Jönköpingsnytt > Nyheter

Tuesday, 16 July, 21:23

Jönköpingsnytt - 11 jul 19 kl. 21:54

Bildspel: Publiken intar platsernaEn helt vanlig torsdagskväll för många, men inte ute på Ribbavallen i Gränna. Diggilooturnén var på besök, och Jnytt var på plats för att känna av pulsen, se publiken packa upp sina picknickkorgar och känna av den härliga stämningen.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Ribbavallen, Gränna, Jnytt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bildspel, Publiken, intar, platserna
SN - 04 jul 13 kl. 22:19

Bildspel: Publiken och musiken

Äntligen. På torsdagskvällen arrangerades julis första allsångskväll i Oxelösund. Järntorget fylldes av musik, skratt och mängder av sånger.

Sydsvenskan - 12 sep 15 kl. 16:12

Bildspel: Cosplayers intar Malmö

På Comic Con—mässan i Malmö får besökarna träffa allt från stormtroopers till obskyra fantasyväsen från spelvärlden. Cosplay, en förkortning av costume play är ursprungligen ett japanskt koncept där man ska efterlikna karaktärer från bland annat serier, filmer och tv-spel. Tävlingar arrangeras både internationellt och i Sverige..

UNT - 12 sep 15 kl. 16:11

Bildspel: Cosplayers intar Malmö

På Comic Con-mässan i Malmö får besökarna träffa allt från stormtroopers till obskyra fantasyväsen från spelvärlden..

Västerbottens Folkblad - 12 sep 15 kl. 16:12

Bildspel: Cosplayers intar Malmö

På Comic Con-mässan i Malmö får besökarna träffa allt från stormtroopers till obskyra fantasyväsen från spelvärlden. Cosplay, en förkortning av costume play är ursprungligen ett japanskt koncept där man ska efterlikna karaktärer från bland annat serier, filmer och tv-spel. Tävlingar arrangeras både internationellt och i Sverige..

Blekinge Läns tidning - 12 sep 15 kl. 16:11

Bildspel: Cosplayers intar Malmö

På Comic Con-mässan i Malmö får besökarna träffa allt från stormtroopers till obskyra fantasyväsen från spelvärlden. Cosplay, en förkortning av costume play är ursprungligen ett japanskt koncept där man ska efterlikna karaktärer från bland annat serier, filmer och tv-spel.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 15 kl. 16:12

Bildspel: Cosplayers intar Malmö

På Comic Con—mässan i Malmö får besökarna träffa allt från stormtroopers till obskyra fantasyväsen från spelvärlden. Cosplay, en förkortning av costume play är ursprungligen ett japanskt koncept där man ska efterlikna karaktärer från bland annat serier, filmer och tv-spel. Tävlingar arrangeras både internationellt och i Sverige..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Bildspel: Så var tisdagen på Åhus Beachhandboll

Bildspel från tisdagen på Åhus beachhandboll..

Skånskan - 08 okt 15 kl. 17:11

Dansteatern intar lekplatsen

Kultur och Nöje Skånes Dansteater fyller 20 år och firar med föreställningen Playground. Temat är lekplatsen och i finalen blir scenen en lekplats också för publiken, när 24 personer får lära sig nya discosteg i This moment is your life. Premiär blir det på lördag den 10 oktober.

Alingsås tidning - 22 jul 17 kl. 14:35

Bildspel: Fikavandring

I lördags var det fikavandring igen och ledet var längre än någonsin. 26 stycken följde guiden Anette Bergqvist mellan bakgårdar och gränder. På fem av stadens ungefär 30 kaféer stannade ledet till för fika.

Trelleborgs Allehanda - 09 jul 14 kl. 09:54

Dolly Parton intar Globen

Here she comes again. Dolly Parton intar Globens scen på fredag och en energifylld show med både nya låtar och älskade klassiker är att vänta.
En dryg månad efter att Miley Cyrus twerkat loss i Globen intar hennes gudmor, Dolly Parton, samma scen.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

De har svårast att släppa jobbet

Har man inte redan gått på semester så är längtan säkert väldigt stor just nu. Dock har var fjärde svensk svårt att släppa tankarna på jobbet under sin semester, det visar en ny Sifoundersökning som företagshälsan Avonova beställt.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Livechatt 18:45: Följ Västerås-J-Södra på Jnytt

Sommaruppehållet är över. I eftermiddag spelar Jönköpings Södra IF match i Superettan igen, detta när laget spelar på bortaplan mot Västerås SK. Jnytt livechattar från matchen!

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Barn kan tvingas att åka längre till förskolan

Pressen att få fram förskolor har fått Jönköpings kommun att på senare tid öppna flera mindre avdelningar, något som visat sig bli oerhört dyrt.
– Kanske är det bättre att låta föräldrarna köra till en förskola längre bort än att vara så snabb med att öppna nytt, säger Anna Carlsson (S), ordförande i barn- och utbildningsnämnden.
.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Här ökar antalet sålda hus mest

Antalet sålda småhus ökade under årets andra kvartal jämfört med samma period i fjol. I hela Sverige handlar det om en ökning med fem procent, men enbart i Jönköpings kommun är ökningen enbart två procent.
.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Bilist stoppad - saknade körkort

Under natten mot tisdagen stoppades en bilist i Jönköping vid en vanlig rutinkontroll. Det visade sig att föraren saknade körkort. Bilen togs i beslag på grund av upprepande trafikbrott.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Larm om trafikolycka

Vid 07.30 fick SOS ett larm om en trafikolycka i Bankeryd.
.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken

Under morgonen är det stopp i tågtrafiken mellan Nässjö och Jönköping. Orsaken är ett växelfel i Huskvarna.
.

Jönköpingsnytt - 15 timmar sedan

J-Södra om ändringen: "Har pratat om det"

Sommaruppehållet är över och den svenska elitfotbollen har dragit igång igen. Sist ut i omstartsomgången i Superettan är Jönköpings Södra IF och Västerås SK, lagen möts i Västerås ikväll och allt kommer inte vara sig likt från vårsäsongen.
– Vi har haft en genomgång för att veta vad som gäller, säger Joakim Karlsson till Jnytt.

Jönköpingsnytt - Igår: 21:23

Världskändis kommer på oväntat besök

Joe Labero är världskänd och har haft föreställningar i stora städer som London, New York, Las Vegas och Sydney. Nu vill han komma hem ett tag och göra lite mer genuina föreställningar. I höst ger han sig ut på Sverigeturné, och Jönköping finns med på listan.

Jönköpingsnytt - Igår: 20:31

Vapenlagsbrotten ökar i kommunen

Under andra kvartalet i år har bostadsinbrotten i Jönköpings kommun minskat medan vapenlagsbrotten ökat. Detsamma gäller för Mullsjö och Habo kommun.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.