SVT > Inrikes

Tuesday, 16 July, 18:11

SVT - 12 jul 19 kl. 01:45

Advokat: Delade meningar om nya samtyckeslagenDet råder delade meningar huruvida torsdagens HD-dom gett mer eller mindre klarhet i hur samtyckeslagen ska tolkas, det säger advokaten Ulrika Borg i kvällens Aktuellt..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
HD, Ulrika Borg, Aktuellt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Advokat, Delade, meningarom nya , samtyckeslagen
SVT - 26 jan 11 kl. 10:55

Delade meningar om Fehmarntunnel

En majoritet i det danska folketinget uppges nu vara för en tunnel i stället för en bro till Tyskland över Fehmarn Bält. Men det råder delade meningar på Lolland om den kommer att gynna eller missgynna ekonomin och jobben.Vi har besökt färjeläget Rödbyhavn.

SVT - 18 apr 11 kl. 10:19

Delade meningar om finska valet

Igår hölls ett historiskt val i Finland då det nationalistiska partiet Sannfinländarna blev landets tredje största parti. Och bland finländare i Eskilstuna rådde det idag delade meningar om valresultatet. Medverkande: Sirkka Potkonen Sinikka Öberg Sarita Hotti (S) ansvarig för minoritetsspråken Reporter: Anna-Stina Månsson Fotograf och redigerare: Lars Adolfsson.

SVT - 21 okt 11 kl. 07:26

Delade meningar om flexicurity

Skånska moderater vill införa en mer flexibel arbetsmarknad med bland annat ändrade turordningsregler vid uppsägning. De vill på försök införa den danska så kallade Flexicuritymodellen i Skåne. Men i Danmark råder delade meningar om den.

Nya Wermlands Tidningen - 28 okt 11 kl. 07:35

Delade meningar om vindkraftsparker

Det råder delade meningar om utformningen av den planerade vindkraftsparken i Mörtnäs. En enig politisk ledning i Arvika tycker att Årjängs kommun bör se över parkens omfattning..

Jönköpingsnytt - 01 dec 11 kl. 06:00

Delade meningar om politikerns avhopp

Anders Jörgensson står fast vid sitt beslut - han tänker avgå som ordförande för tekniska nämnden. Men inom Jönköpings moderater råder det delade meningar. - Såvida inte partiledningen säger något annat tänker jag inte omvärdera mitt beslut, säger Anders Jörgensson..

DI - 12 dec 11 kl. 16:51

Källa: Delade meningar i Swans styrelse

Det råder delade meningar i Swans styrelse om hur man ska gå vidare, enligt en källa..

SN - 04 jan 12 kl. 17:30

Delade meningar om delat Vänsterledarskap

Det råder delade meningar om delat ledarskap inom Vänsterpartiet. Sörmlandsdistriktet är för delat, men Staffan Folke (V) är emot..

Helsingborgs Dagblad - 18 apr 14 kl. 10:30

Delade meningar om burägg

Det finns delade meningar om värphönor som bor i burar. Nyligen har Willys och Coop beslutat att stoppa försäljningen av burägg. — Det är olyckligt att det är butikskedjorna som fattar beslutet och att det inte sker genom lag.

Kristianstadsbladet - 18 apr 14 kl. 10:28

Delade meningar om burägg


Det finns delade meningar om värphönor som bor i burar. Nyligen har Willys och Coop beslutat att stoppa försäljningen av burägg. - Det är olyckligt att det är butikskedjorna som fattar beslutet och att det inte sker genom lag.

UNT - 18 apr 14 kl. 10:28

Delade meningar om burägg

Det finns delade meningar om värphönor som bor i burar. Nyligen har Willys och Coop beslutat att stoppa försäljningen av burägg. Men branschen anser att det finns en romantiserad bild av frigående höns.

Fler nyheter från SVT

SVT - 8 timmar sedan

Experten: Skulle kunna varit motorn som slets loss

I måndags bekräftade Statens haverikommission att delar av det kraschade planet i Umeå bröts loss i luften. Enligt flygsäkerhetsexperten Hans Kjäll skulle en hypotes kunna vara att propellern brast och att motorn då slets loss från planet. – Man antyder ju att ett flertal delar har lossnat från flygplanet under nedfärden, säger han i SVT:s Morgonstudion..

SVT - 10 timmar sedan

Kokosmjöl återkallas – kan innehålla metallspån

Risenta återkallar kokosmjöl (300 gram) efter att man hittat små metallspån i det, skriver Paulig, som äger Risenta, i ett pressmeddelande..

SVT - 19 timmar sedan

Tre gripna för mord på svenskar i Danmark

Tre personer har gripits misstänkta för inblandning i dubbelmordet på två svenskar utanför Köpenhamn i juni, skriver Kvällsposten..

SVT - 19 timmar sedan

Ordföranden för Yazda: ”Sluta utvisa de yazidier som finns här”

Fortfarande saknas tusentals yazidier efter terrorsektens IS invasion 2015, förklarar Delkhwaz Haciy, ordförande för den globala organisationen Yazda. – Det finns mycket Sverige kan göra, till exempel sluta utvisa de yazidier som finns i Sverige..

SVT - 21 timmar sedan

Trendbrottet: Lika många män och kvinnor är arbetslösa

Arbetslösheten i juni låg på 6,7 procent, det visar färska siffror från Arbetsförmedlingen. För första gången sedan 2011 så är arbetslösheten nu lika stor bland kvinnor och män, något som bland annat beror på att fler utrikesfödda kvinnor är arbetslösa..

SVT - 21 timmar sedan

”Hur välkommen är man med den bakgrunden man har?”

För ungefär fyra år sedan kom Robabah Haidari till Sverige. Hon kom från Iran men har afghanska rötter. I Sverige väntade hon ungefär 2,5 år på uppehållstillstånd.

SVT - 23 timmar sedan

Flygplansmodellen inblandad i minst sju incidenter tidigare

Nio personer dog när ett flygplan av modellen Gipps Aero GA8 Airvan kraschade i Umeå i söndags. Det är inte första gången modellen är inblandad i en olycka. På organisationen Bureau of aircraft accidents archives finns sju rapporter om incidenter med planet sedan 2006.

SVT - Igår: 18:10

Här slog planet ned – se olycksplatsen från ovan

Nio personer omkom när flygplanet av modellen Gippsaero GA8 Airvan störtade rakt ner mot marken två kilometer från Umeå flygplats på söndagen. SVT:s reporter Oskar Jönsson besökte olycksplatsen från luften..

SVT - Igår: 16:47

Det senaste om flygkraschen – live från presskonferensen

Med anledning av söndagens flygolycka utanför Umeå kommer Statens haverikommission, som utreder olyckan, att hålla en presskonferens. Följ den direkt här på SVT Nyheter..

SVT - Igår: 12:32

SVT döms för ”järnrörsfilmen” – kommer att överklaga till HD

SVT gjorde intrång i den tidigare SD-riksdagsledamoten Kent Ekeroths upphovsrätt genom att offentliggöra och visa delar av den så kallade ”järnrörsfilmen” 2012. Det konstaterar Patent- och marknadsöverdomstolen. SVT tvingas nu betala Ekeroths rättegångskostnader på cirka 190 000 kronor, samt ersätta honom för användningen av filmen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.