SR > Nyheter

Thursday, 18 July, 15:45

SR - 12 jul 19 kl. 03:00

Svårt att få ersättning för post som kommer bortAllmänna Reklamationsnämnden har fått in över 300 klagomål mot Postnord de senaste tre åren – men bara sju har fått delvis eller helt rätt..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Reklamationsnämnden, Postnord

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svårtatt , , ersättningför , postsom kommer , bort
SVT - 3 timmar sedan

Profilernas upprop – vill ha lika ersättning inom fotbollen

Sverige skördade stora framgångar under sommarens fotbolls-VM. Det har blåst nytt liv i diskussionen kring lika ersättning för dam- och herrlandslagen. Flera före detta elitspelare i damfotbollen har skrivit under ett brev till Svenska Fotbollförbundet där de kräver jämställda ersättningar..

Dagens PS - 28 dec 17 kl. 08:46

Tim Cooks ersättning ökade rejält i år

Apples vd Tim Cook har fått sin ersättning höjd med 47 procent under det senaste räkenskapsåret som avslutades i september. Det framgår av inskickade dokument, skriver The Telegraph. Totalt fick Apple-chefen nästan 13 miljoner dollar, motsvarande 107 miljoner kronor, i ersättning.

ÖstersundsPosten - 01 okt 16 kl. 08:00

Så kan du få ersättning vid post- och paketstrul

Klagomålen på post- och paketutdelningen i Sverige har ökat markant det senaste året. Som drabbad konsument kan du ha rätt till ersättning, men du måste klaga på rätt sätt. Testfakta reder ut vad som gäller..

DalaDemokraten - 01 okt 16 kl. 08:00

Så kan du få ersättning vid post- och paketstrul

Klagomålen på post- och paketutdelningen i Sverige har ökat markant det senaste året. Som drabbad konsument kan du ha rätt till ersättning, men du måste klaga på rätt sätt. Testfakta reder ut vad som gäller..

Länstidningen i Jämtland - 01 okt 16 kl. 08:00

Så kan du få ersättning vid post- och paketstrul

Klagomålen på post- och paketutdelningen i Sverige har ökat markant det senaste året. Som drabbad konsument kan du ha rätt till ersättning, men du måste klaga på rätt sätt. Testfakta reder ut vad som gäller..

YLE - 26 aug 17 kl. 08:17

Offren som fått bestående men i knivattacken kan få ersättning

De personer som skadades i samband med knivattacken i Åbo torde ha rätt till ersättning från Statskontoret i Finland. Personer som skadats i Finland i samband med att ett brott har begåtts kan nämligen få ersättning från Statskontoret. Det här gäller finländare men också personer som är bosatta i något annat EU-land.

Dagens PS - 12 jun 19 kl. 15:39

SAS-resenärer kan bli utan ersättning

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Ministern rasar mot SAS nonchalans
Efter den långa pilotstrejken som drabbade 370.000 resenärer så vägrar SAS att följa Allmänna reklamationsnämndens beslut och betala ut den schablonersättning som passagerarna har rätt till enligt EU-förordningen om ett flyg är kraftigt försenat eller inställt.

YLE - 08 maj 17 kl. 04:30

Robin fick narkolepsi efter vaccinering mot svininfluensa - nekas nu ersättning

Svininfluensavaccinet år 2009 ökade risken att drabbas av narkolepsi. Flera som råkade ut för sjukdomen hade ändå lindrigare symptom i början och var inte tillräckligt snabba med att ta sig till läkare. Det innebär att de kan gå miste om livslång ersättning.

PrivataAffärer - 15 okt 18 kl. 09:22

Nytt kaos på SAS – så får du ersättning för inställt flyg

SAS tvingades ställa in en mängd flygningar under sommaren, främst på grund av personalbrist i bolagets irländska dotterbolaget. Denna gång är problemen relaterade till den skandinaviska delen. – Orsaken till de inställda flygningarna är en kombination av flera faktorer, såsom personalbrist, teknik och väder.

BT - 13 jan 15 kl. 07:11

Försening ? då går det att få ersättning

Förseningar i tågtrafiken orsakar både oro och ilska. Men lugn, du kan få ersättning. Ett inställt tåg, eller tåg som är försenat mer än en timme, ger dig rätt till ersättning från tågföretaget som ansvarar för trafiken.

PrivataAffärer - 30 jul 18 kl. 10:42

Så får du ersättning för SAS-kaoset

Sommaren har varit tuff för många SAS-resenärer då flygbolaget ställt in en rad avgångar. Bara under den gångna helgen ställde SAS in över 20 flygningar och kaoset väntas fortsätta även denna vecka. I dag är till exempel sju flighter från Arlanda inställda.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Rapport: Brexit behöver inte slå så hårt som befarat

Den brittiska ekonomin kommer gå in i en ekonomisk tillbakagång om landet lämnar EU utan avtal. Det skriver den brittiska motsvarigheten till Finanspolitiska rådet i en rapport idag..

SR - 1 timme sedan

Mobbare riskerar långa fängelsestraff

Landet har infört en av världens hårdaste lagar mot mobbning på arbetsplatser. Mobbare - och arbetsgivare - riskerar fängelse i upp till tre år..

SR - 2 timmar sedan

Misstänkt farligt föremål i trapphus

Ett flerbostadshus i stadsdelen Rosengård i Malmö har evakuerats efter det att polisen hittat ett misstänkt farligt föremål..

SR - 2 timmar sedan

Man döms för överfallsvåldtäkt mot barn

En 22-årig man döms för att ha våldtagit en 13-årig flicka i Huddinge söder om Stockholm i april..

SR - 2 timmar sedan

EU-länder enas om mottagande av räddningsfartyg

Fyra EU-länder har enats om en informell gemensam lösning för hur räddningsfartyg som nekats gå in i hamn i Europeiskt vatten ska hanteras framöver..

SR - 2 timmar sedan

Mats Strandberg

Författare, journalist, 42 år. Född i Fagersta, bosatt i Stockholm. Debuterar som Sommarvärd..

SR - 2 timmar sedan

Trots olyckorna – inga löpande säkerhetskontroller av hoppborgar

Trots ett flertal allvarliga olyckor de senaste åren så sker ingen löpande inspektion av hoppborgar, vilket det gör med många andra typer åkattraktioner..

SR - 2 timmar sedan

Miste ena benet på Drottninggatan – utvisas

Den ukrainska kvinna som miste ena benet i terrordådet på Drottninggatan 2017 får inte stanna i Sverige..

SR - 3 timmar sedan

Tankerfartyg beslagtaget utanför Iran

Irans Revolutionsgarde, en del av armén, har beslagtagit en utländsk oljetanker med tolv personer i besättningen i Hormuzsundet..

SR - 3 timmar sedan

Populär app sprider användarnas bilder

En mobilapp som visar hur du kan se ut när du blir äldre blir allt populärare. Men den som laddar ner appen godkänner också att företaget bakom får använda ens bilder, namn och annan information precis som de vill..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.