SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 24 July, 11:32

SmålandsPosten - 11 jul 19 kl. 23:27

Ny kommunchef med 90 000 i månadslönMåltidsakademin i Grythyttan, idrottsarenor i Örebro och ”Älska äldreomsorgen” i Ängelholm. Susann Pettersson blir ny kommunchef i Älmhult. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Grythyttan, Örebro, Älska, Ängelholm, Pettersson, Älmhult

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny kommunchefmed 90 , 000i , månadslön
Skånskan - 08 okt 16 kl. 06:00

Kommunchefens hemliga lönelyft – på 156 000 kr

HÖRBY Kommunchefen Johan Eriksson hoppade av deltidsuppdraget som vd i kommunägda Hifab – och belönades i det tysta med ett lönelyft på 156 000 kronor om året.
Det kunde ske genom att kommunalrådet Susanne Meijer (S) ordnade så att vd-arvodet bakades in i kommunchefens fasta lön. Det kan SkD avslöja idag.

Kristianstadsbladet - 18 jul 12 kl. 09:00

Miljonkostnad när kommunchef slutade

Arkivfoto: Kb
I maj avslutades kommunchef Johan Erikssons tjänst i Hässleholm med omedelbar verkan. Han och den politiska ledningen kom inte överens. Nu står det klart att den förre chefens avgång blev till kostnader i miljonklassen.

GöteborgsPosten - 20 feb 18 kl. 12:59

Ny kommunchef för 95 000 i månaden

Lars Fröding får som ny kommunchef i Falkenberg en månadslön på 95  000 kronor. Han beräknas tillträda tjänsten tidigast strax före sommaren..

Sydsvenskan - 03 jul 15 kl. 16:42

Tafsande kommunchef köps ut

En kommunchef i västra Sverige som anklagats för att ha tafsat på en ung kvinna i samband med en personalfest får 16 månadslöner för att sluta.Kommunchefen stängdes av från jobbet när anklagelserna mot honom blev kända för några veckor sedan. Nyligen kom han överens med kommunen att sluta.

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 15 kl. 16:42

Tafsande kommunchef köps ut

En kommunchef i västra Sverige som anklagats för att ha tafsat på en ung kvinna i samband med en personalfest får 16 månadslöner för att sluta.Kommunchefen stängdes av från jobbet när anklagelserna mot honom blev kända för några veckor sedan. Nyligen kom han överens med kommunen att sluta.

Nya Wermlands Tidningen - 06 sep 18 kl. 13:33

Verksamhetschef sade upp sig – får 408 000 kronor

Tobias Nyåker som varit verksamhetschef för omsorg och stöd har sagt upp sig. Efter en uppgörelse med Munkfors kommun får han 408 000 kronor, vilket motsvarar åtta månadslöner på 51 000 kronor i månaden.– Det är en fredlig överenskommelse, säger Jan-Olov Appel kommunchef i Munkfors..

Cornucopia - 10 nov 13 kl. 09:47

Skattereform: 144 000:- i grundavdrag, 35% i platt skatt, all moms 25%

Det fackliga idéinstitutet Katalysen sätter ner foten och visar vad de står för. Man vill höja världens högsta skattetryck från 44% till 51%, men samtidigt genomföra en del intressanta reformer. (Schibsted/SvD)

Naturligtvis leder bara höjt skattetryck till minskad effektivitet, eftersom när man hanteras andra pengar så uppstår alltid intern korruption.

Kristianstadsbladet - 29 nov 12 kl. 09:00

Fritidschefen köps ut för 13 månadslöner

Torsten Malm slutar som fritidschef i Bromölla kommun. Han får gå med 13 månadslöner och är den tredje chefen som kommunen köper ut i år.
I veckan gjorde Bromölla kommun en överenskommelse med Torsten Malm om att avsluta hans anställning på grund av olika syn på hur arbetet ska skötas och därmed ett bristande förtroende från kommunens sida.?

UNT - 03 jul 15 kl. 16:40

Tafsande kommunchef köps ut

En kommunchef i västra Sverige som anklagats för att ha tafsat på en ung kvinna i samband med en personalfest får 16 månadslöner för att sluta..

Blekinge Läns tidning - 03 feb 16 kl. 13:54

Kommunchef lämnar med månadslöner

Förre förvaltningschefen Tommy Johansson har slutat på Ronneby kommun. Han lämnar sitt uppdrag med tio månadslöner..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Fotboll: Så blir Järdlers ”nya” Öster

Fyra nya spelare har plockats in i sommar. Nu ska Christian Järdlers ”nya” Öster snabbt hitta kemin..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Två personbilar i krock vid kyrka i Växjö

Två personbilar kolliderade runt klockan 09.21 i höjd med Öjaby Kyrka i Växjö..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Så mycket kan du få vid tågförseningar

Åska, växelfel och folk i järnvägsområdet får punktlighetsstatistiken att spåra ur. Under juni var tre av tio fjärrtåg försenade och helgens tågkaos i Sydsverige drabbade tusentals resenärer. Beroende på tågsträckans längd och hur stor förseningen är kan du ha rätt att få hela beloppet tillbaka..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Kulturjournalist sommarpratar om den gröna vågen

Den mångsidiga kulturjournalisten Gunilla Kindstrand återkommer som sommarvärd i år. Hennes sommarprat kommer dels handla om historien bakom orten hon bor i samt den gröna vågen på 70-talet..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Färsk spenat tros ligga bakom sjukdomsutbrott

37 personer blev sjuka av bakterien yersinia i Sverige i våras. Även ett sjukdomsfall i Kronoberg kan nu härledas till detta sjukdomsutbrott, som tros komma från färsk spenat som varit smittad..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Kronoberg: Ont om ugglor i skogen

2019 har varit ett bottenår för ugglor i Kronobergs län. Det visar resultaten efter vårens nattinventeringar i länet. Däremot har två berguvspar lyckats med sina häckningar..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

Mindre lastbil in i träd utanför Mönsterås. Rattfylleri i Växjö..

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Mitt hemliga ställe för vila

Husvagnen var mitt hemliga ställe. I den förvarade jag kassar med Hemmets Journal, Fantomen och Kalle Anka som jag fått av farmor Marta och min storebror Kjell. Begagnade, sönderlästa och bedagade men ännu inte lästa av mig.

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

När feghet får avgöra regeringsbeslut

Det kommer alltid att finnas frågor som det inte är så frestande för sittande regeringar att behöva ta ansvar för, och det är i dessa situationer närliggande för dem att hänvisa till ett auktoritativt domstolsutlåtande. Det skriver liberale kommunpolitikern Torgny Klasson med anledning av utvisningen av ukrainska Iryna Zamanova som tvingades att amputera ett ben efter terrorattentatet på Drottninggatan i Stockholm i april 2017..

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Vi har varit i mitten av stormen

Under lördagen den 13 juli slog blixten ned i ett läger med 80 tyska ungdomar i skogen utanför Lenhovda..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.