UNT > Utrikes

Tuesday, 16 July, 18:13

UNT - 11 jul 19 kl. 22:36

Över 100 döda i syriska sammandrabbningarStrider mellan den syriska regimen och den al-Qaidakopplade jihadistalliansen HTS i Idlib har krävt över 100 liv, uppger oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR)..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
qaidakopplade, HTS, Idlib, Syriska, SOHR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Över 100, dödai , syriska, sammandrabbningar
GöteborgsPosten - 11 jul 19 kl. 22:37

Över 100 döda i syriska sammandrabbningar

Strider mellan den syriska regimen och den al-Qaidakopplade jihadistalliansen HTS i Idlib har krävt över 100 liv, uppger oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR)..

SvD - 20 dec 11 kl. 18:23

Aktivist: Över 100 döda och skadade

Fler än 100 personer som deserterat från armén har dödats och skadats vid sammandrabbningar i dag mellan syriska trupper och soldater som lämnat militären, uppger Syriska observatoriet för mänskliga rättigheter..

Cornucopia - 23 aug 13 kl. 15:58

Fredagsmys: Krigshetsare vill tända den syriska krutdurken

Med veckans påstådda insats av C-stidsmedel går nu krigshetsare efter krigshetsare ut i media och vill att den ständigt moraliskt överlägsna västvärlden ska gå i krig mot Assadregimen. Låt oss hoppas att det inte blir så, dels för att det skulle vara på väldigt lösa grunder, men också för att det skulle kosta 1000-tals liv, kanske 10 000-tals liv, bland västvärldens unga män och kvinnor om vi försökte oss på att gå in.

För det första är inte detta Afghanistan.

BT - 10 jun 11 kl. 13:43

Skott mot syriska demonstranter

Syriska trupper skjuter mot flera tusen demonstranter som samlats i den oroliga staden Daraa i söder, uppger vittnen för Reuters. Flera ska ha skadats, varav minst två med allvarliga skottskador i huvud och bröst.
Precis som tidigare fredagar ska demonstranterna ha samlats på gator och torg och ropat "Folket vill störta regimen".

Sydsvenskan - 23 dec 11 kl. 12:17

Minst 30 döda i syriska bombdåd

Minst 30 människor har dött och 100 har skadats i två bombdåd i Damaskus, rapporterar libanesisk tv enligt Reuters. Självmordsbombare attackerade i syriska säkerhetstjänstens baser. al-Qaida påstås ligga bakom dåden.

Helsingborgs Dagblad - 23 maj 16 kl. 09:50

Över 100 döda i syriska bombdåd

Minst 100 människor har dödats i sju explosioner i de syriska kuststäderna Tartus och Jableh, enligt den brittiskbaserade organisationen Syriska människorättsobservatoriet (SOHR)..

UNT - 23 maj 16 kl. 11:05

Över 100 döda i syriska bombdåd

Minst 100 människor har dödats i sju explosioner i de syriska kuststäderna Tartus och Jableh, enligt den brittiskbaserade organisationen Syriska människorättsobservatoriet (SOHR)..

UNT - 23 maj 16 kl. 11:32

Över 100 döda i syriska bombdåd

Minst 100 människor har dödats i sju explosioner i de syriska kuststäderna Tartus och Jableh, enligt den brittiskbaserade organisationen Syriska människorättsobservatoriet (SOHR)..

BT - 22 jan 12 kl. 12:01

Syriska dissidenter på frammarsch

Syriska desertörer som vänt vapnen mot regimen ska i natt ha tagit kontroll över delar av Damaskusförstaden Douma, uppger London-baserade syriska människorättsorganisationen SOHR för TT.
Desertörerna från gruppen Fria syriska armén ska efter timmar av strider och explosioner i går ha intagit de södra delarna av förstaden.
Senare rapporterade SOHR till AFP i Nicosia att desertörstyrkorna drog sig bort från Douma till sina baser efter några timmars strider under natten.

NT - 29 nov 11 kl. 04:11

Hårda sammandrabbningar i Kosovo

Runt 25 soldater ur den Natoledda Kfor-styrkan och ett 100-tal serber skadades i sammandrabbningar i Kosovo på måndagen. När Kfor skulle avveckla vägspärrar som serberna upprättat i serbdominerat område i norra Kosovo uppstod tumult. Två av Kforsoldaterna skottskadades..

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

TT-FLASH: Von der Leyen får stöd av S

Ursula von der Leyen får stöd av S-gruppen i EU-parlamentet, uppger gruppen på Twitter..

UNT - 30 minuter sedan

Köpte tvättmedel – fann kokain

I stället för tvättmedel var förpackningen full av kokain..

UNT - 1 timme sedan

Stödet växer för von der Leyen

Orden är sagda och löftena har getts..

UNT - 2 timmar sedan

Fler hivsmittade har tillgång till medicin

Antalet dödsfall relaterade till hiv har minskat med en tredjedel sedan 2010 visar en ny rapport från Unaids, FN:s program för att bekämpa hiv/aids..

UNT - 3 timmar sedan

Elva civila döda i luftanfall i Syrien

Elva civila har dödats i attacker i nordvästra Syrien, där regimsidan utfört bombningar den senaste tiden, uppger det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR) som bevakar kriget från Storbritannien..

UNT - 3 timmar sedan

Miljöminister avgår efter hummerskandal

Frankrikes miljöminister François de Rugy lämnar sin post efter avslöjanden från fransk media om att han låtit skattebetalare stå för notan när han bjudit på exklusiva middagar med hummer och dyrt vin..

UNT - 3 timmar sedan

13 omkomna i husras i Nigeria

Minst 13 personer har omkommit i ett husras i staden Jos i centrala Nigeria, uppger räddningstjänsten..

UNT - 3 timmar sedan

Fyra döda och många saknade i huskollaps

Minst fyra personer har konstaterats döda och minst tolv andra befaras ha befunnit sig i ett fyravåningshus som kollapsat i storstaden Bombay på Indiens västkust..

UNT - 4 timmar sedan

FN-rapport: Hungern ökar i världen

Över 820 miljoner människor i världen går hungriga..

UNT - 4 timmar sedan

Spänd väntan för von der Leyen

Orden är sagda och löftena har getts..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.