Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 19 July, 06:13

Blekinge Läns tidning - 12 jul 19 kl. 03:00

Kerstin Porshed: Den hemliga flamingonJag är rysligt duktig på att pejla stämning och tror mig veta vad folk tänker innerst inne. Nästan lite väl duktig om ni frågar min familj. Hemliga tecken är jag däremot sämre på. Men det finns ett sådant som jag faktiskt har koll på – och som många andra verkar ha missat..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Porshed

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kerstin, PorshedDen , hemliga, flamingon
Blekinge Läns tidning - 03 okt 18 kl. 20:00

Gympa med Svea, Kerstin och Anna

Hitta flytets Kerstin Porshed och hennes svärmor Svea Porshed testade att gympa på stolen. Här är Annas program som hela familjen kan hänga med på. .

Sydöstran - 07 apr 11 kl. 03:00

Krisztina släpper bok med kåserier Detta är Krisztina Andersson Ålder: 44 i sommar Gör: Informatör på Västblekinge Miljö AB i Mörrum Familj: Man och tre tonårsbarn Bor: I Korpadalen, Asarum Favoritbok: Alla av Marian Keyes Favoritkåsör: Kerstin Porshed

KARLSHAMN Hon gjorde sig känd som en rolig kåsör när hon hade en egen sida i kommunens personaltidning. Nu har informatören Krisztina Anderssons dröm om en egen bok blivit verklighet.
?

Blekinge Läns tidning - 15 sep 15 kl. 16:25

Kerstin Porshed: T-shirts som förenar likasinnade

– Jag älskar att vara i USA, säger maken förnöjsamt och sträcker på sig så att t-shirtens anskrämliga motiv exponeras i hela sin prakt. Och när jag tittar mig omkring förstår jag precis varför..

Blekinge Läns tidning - 29 sep 15 kl. 15:19

Kerstin Porshed: De kanske ger mig något ovärderligt tillbaka

Varje dag går jag förbi henne och jag har alltid ett mynt i fickan. Skulle jag inte ha det, går jag förbi med blicken sänkt. Jag vet inte hur många gånger jag har funderat på att stanna upp och prata med den unga kvinnan som sitter där på sin usla filt..

Blekinge Läns tidning - 01 okt 15 kl. 19:45

Kerstin Porshed: Jag kan till och med förnimma lukten av ett väldoftande suddgummi

När jag gick i femman fanns det fortfarande tramporglar i klassrummen och vår fröken rullade fram blåa stenciler som luktade så starkt att ögonen tårades i parti och minut..

Blekinge Läns tidning - 14 okt 15 kl. 08:26

Kerstin Porshed: Allt kommer igen – så också träningsresor

Min mormor sparade allt från julklappspapper till skor och kläder under devisen ”Allt kommer igen”. Och tänk vad rätt hon hade. Men att det skulle gälla träningsresor hade jag väl aldrig kunnat tänka mig..

Blekinge Läns tidning - 15 okt 15 kl. 20:00

Kerstin Porshed: Det skulle kunna kallas kvinnlig list

Jag visste att jag inte borde göra det. Jag borde inte ens ha tänkt tanken. Och nu är det kört.

Blekinge Läns tidning - 11 nov 15 kl. 04:00

Kerstin Porshed: Det var nästan så att jag såg fram emot min rehabträning

Min kompis har blivit totalt åldersfixerad. Det kvittar vad vi än pratar om, så har det med åldern att göra. Och då allra helst min ålder..

Blekinge Läns tidning - 24 nov 15 kl. 16:05

Kerstin Porshed: Mera tidsrubbning i vardagen, ja tack

Maken och jag är världens punktligaste team. Vi är sådana där präktigt hemska middagsgäster som stänger av bilmotorn i samma ögonblick som nyheterna signalerar att klockan slagit noll, noll – samtidigt som värdarna därinne desperat jagar ikapp de sista minuterna, halvklädda och med blött hår..

Blekinge Läns tidning - 27 nov 15 kl. 08:41

Kerstin Porshed: En riktigt bra kalender bär på julens alla förväntningar

Jag älskar julkalendrar. En riktigt bra kalender bär på julens alla förväntningar och står för allt det mysiga som har med julen att göra. Samtidigt som den lätt blir en prövning för den otåliga..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

17-åriga ”Loffe” lever ett fartfyllt liv

Fart, fart och fart är det som gäller för Alexander ”Loffe” Edlund. Tonåringen från Blåningsmåla är en av få blekingar som tävlar i motorsporten dragracing..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Frankrike gör rätt – amerikanska techbolag ska betala skatt

Att amerikanska jättebolag kan komma undan skatten är inte rättvist. Varför ska den lokala bokhandlaren i Karlskrona, Falun eller Uddevalla betala sin bolagsskatt på 22 procent när Amazon knappt betalar ett korvöre?.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sexologen: ”Våga experimentera”

Semestern kan vara påfrestande för relationen. Förutom allt vi ska hinna uppleva ska vi även orka med att vårda kärleken och helst vara lite intima. Något som kanske inte alltid är så lätt.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

"Prioritera varandra före alla andra måsten”

För att vårda sin relation under semestern gör småbarnsföräldrarna Emma och Joakim Sirland roliga saker tillsammans - som de inte hinner med annars: – Det kan vara att bjuda hem vänner, äta en god middag på restaurang på tu man hand, gå på bio eller på någon konsert..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Anne Rambergs bedrift: ett politiserat rättsväsende

I början av juli höll Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg sitt sommarprat i P1. Få människor har gjort så mycket som Ramberg för att politisera vårt rättsväsende..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Så vårdar turisterna sina relationer

Semester och relationer - hur får turisterna det att gå ihop. BLT gav sig ut på stan och hörde efter..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

20-årig tradition viktig att bevara

För öns bygdegårdsförening är det viktigt att bevara Hanödagen som alltid firas en lördag i mitten av juli. Traditionen har drygt 20 år på nacken. – Vi är angelägna om att inte ändra för mycket i programmet från år till år, säger Ingrid Åström som är sekreterare i Hanö Bygdegårdsförening.

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Besökare imponerades av inlagd sill

Hanödagen instiftades i slutet av 1990-talet för att ge ön en egen dag och för att visa upp det lokala hantverket. Även öbornas förmåga att lägga in sill har tilldragit sig uppmärksamhet..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Fullt utvecklad villabrand i Brömsebro

Vid 02:26 larmades SOS om att ett hus brann längs E22. .

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

God morgon! Fårskallar

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.