SVT > Inrikes

Sunday, 21 July, 12:49

SVT - 11 jul 19 kl. 22:47

SVT:s meteorolog: Ovanligt med så här stormigt väderDe massiva regn som drar över sydeuropa är inte vanliga. Tvärt om brukar det så här års vara torrt längs kusterna kring Medelhavet. Det berättar Deana Bajic, SVT:s meteorolog som berättar hur vädret i området kommer bli framöver, i klippet ovan..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Medelhavet, Deana Bajic

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT:s, meteorolog, Ovanligtmed , här , stormigt, väder
SVT - 03 jan 19 kl. 20:42

SVT:s meteorolog: ”Ovanligt kraftig storm”

Stormen Pabuk är på väg in över Thailand. Tiotusentals turister har lämnat öarna Koh Phangan och Koh Tao. SVT:s meteorolog Deana Bajic förklarar att stormen kommer att vara ovaligt kraftig.

SVT - 22 jun 19 kl. 14:47

SVT:s meteorolog: ”Ovanligt med så höga temperaturer”

Extremvädret fortsätter att slå till. Nu väntas värmeböljan nå vår kontinent. – Det kan bli riktigt varmt i stora delar av Europa.

SVT - 23 dec 18 kl. 20:00

SVT:s meteorolog: ”Det blir en ovanligt vit jul”

De som har en vit jul på önskelistan har stor chans att få sin önskan uppfylld. Det är bara längs västkusten som det ser ut att bli barmark på julafton. – Det blir en vit jul i så gott som hela landet – en ovanligt vit jul, säger SVT:s meteorolog Nils Holmqvist..

SVT - 27 apr 17 kl. 21:36

SVT:s meteorolog: Svårt göra prognos för Valborgsvädret

Det är ovanligt svårt att göra prognos för valborgsvädret i år. -Det beror på att ett lågtryck är på väg rakt mot Sverige söderifrån, och bara en liten förändring i dess bana kan göra stor skillnad eftersom Sverige är ett avlångt land, säger SVT:s meteorolog Pia Hultgren..

SVT - 11 jan 19 kl. 11:01

SVT:s meteorolog: ”Blir en väldigt hård kraft i de här vindarna”

Skolor har tvingats hålla stängt och tåg- och bussavgångar har ställts in till följd av stormen Jan. Enligt SVT.s meteorolog Pia Hultgren är det värst i Kirunafjällen och Lapplandsfjällen, där det blir en period med orkanbyar.

SVT - 21 dec 18 kl. 07:39

Chatta med SVT:s meteorolog Pererik – ställ dina frågor om julvädret

Julhelgen är precis runt hörnet. SVT Nyheter rapporterar direkt om trafik- och väder från hela landet. Redan under morgonen kan du snacka väder med SVT:s meteorolog Pererik Åberg.

SVT - 24 maj 11 kl. 11:18

SVT:s meteorolog om vulkanaskan

SVT:s meteorolog Elin Torstensson berättar om vulkanskan och dess eventuella påverkan på flygtrafiken. Från Gomorron Sverige..

SVT - 28 maj 13 kl. 11:15

SVT:s meteorolog går i pension efter 18 år

SVT:s meteorolog Lage Larsson gjorde i dag sin sista vädersändning..

SVT - 23 maj 14 kl. 17:01

SVT:s meteorolog varnar för skyfall

Under lördagen finns det risk för skyfall i södra Sverige, varnar SVT:s meteorolog Pia Hultgren..

SVT - 05 aug 14 kl. 12:59

SVT:s meteorolog: ”Ingen hjälp av vädret”

Man har ingen hjälp av vädret just nu. Det handlar bara om lokala regnåskväder. Och sannolikheten är väldigt låg att de kommer att gå just över brandområdena tyvärr, säger SVT:s meteorolog Mats Andersson..

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Det stör sig din campingranne på att du gör

Under semestermånaderna bor nästan hälften av alla övernattande turister på en campingplats. Men desto fler som vill campa – desto fler blir det också att hålla sams med..

SVT - 3 timmar sedan

Gästnätterna i Sverige fortsätter att öka

Under semestersäsongen bor nästan hälften av alla övernattande turister på en campingplats, och enligt ny statistik fortsätter gästnätterna i Sverige att öka under 2019. – Vi hoppas på ett nytt rekordår, säger Peter Jansson, tf vd för Svensk Camping..

SVT - 7 timmar sedan

Nattens nyheter: 21 juli

SVT - 20 timmar sedan

Volvo återkallar 86 000 bilar i Sverige

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86 000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..

SVT - 22 timmar sedan

Löfven: Trump har uttryckt önskemål om samtal

Donald Trump ska enligt egen utsago ringa Stefan Löfven för att ”se vad de kan göra för att hjälpa Asap Rocky”. ”Han har uttryckt önskemål om ett samtal och det är naturligtvis positivt”, säger statsministern i ett uttalande till TT..

SVT - Igår: 07:21

Hemtjänsten glömde bort äldre kvinna – låg på golvet i ett dygn

En äldre kvinna glömdes bort av hemtjänsten i centrala Huddinge och låg på golvet i ett dygn innan personalen gick in med nyckel. Nu har verksamheten anmält händelsen till Inspektionen för vård och omsorg. I Huddinge arbetar hemtjänsten aktivt med sådana här utredningar..

SVT - Igår: 07:21

Allt färre missförhållanden inom hemtjänsten anmäls

Färre missförhållanden inom hemtjänsten har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg de senaste åren. Verksamheterna blir bättre på att göra ordentliga utredningar..

SVT - Igår: 05:22

Nattens nyheter: 20 juli

SVT - Igår: 22:59

Saab: Samarbetet kan innebära flera nya jobb för Sverige

Någon beställning relaterat till det nya samförståndsavtalet mellan Sverige och Storbritannien har Saab ännu inte fått. Men Saab säger att avtalet garanterar att de kan utveckla framtidens obemannade farkoster. Enligt Saab kan det ge nya jobb i Sverige..

SVT - Igår: 16:11

Elisabeth förlorade sin make: Kan inte riktigt smälta det

Natten mot den 28 september 1994 förliste fartyget M/S Estonia på Östersjön. 852 av fartygets 989 passagerare omkom. Elisabeth Nilssons make var en av dem..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.