SR > Nyheter

Thursday, 18 July, 23:28

SR - 12 jul 19 kl. 00:40

Mer amfetamin tillverkas i SverigeDen inhemska tillverkningen av amfetamin ökar, enligt polisen. En orsak är att det har blivit vanligare att använda amfetaminolja..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mer, amfetamin, tillverkasi , Sverige
Kristianstadsbladet - 07 aug 13 kl. 01:31

Tullen beslagtar allt mer amfetamin


Under första halvåret i år har tullen beslagtagit 110 kilo amfetamin. Under samma period förra året var mängden 50 kilo, och året dessförinnan 26 kilo.Orsaken till ökningen är inte helt klar, men kan bero på enskilda stora beslag eller att tullens samarbete med europeiska kollegor blivit bättre.

BT - 07 aug 13 kl. 01:36

Tullen beslagtar allt mer amfetamin

Under första halvåret i år har tullen beslagtagit 110 kilo amfetamin. Under samma period förra året var mängden 50 kilo, och året dessförinnan 26 kilo. Orsaken till ökningen är inte helt klar, men kan bero på enskilda stora beslag eller att tullens samarbete med europeiska kollegor blivit bättre.

Helsingborgs Dagblad - 07 aug 13 kl. 01:36

Tullen beslagtar allt mer amfetamin

Under första halvåret i år har tullen beslagtagit 110 kilo amfetamin. Under samma period förra året var mängden 50 kilo, och året dessförinnan 26 kilo. Orsaken till ökningen är inte helt klar, men kan bero på enskilda stora beslag eller att tullens samarbete med europeiska kollegor blivit bättre.

Dagens PS - 04 sep 17 kl. 09:22

Dagens snackis: Amazon lägger mer än hela Sverige

Joakim Jardenberg om att techjätten spenderar mer pengar än hela Sverige på R&D. Och om hur dyrt det är med forskning och utveckling, men också hur viktigt det är. Om hur svårt det är att nå upp till stora investeringar för små länder.

Dagens PS - 07 jun 17 kl. 10:04

Euron något mer poppis i Sverige

Andelen som skulle rösta nej till euron sjunker. Samtidigt ökar andelen som skulle rösta ja. Det visar SCB:s undersökning av EU- och eurosympatier, som refereras av Nyhetsbyrån Direkt.

SVT - 10 jun 19 kl. 19:21

Seger: ”Vi spelar för mer än bara Sverige”

Redan i inledningen av VM har det konstaterats att det blir ett rekord-VM. Intresset är större än någonsin och skjuter i höjden världen över. – Jag vet hur mycket en framgång skulle påverka damfotbollen, mycket står på spel, man spelar för mer än bara Sverige, säger Caroline Seger inför VM-premiären mot Chile..

SR - 07 aug 13 kl. 14:40

Tullen beslagtar allt mer amfetamin

Tullens beslag av amfetamin har ökat kraftigt jämfört med förra året. Under första halvåret i år har tullen beslagtagit 110 kilo amfetamin. Det är mer än en fördubbling jämfört med samma period förra året..

SVT - 07 aug 13 kl. 02:15

Tullen beslagtar allt mer amfetamin

Tulles beslag av amfetamin har mer än fördubblats under första halvåret i år jämfört med samma period ifjol..

NT - 07 aug 13 kl. 01:31

Tullen beslagtar allt mer amfetamin

Under första halvåret i år har tullen beslagtagit 110 kilo amfetamin. Under samma period förra året var mängden 50 kilo, och året dessförinnan 26 kilo..

UNT - 07 aug 13 kl. 01:31

Tullen beslagtar allt mer amfetamin

Under första halvåret i år har tullen beslagtagit 110 kilo amfetamin. Under samma period förra året var mängden 50 kilo, och året dessförinnan 26 kilo. Samtidigt har beslagen av heroin och kokain minskat.

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

USA har skjutit ner iransk drönare

USA har skjutit ner en iransk drönare i Hormuz-sundet, enligt ett uttalande från president Trump..

SR - 3 timmar sedan

Danska kunder lämnar Danske bank

De danska bank-kunderna fortsätter lämna Danske Bank, på grund av avslöjandet 2017 om bankens inblandning i en stor penningtvättskandal..

SR - 4 timmar sedan

Ny plan för att beskatta nätjättar

Det ska bli internationella regler kring beskattning av stora multinationella företag som Google, Apple, Facebook och Amazon. Det målet kom ministrarna på G7 mötet i Frankrike, överens om idag..

SR - 13 timmar sedan

Minskad vinst för Volvo Cars

Personbilstillverkaren Volvo Cars minskade sin vinst före skatt med 42 procent under andra kvartalet. Vinsten före skatt slutade på 2,3 miljarder, att jämföra med 3,9 miljarder under samma period i fjol..

SR - 5 timmar sedan

Kambodja skickar tillbaka tusen ton plastskäp till väst

Kambodja beslutade i veckan att skicka tillbaka nästan hundra containrar med plastsopor till Nordamerika. Det innebär att ytterligare ett land i Sydostasien har börjat sätta stopp för att emot sopor från västvärlden..

SR - 5 timmar sedan

Trumpanhängare: ”Skicka tillbaka dem!”

Trots massiv kritik fortsätter Donald Trump att stå fast vid sitt uttalande om att fyra demokrater, som är medborgare i USA, ska åka tillbaka till platserna de kom ifrån. Under ett kampanjmöte i North Carolina visade Trumpanhängarna i publiken att de står på presidentens sida..

SR - 6 timmar sedan

Ny lag gör det svårare med avtalslös brexit

Det brittiska parlamentet har röstat för en lagändring som ska göra det svårare för nästa premiärminister att kringgå parlamentet och driva igenom en avtalslös brexit..

SR - 6 timmar sedan

Marocko-morddom: Döms till döden

Domstolen i marockanska Salé har dömt de tre män, som erkänt dubbelmordet på två skandinaviska turister i Atlasbergen i fjol, till döden. Det rapporterar norska VG..

SR - 7 timmar sedan

Rapport: Brexit behöver inte slå så hårt som befarat

Den brittiska ekonomin kommer gå in i en ekonomisk tillbakagång om landet lämnar EU utan avtal. Det skriver den brittiska motsvarigheten till Finanspolitiska rådet i en rapport idag..

SR - 9 timmar sedan

Mobbare riskerar långa fängelsestraff

Landet har infört en av världens hårdaste lagar mot mobbning på arbetsplatser. Mobbare - och arbetsgivare - riskerar fängelse i upp till tre år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.