SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 20 July, 09:54

SmålandsPosten - 12 jul 19 kl. 04:00

Sätt stopp för PalestinapengarDet där begreppet brott mot mänskligheten håller på att inflateras så det skall man vara försiktig med. Men människorättsorganisationen Human Rights Watch:s rapport som publicerades i går om situationen på Västbanken och i Gaza är skäl nog för att ställa besvärliga frågor till den svenska regeringen..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Palestinapengar, Human Rights Watch, Västbanken, Gaza

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sätt, stoppför , Palestinapengar
Sydsvenskan - 26 jan 12 kl. 22:17

Stopp i avlopp kostar miljoner

Arkiv: Lisbeth Westerlund
Fel saker hamnar i avloppet och vållar stopp - som kostar miljoner att fixa.
Skräp som vållar stopp i avlopp kostar Sveriges 25 största kommunala hyresvärdar 50 miljoner kronor per år, bedömer de själva. Det är tidningen Hem&Hyra som har forskat i hur våra avfallsvanor påverkar hyreskostnaden.

Expressen - 17 nov 17 kl. 06:40

"Stopp, stopp, har inga förklaringar"

GÄLLIVARE. Rysslands längdchef Jelena Välbe kallade till presskonferens för att lugna ner stämningen inför premiären.Då dök en reporter från SVT:s ”Uppdrag Granskning” upp – och konfronterade henne med uppgifter om höga blodvärden inför OS 2006.

YA - 26 sep 13 kl. 06:30

Stopp för farligt gods i centrum

Kommunen ville ha bort all tung genomfartstrafik från centrala Tomelilla. Så långt vill inte länsstyrelsen sträcka sig ? men det blir i alla fall stopp för transporter med farligt gods.

Expressen - 09 jan 14 kl. 11:41

Stora tågstörningar efter stopp i Karlsberg

Ett stopp i Karlberg orsakar nu stora störningar i tågtrafiken i norrgående riktning från Stockholm central.Det ska röra sig om en kraftledning som rivits ned på stationen strax innan klockan 11.– Det jag vet är att det är stopp för tågtrafiken norrut från Stockholms central, och in mot Stockholms central på grund av att det är stopp i Karlberg, säger Elina Yli-Torvi på SJ:s presstjänst..

Nyheter Väst - 17 mar 14 kl. 12:45

Stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm

Måndag. En ledning har rasat ner över tågspåret och detta orsakar stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm. Oklart när det är åtgärdat.

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 19:25

Stopp i tågtrafiken i norr


Det är stopp i tågtrafiken mellan Östersund och Ånge på grund av en brand i marken vid tågspåren i Moradal, norr om Ånge. Flera Norrtåg och två SJ Intercitytåg från Stockholm kommer att bli kraftigt försenade, enligt Trafikverket. Vid 20-tiden räknar räddningstjänsten med att de kan öppna ett av de två spåren för trafik.

BT - 07 jul 14 kl. 19:25

Stopp i tågtrafiken i norr

Det är stopp i tågtrafiken mellan Östersund och Ånge på grund av en brand i marken vid tågspåren i Moradal, norr om Ånge. Flera Norrtåg och två SJ Intercitytåg från Stockholm kommer att bli kraftigt försenade, enligt Trafikverket. Vid 20-tiden räknar räddningstjänsten med att de kan öppna ett av de två spåren för trafik.

Uppsalanyheter.se - 16 jun 16 kl. 16:55

Regnet sätter stopp för dragracingtävlingarna

Dragracing: Fram till lunchtid hann dragracingtävlingarna på Tierp Arena köra innan regnet satte stopp för fortsatta tävlingar, knappt fem timmar senare stängdes banan på grund av regnet.Fram till lunchtid hann dragracingtävlingarna på Tierp Arena köra innan regnet satte stopp för fortsatta tävlingar, knappt fem timmar senare stängdes banan på grund av regnet.

Regnet satte stopp för fortsatta tävlingar på Tierp Arena då EM-deltävlingen Tierp Internationals startade på torsdagen.

YLE - 08 sep 16 kl. 08:51

VR sätter in fler stopp på Bennäs tågstation

Kritiken har inte varit nådig sedan VR drog in flera tågstopp på Bennäs tågstation i Pedersöre. Nu meddelar VR att man kommer att lägga in två stopp fler per dag från och med december. - Vi planerar lägga till fler stopp i Bennäs i december.

Västerbottens Folkblad - 09 nov 16 kl. 12:36

Lastbilar i krock – stopp på E4

Två lastbilar är inblandade i en olycka och det är just nu helt stopp på E4 i norrgående riktning. Olyckan larmades in vid 12.20 på onsdagen.

Skånskan - 21 apr 17 kl. 06:17

Stopp för köp av bostadsrätter till asylsökande

Morgonkollen Här är ett urval av kvällens och nattens nyheter. ERWP.fif(0)LOKALT
Stopp för köp av bostadsrätter till asylsökande
MALMÖ Sen 2016 har Malmö stad köpt in 56 bostadsrätter för att kunna ta emot de kommunplacerade asylsökande som staten har tilldelat staden.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Fortsatta störningar i tågtrafiken

Det är fortsatt stopp i tågtrafiken mellan Hör och Hässleholm enligt Trafikverket. Något som påverkar trafiken under lördagen och söndagen..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Trollkarlen förtrollade Tingsryd

För femte sommaren i rad bjöd trollkarlen Fredrik Karlsson på en magisk föreställning på Tingsryd Resort..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Stöld: Maskerade män stal paket som kompis beställt i felaktigt namn

Maskerade män krossade rutorna på en Icabutik på Dalbo och stal tre paket som en annan man beställt i ett felaktigt namn. Nu döms männen för stöld och anstiftan av stöld. .

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

”Jag var fyra timmar från döden”

Likblek, medvetslös och med svåra andningsproblem låg Jennie Lange på …badrumsgolvet när hennes mamma hittade henne. När hon kom till sjukhuset sade läkarna att om hon inte …hade fått hjälp hade hon varit död inom fyra timmar..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Tingsryd tappar i Solcellstoppen

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ikea stänger USA-fabrik

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Öppet hus i blomsterparadiset

I Annika Olssons trädgård finns fyrahundra sorters rosor. Här, bland snirkliga grusgångar, gräsplättar och broar bjuder hon in allmänheten på söndag. Det blir sextonde året i rad som hon är med i kampanjen Öppen Trädgård som tidningen Land anordnar.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

”Gå tillbaka till att vara medioker var inte lätt”

Simon Svensson levde sitt drömliv. Han var proffs i datorspelet Heroes of the storm och tjänade stora pengar. Helt plötsligt lades spelets proffsliga ned och nu är hans framtid oviss..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Vera Vitali om sin uppväxt

Vera Vitali, just nu aktuell som rollen Lisa i SVT:s ”Bonusfamiljen” ska prata om hur det är att växa upp i en värld med starka kontraster - och hur det påverkat henne. .

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Öster behöver vända trista hemmatrenden

På söndag väntar ny Östermatch på Myresjöhus Arena. Statistiken pekar på ytterligare en match utan tre poäng. Christian Järdler är fast besluten om att vända den trista hemmatrenden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.