshot

Afghanistans regering har bett Vita huset om ett förtydligande, sedan USA:s president Donald Trump försäkrat att han skulle kunna vinna kriget i landet på några få dagar genom att "radera ut Afghanistan från jordens yta". "Den afghanska nationen har ald.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.