Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 17 July, 23:12

Nyan - 11 jul 19 kl. 22:33

Verneri Vetriö om beachvolleyguldet:Åland tog guld i beachvolley. Se bilder från matchen och hör Verneri Vetriö berätta om kampen.
TEXT: Johan Orre johan.orre@nyan.ax

Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Vetriö, Verneri Vetriö, TEXT, Orre, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Verneri, Vetriöom , beachvolleyguldet

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 4 timmar sedan

Medelmåttig blåbärsskörd

Det blir en ”högst medelmåttig” blåbärsskörd, konstaterar Naturresursinstitutet utifrån observationer om blomning och kart. .

Nyan - 7 timmar sedan

Vågar tro på bra skörd

Efter fjolårets hetta behövde lantbrukarna en svalare sommar med mer nederbörd. Nu verkar det som om de kan andas ut och förvänta sig en god skörd. .

Nyan - 8 timmar sedan

Enklingelinjen kan inte ta emot tung last

Rampen på Rosala II har tekniska fel och tillsvidare kan färjan inte transportera tung last, skriver Ålandstrafiken i ett pressmeddelande. Bland annat lastbilar kan inte transporteras mellan Enklinge-Kumlinge med Enklingelinjens färja, men personbilar transporteras som vanligt. Rampen ska repareras torsdag vilket innebär förändringar i turlistan den dagen.

Nyan - 9 timmar sedan

Fortsatt åländskt i öspelsledning

ÖSPEL. Jörgen Pettersson kommer sitta fyra år till som ordförande i den internationella öspelsorganisationen. .

Nyan - 11 timmar sedan

Finland sett med andra ögon

Under sommaren kan Riksarkivets ambulerande affischutställning ”Pro Finlandia – Finlands väg till självständighet” beskådas i Finströms bibliotek i Godby. Nu besöker forskaren vid Riksarkivet Pertti Hakala Åland för att hålla två föreläsningar i ämnet, i kväll på Finströms bibliotek och i morgon kväll i Mariehamns stadsbibliotek, dit även utställningen flyttar för en dag.
Inför och i anslutning till hundraårsjubileet av Finlands självständighet 2017 genomförde Riksarkivet i Helsingfors ett stort projekt om just vägen till självständigheten.

Nyan - 13 timmar sedan

Flyger privata helikopterturer över Mariehamn

Turister och ålänningar kan nu åka på en privat helikoptertur och uppleva Mariehamn från en högre nivå. .

Nyan - 15 timmar sedan

Kortbetalning på landsortsbussar

Bussbolagen Viking Line Buss Ab, Williams Buss Ab och Ålandsbussen Ab erbjuder nu betalning med bank- eller kreditkort på de åländska landsortsbussarna. ”Passagerarna kan fortsättningsvis betala biljetten kontant på bussen och köpa rabatterade busskort från Ålandstrafiken”, skriver landskapsregeringens transportbyrå i ett pressmeddelande. Viking Line Buss enhetschef Mikael Lindström säger att detta är något som kunderna länge har efterfrågat och får medhåll av Gilla Karlsson, enhetschef på Ålandstrafiken: – Speciellt turister är vana vid att betala med kort.

Nyan - 17 timmar sedan

Därför vill investeringsbolag köpa Eckerö-aktier

Investeringsbolaget OTC-sijoitus har skickat ut brev till en del av Rederiaktiebolaget Eckerös aktieägare. .

Nyan - Igår: 18:46

Partiell månförmörkelse kan ses natten till ondsag

Natten mellan tisdag 16.7 och onsdag 17.7 kan en partiell månförmörkelse ses i Finland.

Nyan - Igår: 18:00

Inga besvär mot Dennis och Macke

Inga besvär har Ålands förvaltningsdomstol tagit emot angående byggnadsnämndens beslut från den 4 juni i år. Beslutet gällde de områden som byggnadsnämnden gett grönt ljus till Dennis och Macke ab att riva och bygga nytt. Besvärstiden gick ut på fredagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.