UT > Nyheter

Saturday, 20 July, 19:57

UT - 11 jul 19 kl. 16:45

Tusentals boråsare berörda: ”Råder alla att spola”Under torsdagskvällen utbröt en stor vattenläcka vid Trandöbron, ungefär i höjd med Ica Maxis parkering. Flera vägar stängdes av och många är utan vatten. – Vi jobbar så fort vi kan för att alla ska få tillbaka sitt vatten hemma, säger Claes Ranweg vid Borås energi och miljö..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Trandöbron, Ica Maxis, Claes Ranweg, Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tusentals boråsare, berörda, Råderalla att , spola
BT - 31 jul 12 kl. 14:15

Boråsare åtalas för parfymkupp

De stal bilar, kläder och parfym för flera hundra tusen kronor i Sjuhärad. Nu åtalas två unga boråsare för stöld, häleri och olovlig körning. BT har tidigare skrivit om fyra personer som greps i samband med en parfymerikupp på Hallins Parfymeri i Ulricehamn tidigare i år.

BT - 08 mar 14 kl. 14:58

Boråsare åtalas för hjullastarkupp i Karlstad

Fem personer åtalas vid Värmlands tingsrätt för att ha stulit en hjullastare, kört genom Elgigantens entré med den och stulit mobiltelefoner för en kvarts miljon kronor. En av dem är en 48-årig boråsare. Åtalet kommer efter fem månaders utredning och omfattar flera stölder.

BT - 12 apr 16 kl. 07:17

Strejken bryter ut – här är berörda byggen i Borås

Under tisdagsmorgonen gick 1 650 medlemmar i fackförbundet Byggnads ut i strejk, sedan parterna inom byggbranschen misslyckats med att komma överens om ett nytt löneavtal. Borås finns bland de städer som berörs av strejken..

BT - 22 nov 12 kl. 10:55

Hur stort centrum tål Borås?

När riskerar man att smeta ut stadskärnan så mycket att cityhandeln tappar volym och city i attraktivitet? Är det viktigare för Borås att ha en levande stadskärna eller ett 2,4 kilometer långt handelsstråk för shoppingsugna, undrar Jonus Bartholdson. Jag är en Stockholmsboende boråsare med stark känsla för Borås bygd och stad.

BT - 27 nov 13 kl. 13:47

Konkurrensverket ger Borås bakläxa

Konkurrensverkets rapport stödjer vår uppfattning att den styrande rödgröna minoriteten premierar Borås stads egen verksamhet genom att ge privata utförare en ersättning som är långt under de kostnader kommunen har, skriver borgerliga toppar i Borås. I förra veckan kom Konkurrensverkets rapport som granskar hur Lagen om valfrihetssystem, Lov, fungerar ?i svenska kommuner.

BT - 22 jul 13 kl. 21:34

Minneskonsert för Utöya i Borås

Två år efter tragedin på Utöya är ingenting glömt. Det blev tydligt när ett 70-tal personer i kväll kom till SSU Frihets minnekonsert på Brygghuset i Borås. ?

Cornucopia - 25 jul 17 kl. 08:55

Inga ersättningsbostäder i flytten av Kiruna

Flytten av Kiruna ser ut att bli ett stort misslyckande och riskera avfolkning av staden och med det inre Norrbotten. LKAB:s stenhårda upplägg leder nämligen till att alldeles för få ersättningsbostäder byggs för de bostäder som går förlorade.

Kiruna är i mycket en svensk motsvarighet till company towns som Barentsburg eller Longyearbyen, om än större och mer utvecklad.

BT - 21 jul 14 kl. 22:00

Nu är supervädret här, Borås

Fram med stråhatt och keps! Det kommer att bli 27 grader varmt nästan hela den här veckan. – Framför allt äldre är väldigt känsliga för värmen, men alla tjänar på att vara lite extra noga med att dricka vatten just nu, säger en sjuksköterska.

BT - 11 aug 18 kl. 18:33

Hiphop-bussen på plats i Borås

Under lördagen kunde unga boråsare testa på att producera musik tillsammans med några av Sveriges hiphop-profiler. Målet med evenemanget är att ge ungdomar chansen att bli hörda. – Mindre städer glöms oftast bort, säger Mohammed Ryback från duon Mohammed Ali..

YLE - 07 maj 17 kl. 16:11

Varje roddbåt på Hangös stränder ska registeras - Hangöbor missnöjda

En del Hangöbor är upprörda över att staden inte längre låter alla småbåtsägare använda stadens stränder gratis. Det är onödig byråkrati, säger kritikerna. Enligt staden behövs klarare regler.

Fler nyheter från UT

UT - 2 timmar sedan

Renare på badplatserna efter skyddsjakt

Ulricehamn har tidigare under sommaren haft problem med gäss som förorenat badplatser. Under de senaste veckorna har skyddsjakt bedrivits, något som enligt kommunjägarna har gett resultat. .

UT - 5 timmar sedan

Grizzly jagar lokal: ”Ett stort problem”

Sedan Grizzly BK lämnade sin tidigare lokal, som var för dyr, har klubben haft svårt att hitta en ny hemvist och tycker inte att de får någon hjälp från kommunen. – Det har varit blankt nej varje gång, säger ordförande Jörgen Brandhill..

UT - 8 timmar sedan

Lokal artist åter i stan: ”Alltid kul att spela i Ulricehamn”

2018 tog Robin Lundahl emot årets kulturstipendium i Ulricehamn. Nu är han aktuell med sin senaste singel ”California Sun”. På lördag kommer Ulricehamnsartisten och hans band Surfing The Orbit till Stureparken i Ulricehamn..

UT - 10 timmar sedan

LARM: Trafikolycka – bil har voltat

Strax efter nio inkom ett larm till SOS gällande en trafikolycka utanför Tranemo..

UT - 11 timmar sedan

I dag startar golfveckan: ”Banan och greenerna är i toppskick”

Förra årets bekymmer med torkan är ett minne blott. Golfveckan på Ulricehamns golfbana lockar en mängd tävlande även i år..

UT - 13 timmar sedan

Populär bilutställning kommer till Ulricehamn

I dag kommer bilutställningen Ulricehamn carshow för första gången anordnas i Ulricehamn. Utställningen, som arrangeras av Midnightmeet, förväntas visa upp runt 100 utställningsbilar av olika sorter. – Det kommer vara allt ifrån gamla jänkare till nya ”drifting”-bilar och rena utställningsbilar, säger Sebastian Ågren som är en av arrangörerna..

UT - 15 timmar sedan

Bil brann i natt – en person till sjukhus

På natten till lördagen larmades räddningstjänsten till Boarp väster om Nitta i Ulricehamns kommun..

UT - 14 timmar sedan

Debatt: Ulricehamn måste höja assistansersättningen

Personlig assistans är ett yrke som ställer stora krav på personlig lämplighet och lyhördhet. Det är ett av Sveriges vanligaste jobb, och ett av de viktigaste..

UT - 14 timmar sedan

Insändare: Närgångna fiskare stör nakenbadarna

Att ha rätt, är det alltid rätt, eller? För en tid sedan ställdes detta på sin spets för mig..

UT - 15 timmar sedan

Bo Högborn: Hur länge sedan var förr?

”Det var bättre förr!” Ett påstående som nästan har blivit vedertagen sanning. Men vad innebär förr?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.