BLT > Kultur

Saturday, 20 July, 01:37

BLT - 11 jul 19 kl. 23:29

Trevande start men det tog sig mer och merHasslöfestivalens första dag var trevande men publiken och stämningen tilltog allt eftersom kvällen fortskred. Tyngdpunkten låg tveklöst på de lokala förmågorna, både på scen och bland besökare. .
Läs mer på BLT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trevandestart men det , togsig , meroch , mer
Dagensanalys.se - 16 apr 18 kl. 13:55

71 procent tycker att annonserna på nätet är mer påträngande än för 3 år sedan

Tycker du att annonsera på nätet bli allt mer påträngande, du är inte ensam. En undersökning av amerikanska internetanvändare genomförd av Kantar Millward Brown visar att 71 procent av de svarande tycker att annonserna är mer påträngande nu än de var för tre år sedan. En del av anledningen till att man känner att man ser fler annonser beror på att man konsumerar mer media under dygnet nu än man gjorde tidigare.

YLE - 06 jun 15 kl. 08:00

Petter Nissén: Mer pengar till fisketurism och fisktrappor

Petter Nisssén har rötter i Vasa men arbetar med fiskefrågor som fiskerikonsulent i norr. Han brinner för vildfiskstammarna och för hållbart fiske. Men han tycker också att man borde satsa mer på fisketurism i norr och satsa pengar på fisktrappor för vandringsfiskarna.

Kristianstadsbladet - 10 sep 11 kl. 06:30

77-åringens sista ord: "De jävlarna tog min plånbok"

Mitt på ljusa dagen rånades 77-åringen. Strax efter stannade hans hjärta och han avled. Polisen, som jobbar hårt för att hitta rånarna, behöver hjälp med vittnesiakttagelser.

Dagensanalys.se - 23 nov 17 kl. 10:31

Annonser är mer effektiva på sidor där publicisten är tydlig

I somras genomförde företaget Conquest ett test bland 4364 personer för att mäta vilken effekt omgivningen har på en annons effektivitet. Resultatet visar att en annons som visas på en sida med en tydlig publicist än på en ”okänd” sida. Däremot spelar inte det omkringgivande artikelinnehållet någon roll för hur annonsen uppfattas.

Kristianstadsbladet - 19 okt 13 kl. 11:40

Självmordsdåd tog 13 liv i Somalia


En självmordsbombare tog minst 13 människor med sig i döden när han sprängde sig utanför en restaurang i somaliska Baladweyne, uppger en lokal politiker i området. Mer än tio människor ska ha skadats i explosionen som skedde nära en militärbas. Restaurangen i fråga uppges vara populär bland såväl etiopiska som somaliska soldater.

BT - 19 okt 13 kl. 11:42

Självmordsdåd tog 13 liv i Somalia

En självmordsbombare tog minst 13 människor med sig i döden när han sprängde sig utanför en restaurang i somaliska Baladweyne, uppger en lokal politiker i området. Mer än tio människor ska ha skadats i explosionen som skedde nära en militärbas. Restaurangen i fråga uppges vara populär bland såväl etiopiska som somaliska soldater.

Eurosport - 01 apr 13 kl. 08:09

Golf - Stenson tog vara på Masterschansen - tvåa i Houston

Henrik Stenson tog vara på chansen att få spela i årets US Master i april tack vare en delad andraplats i PGA-tourtävlingen som avgjordes i Houston i påskhelgen. Han fick 273 slag, ett mer än segraren D A Points, USA..

Skånskan - 14 aug 18 kl. 05:00

”Vi vill ha mer av det goda”

Under året har de släppt ett nytt album, Made of music, både i Sverige och internationellt. De har korats till ”Årets artist” på folk- och världsmusikgalan och de har turnerat intensivt.
Nu vill Sousou och Maher Cissoko ta nästa steg i karriären.

Nyheter 24 - 11 nov 11 kl. 11:49

Myhrer: "Har varit nära toppen - nu vill jag ha mer"


Säsongen drog igång i Sölden för drygt två veckor sedan. Han kom trea i den totala slalomcupen och gjorde en underbar säsong. Nu har André Myhrer laddat om - och är redo för mycket mer.?

Sydsvenskan - 24 nov 14 kl. 04:00

Bananen som ska få mig att handla mer, mer, mer

Jag har börjat tröttna på mataffärernas säljknep, denna ondska mot folk som handlar med barn. Jag vet inte hur många gånger jag svurit över att basvaror alltid står längst in längst bort, och att glass, godis och chokladkalendrar exponeras i perfekt tjathöjd för barn, precis där man måste stå och köa vid kassorna. Det sänker ju trivseln för alla!

Fler nyheter från BLT

BLT - Igår: 14:48

Ett arkitektoniskt mästerverk mitt i Blekinge

Bräkne-Hoby kyrka är en av Blekinges märkvärdigaste 1800-talsbyggnader. Dels är den ett monument över den mest ambitiösa kyrkobyggnadsperioden i svensk historia, dels är den ett arkitektoniskt mästerverk när det gäller användningen av byggnadsvolymen och interiörens utformning..

BLT - 15 jul 19 kl. 15:00

Krug gör läsaren försvarslös

En bok om en familjs historia under nazitiden, men den är berättad som inget annat, på ett sätt som gör läsaren helt försvarslös, anser Niclas Sennerteg..

BLT - 14 jul 19 kl. 19:12

Arrangörerna om jubileumsfestivalen ”Vi hade tur med vädret, artisterna och stämningen”

Hasslöfestivalens 20-årsjubileum firades av både arrangörer och besökare i helgen. BLT stämde av med festivalgeneralerna Robin Åkerman och Malin Törnquist om hur det gick vad de har för tankar kring framtiden. .

BLT - 12 jul 19 kl. 23:25

Pang på när Ulf Lundell intog Hasslö

Mörkret hade nästan fallit när Uffe äntrade Stora scen på fredagskvällen. Det var inte fullsmockat framför scenen när bandet gick på, men ganska snabbt skyndade folk dit från matstånden och öltältet..

BLT - 11 jul 19 kl. 21:43

Att vara sen på Lundell-bollen

Jag har hört om honom jämt. Han har diskuterats i radio och tv, hissats och dissats i böcker, tidningar och magasin. Sökt rampljuset, bjudit upp till dans och dragit sig undan.

BLT - 11 jul 19 kl. 07:00

Guiden till sommarens Hasslöfestival

Hur tar du dig dit? Hur kan du övernatta? Vilken tid spelar ditt favoritband?

BLT - 10 jul 19 kl. 20:30

Caj Karlsson dubbelt aktuell på sommarens jubileum

Caj Karlsson är tillbaka på hemön, ”Lilla Hawaii” och ger inte mindre än två konserter på Hasslöfestivalen i år. En under eget namn och en som frontman i legendariska Sinn Fenn som återuppstår för en exklusiv spelning. .

BLT - 27 jun 19 kl. 11:44

Internationellt ansedda musiker undervisar i brass

Blekinge International Brass Academy, BIBA, pågår nu för 27:e året i rad. Deltagarna bjuder på sedvanliga konserter men vad det inte vet är att en överraskning väntar vid avslutningskonserten på lördag. .

BLT - 26 jun 19 kl. 10:59

Tonårsvåndor och humor – Mia Öström har skrivit en av årets bästa ungdomsböcker

Född på fel plats och fast med fel kille? I sin nya ungdomsbok fångar Mia Öström identitetssökandet med filmiska drag. Jonna Fries har läst den..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.