GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 24 July, 10:59

GöteborgsPosten - 11 jul 19 kl. 14:43

Länsstyrelsen: Regeringen bör pröva PreemraffLänsstyrelsen i Västra Götaland ansluter till Naturvårdsverket som uppmanat regeringen att titta närmare på möjligheten att ta över tillståndsärendet för Preems utbyggnad av oljeraffinaderiet i Lysekil..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Preemraff, Västra Götaland, Naturvårdsverket, Preems, Lysekil

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Länsstyrelsen, Regeringen, bör, pröva, Preemraff
Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 14:40

Länsstyrelsen: Regeringen bör pröva Preemraff

Länsstyrelsen i Västra Götaland ansluter till Naturvårdsverket som uppmanat regeringen att titta närmare på möjligheten att ta över tillståndsärendet för Preems utbyggnad av oljeraffinaderiet i Lysekil. Länsstyrelsens bedömning är att utbyggnaden gör de.

UNT - 11 jul 19 kl. 14:40

Länsstyrelsen: Regeringen bör pröva Preemraff

Länsstyrelsen i Västra Götaland ansluter till Naturvårdsverket som uppmanat regeringen att titta närmare på möjligheten att ta över tillståndsärendet för Preems utbyggnad av oljeraffinaderiet i Lysekil..

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 19 kl. 14:40

Länsstyrelsen: Regeringen bör pröva Preemraff

Länsstyrelsen i Västra Götaland ansluter till Naturvårdsverket som uppmanat regeringen att titta närmare på möjligheten att ta över tillståndsärendet för Preems utbyggnad av oljeraffinaderiet i Lysekil. Länsstyrelsens bedömning är att utbyggnaden gör de.

Regeringen - 24 maj 17 kl. 09:58

Uppdrag till Länsstyrelsen i Stockholms län att göra en nulägesbeskrivning i kommuner med verksamhet för romsk inkludering

Regeringen uppdrar åt Länsstyrelsen i Stockholms län att i samverkan med Arbetsförmedlingen, Boverket, Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen, Statens skolverk och romska sakkunniga göra en nulägesbeskrivning i de kommuner som under perioden 2012–2017 beviljats statsbidrag för utvecklingsverksamhet för romsk inkludering på lokal nivå. Länsstyrelsen i Stockholms län ska senast den 15 oktober 2018 redovisa uppdraget till Regeringskansliet (Kulturdepartementet)..

Regeringen - 20 feb 18 kl. 11:28

Uppdrag till Länsstyrelsen i Jönköpings län om översyn av samhällsorientering för nyanlända

Regeringen uppdrar åt Länsstyrelsen i Jönköpings län att se över det nationellt framtagna utbildningsmaterial som används inom samhällsorienteringen i kommunerna. Länsstyrelsen ska lämna förslag på hur materialet ska revideras med syfte att ge ökat utrymme åt information och dialog om rådande normer och värderingar i det svenska samhället och hur dessa påverkar kvinnor och män..

Regeringen - 06 sep 16 kl. 17:17

Uppdrag till Länsstyrelsen i Stockholms län att sprida kunskap från arbetet för romsk inkludering

Regeringen uppdrar åt Länsstyrelsen i Stockholms län att genomföra insatser för att fördjupa och sprida kunskap från arbetet för romsk inkludering..

Regeringen - 28 sep 16 kl. 15:16

Uppdrag till Länsstyrelsen i Dalarnas län att utveckla arbetsformer för att motverka sociala risker med fokus på rasism och extremism

Regeringen ger Länsstyrelsen i Dalarnas län i uppdrag att, som ett led i länsstyrelsernas arbete med krisberedskap, utveckla arbetsformer för att motverka sociala risker med fokus på rasism och extremism. I uppdraget ingår att sprida resultaten av arbetet samt att lämna förslag till eventuella fortsatta insatser inom området..

Regeringen - 26 jan 17 kl. 13:55

Länsstyrelsen får central roll i arbetet för att få EMA till Sverige

Länsstyrelsen i Stockholms län har fått i uppdrag av regeringen att bistå i arbetet med att omlokalisera den europeiska läkemedelsmyndigheten EMA till Sverige..

Regeringen - 21 feb 17 kl. 09:04

Uppdrag till Länsstyrelsen i Stockholms län att fortsätta utvecklingen av samordning och samverkan mot människohandel

Regeringen ger Länsstyrelsen i Stockholms län i fortsatt uppdrag att till och med den 31 december 2017 på nationell nivå samordna det arbete som bedrivs mot sådan människohandel som syftar till avlägsnande av organ, krigstjänst, tvångsarbete eller annan verksamhet i en situation som innebär nödläge för den utsatte..

Regeringen - 20 apr 18 kl. 11:23

Ändring av beslut om uppdrag till Länsstyrelsen i Stockholms län avseende att göra en nulägesbeskrivning i kommuner med verksamhet för romsk inkludering

Med ändring av regerings beslut den 11 maj 2017 beslutar regeringen att Länsstyrelsen i Stockholms län ska redovisa uppdraget om att göra en nulägesbeskrivning i kommuner med verksamhet för romsk inkludering senast den 15 december 2018..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Källa till rykte om radioaktivt vatten jagas

Ett viralt rykte om radioaktivt kranvatten spred panik i Paris. Nu ska en utredning gå till botten med vem som ligger bakom flodvågen av desinformation..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Separatister i fängelseuppror i Kamerun

Ett fängelse i Kameruns huvudstad Yaoundé har vandaliserats och bränts under ett fånguppror natten till tisdagen. En del intagna lade upp filmer på Facebook där de protesterade mot usla levnadsvillkor i fängelset och till stöd för landets engelskspråkiga separatiströrelse..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Tusentals fordon har krigsplacerats

Ett par tusen bilägare i landet har de senaste veckorna fått brev från Försvarsmakten om att deras fordon har krigsplacerats. Om det blir höjd beredskap kan de tvingas lämna ifrån sig sina bilar – mot ersättning..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Märta Tikkanens brevväxling är en gåva

Tomas Forser läser en studie över kvinnliga författares villkor i männens värld..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Ung man död efter drunkningsolycka

En man har avlidit till följd av en drunkningsolycka vid Stora Mölnesjön under tisdagseftermiddagen. Anhöriga är underrättade..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Ny krasch för Thomas – andra segern för Ewan

Den regerande mästaren Geraint Thomas har det kämpigt i Tour de France..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Ger klartecken inför AZ: "Inget problem"

Sjuk senast – nu är Paulinho tillbaka..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Expert: Inga enkla vägar för Johnson

Svåra månader väntar Boris Johnson. På onsdag svärs han in som premiärminister – en post som han sitter långtifrån säker på..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Förlust för Barcelona i Griezmanns debut

På ena sidan: spanska mästarna Barcelona med nyförvärv som franske storstjärnan Antoine Griezmann och nederländska superlöftet Frenkie de Jong (som tillsammans värvats för cirka två miljarder kronor)..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Branschsajt: Tre nya Iphonemodeller i höst

Apple kommer att lansera tre olika varianter av Iphone 11 till hösten, skriver branschsajten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.