YA > Nyheter

Wednesday, 17 July, 05:19

YA - 12 jul 19 kl. 00:01

Insändare: Sänkta reseavdrag sänker landsbygden.Återigen angriper regeringen med Miljöpartiet i spetsen de som bor och verkar på landsbygden. Regeringen har nu tagit fram ett nytt förslag till reseavdrag. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Miljöpartiet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Sänkta, reseavdrag, sänker, landsbygden
YLE - 05 mar 17 kl. 07:06

De gåtfulla runorna i Vörå I: Österbottens första viking

En finskhetskonspiration bland ledande vetenskapsmän – eller en svenskhetskonspiration bland österbottniska bönder och intellektuella? En brottsanmälan mot en amatörarkeolog – och en JO-anmälan mot en avdelningschef på Museiverket. I en tredelad artikelserie berättas historien om några stenristningar som antingen skriver om historien, eller också är Svenskfinlands mest fantastiska fall av historieförfalskning.

Magazin24 - 28 mar 13 kl. 08:33

"Jag skulle ha varit jävligare mot dem"

Erik Persson från Västra Skedvi tog hem segern i Farmen och fick därmed med sig 500 000 kronor i vinstpengar. Nu berättar Erik om sin tid på Farmen, om samarbetet med Janikke och om varför han väljer att dela med sig av prispengarna. Erik Persson, 32, från Kolsva har den senaste tiden synts i dokusåpan Farmen på TV4.

Sydsvenskan - 26 okt 15 kl. 17:10

Nalles nya kostym satt inte så bra

Efter Wiveka Stenbecks insändare om den nya Nallekonserten (22/10) vill jag gärna svara följande:Tanken är god att barnen ska få höra en hel symfoni, men det förfelar sitt syfte när man riktar sig till barn redan från tre års ålder. Små barn förstår inte alls sammanhanget - överhuvudtaget kunde det lika gärna ha varit utdrag från olika kompositörers verk. Den goda ambitionen sköt helt över huvudet på den tilltänkta målgruppen.

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

Fler nyheter från YA

YA - 5 timmar sedan

Fruntimmersveckan väcker kvinnokrafterna

Nu inleds årets fruntimmersvecka. Och Christinehofs slott passar på att lägga en del av sina krafter på kvinnorna genom vår historia. Med programpunkter för var fruntimmersdag, inklusive de inledande namnsdagsbarnen Fredrik/Fritz (!

YA - 5 timmar sedan

Jubilar: Linda Heed

Hon har ridit och tävlat hela livet. För Linda Heed handlar hästlivet om att vinna – men även om kärleken till de stora djuren..

YA - 5 timmar sedan

Insändare: Oproffsig politisk hantering av provborrning

Centerpartister, ni sitter i princip i regeringsställning eller slarvigt uttryckt i ”knäet på regeringen”. Varför lyfter ni inte frågorna kring minerallagen i er så omtalade januariöverenskommelse?.

YA - 5 timmar sedan

Insändare: Grattis till Putins gräddtårta

Man tar sig för pannan. Läste Jea Jonssons insändare om fred ”Sverige allt djupare insyltat i Nato”, YA 8 juli. Alla vill väl ha fred, men….

YA - 5 timmar sedan

Insändare: Skåne hårt drabbad av elbristen

Hotande elbrist har plötsligt blivit en realitet i stora delar av södra Sverige, bland annat i Skåne, Mälardalen och Stockholm/Uppsala. .

YA - 5 timmar sedan

Insändare: Morgondagens vattenrening då?

Simrishamns kommun ståtar med världens första fullskaliga reningsverk, ett dyrt forskningsprojekt som naturligtvis på sikt kan bli guld värt i alla fall för miljön..

YA - 5 timmar sedan

Insändare: Gammal skåpmat från gammal M-politiker

Per-Axel "Pax" Sjöholm. Politiken står aldrig stilla, utan är stadd i ständig förvandling. .

YA - 7 timmar sedan

JVM-vinnare slog till i 3-kvällars

Högklassiga elitloppen i Österlens 3-kvällars blev än mer högklassiga under andra tävlingsdagen. Såväl på damsidan som herrsidan gästspelade två landslagsorienterare. D21-klassen vanns till exempel av färska junior-VM-vinnaren Isa Envall, IK Hakarpspojkarna..

YA - 8 timmar sedan

Färre barn föddes på Ystads BB

641 barn föddes på Ystads BB under första halvåret i år. Det är en minskning jämfört med i fjor. – Anledningen är att vi haft ett förlossningsrum stängt i flera månader på grund av byte av en hiss, säger enhetschefen Bodil Herrlin Hedin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.