SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 21 July, 13:07

SmålandsPosten - 12 jul 19 kl. 04:00

Betala notan, Hultqvist!Sveriges försvar är i dagsläget inte fullt ut krigsdugligt och behöver mer resurser för att effektivt kunna hävda sig vid ett angrepp från främmande makt, närmast Ryssland. Försvarsberedningen hade till syfte att ändra på detta genom en successiv ökning av anslaget, något som dock kom på skam när regeringen inte var pigg på att betala notan. Det är den fortfarande inte, vilket dess senaste utspel i frågan med all önskvärd tydlighet klargör..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Ryssland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Betala, notan, Hultqvist
Skånskan - 07 dec 16 kl. 14:00

”Hyresgästerna kan få betala notan”

ESLÖV/STOCKHOLM Hyresgästföreningens förbundsordförande Marie Linder ifrågasätter Ebotopparnas argument om att Mälöaffären skulle haft en så gynnsam effekt på Eslövs bostadsmarknad.
Hon ser en risk med att utförsäljningen av allmännyttan kan leda till spekulationer där hyresgästerna till sist får betala notan. ERWP.

UNT - 30 jul 15 kl. 10:19

Kroggäst vägrade betala notan

En gäst som under onsdagskvällen besökte en restaurang i Uppsala vägrade betala notan och blev dessutom hotfull mot personalen..

UNT - 30 jul 15 kl. 10:19

Kroggäst vägrade betala notan

En gäst som under onsdagskvällen besökte en restaurang i Uppsala vägrade betala notan och blev dessutom hotfull mot personalen..

VA - 17 jan 11 kl. 14:29

Betala notan med sms

17 januari Slut på kontanter när barhänget är som bäst? Ett Uppsalaföretag lanserar en ny modell för att betala för drickandet på krogen ? nämligen via sms.

SvD - 02 aug 16 kl. 10:17

De får betala notan för getingplågan i sommar

Sommaren 2016 är en getingsommar av rang, med upp till fyra gånger fler saneringsuppdrag hos försäkringsbolagen mot ett normalår. Men medan saneringen är gratis för husägaren, blir notan för getingplågan desto högre hos saneringsbolagen. – Det är vi som får betala, säger Håkan Kjellberg på Anticimex..

Affärsvärlden - 06 mar 13 kl. 08:37

Riskchef: Bolånekunderna får betala notan

Den norska finansinspektionen vill införa nya hårdare bankkrav i landet. Detta innebär bland annat hårdare kapitaltäckningsregler. Enligt DNB:s vd Trygve Young får bankens bolånekunder stå för en stor del av notan..

SmålandsPosten - 25 jun 13 kl. 06:21

Va-taxa får betala notan om EU säger nej

Om inte kommunen beviljas EU-pengar till den planerade reningen av Växjösjön och Södra Bergundasjön får skattebetalarna och va-kollektivet stå för kalaset.
Det menar kommunalrådet Bo Frank (M). Som Smålandsposten berättat ska Södra Bergundasjön och Växjösjön renas för att bli fullvärdiga badsjöar.

DI - 21 nov 13 kl. 09:38

SBAB: Kunderna ska inte betala notan

När bankerna får högre kostnader vid regeländringar ska inte kunderna behöva ta notan. Det tycker till och med en bank-vd..

DN - 13 okt 11 kl. 09:42

Borg: Bankkunden ska inte betala notan

Svenska bankkunder ska inte behöva betala när bankerna tvingas öka sitt eget kapital. Finansminister Anders Borg anser att ägarna i stället måste acceptera att tjäna mindre pengar..

GöteborgsPosten - 17 dec 14 kl. 10:10

Tvingades betala notan i förskott

Två romska kvinnor tvingades betala i förskott för middagen på restaurangen, något som andra middagsgäster slapp..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Trafik: Bil började ryka på Ölandsbron - fick bärgas

Under söndagen började en personbil på väg över Ölandsbron ryka och fick köras bort med bärgningsbil. Något som orsakade långa köer. .

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Skåne: Livlös man hittad i bil - dödsorsaken okänd

Under morgonen hittades en livlös man i en bil på Ågatan i Bromölla. Polisen utesluter inte brott och har spärrat av ett stort område..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Blekinge: Åkte fast med stora mängder öl: ”Är en möbel”

En 40-årig man från Litauen står nu åtalad för att ha smugglat in 817,92 liter starköl i Stillerydshamnen den 5 juli..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Fotboll: Öster presenterar nytt nyförvärv – och Keene är spelklar

Under natten till söndagen stod det klart att James Keene är spelklar till söndagens match mot Trelleborgs FF. I halvtidspausen kommer även ett nyförvärv att presenteras. .

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

LIVE: FC Rosengård-Växjö DFF

Efter ett två månader långt uppehåll är det återigen dags för Växjö DFF att spela Damallsvensk fotboll. Det är ingen lätt uppgift laget ställs inför i omstarten då det är tabelltvåan Rosengård som står på schemat. Ni kan följa matchen här på smp.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

LIVE: Öster-Trelleborg

Öster är i desperat behov av poäng men har haft det svårt på hemmaplan. Nu väntar en ny chans att ta tre poäng på hemmaplan då bottenkonkurrenten Trelleborg kommer på besök. Ni kan följa matchen live här på smp.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Buskörning på nya konstisbanan – kan ha förstörts

Någon har kört in en bil på den nya konstisbanan i Öjaby under natten till lördagen. Ännu är det svårt för föreningen att veta hur skadad banan har blivit och en polisanmälan för skadegörelse har lämnats in. .

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Sjöräddarna behöver fler frivilliga

Öppet hus för den ideella föreningen Växjö sjöräddningssällskap betyder en bra möjlighet att rekrytera nya frivilliga sjöräddare..

SmålandsPosten - 20 timmar sedan

Därför är konspirationsteorierna om månfärden fel

50 år har gått sedan Apollo 11 landade på månen – och lika länge har konspirationsteoretiker ifrågasatt bedriften. Stas Barabash professor i rymdfysik synar "bevisen" i sömmarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.