BLT > Kultur

Tuesday, 23 July, 13:10

BLT - 11 jul 19 kl. 21:43

Att vara sen på Lundell-bollenJag har hört om honom jämt. Han har diskuterats i radio och tv, hissats och dissats i böcker, tidningar och magasin. Sökt rampljuset, bjudit upp till dans och dragit sig undan. Nu har Ulf Lundell gjort entré även i hos mig. .
Läs mer på BLT
Läs mer om:
Lundell, Ulf Lundell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att vara sen, Lundell-bollen
YA - 27 sep 18 kl. 23:59

Liv Akne: Jag loggade ut – du kan aldrig gissa vad som hände sen

Det började i Berlin, den 30 mars 2013. Då tyckte jag ändå att jag var sen på bollen när jag skapade ett konto på appen Instagram, som låter en lägga upp bilder från sitt liv i ett aldrig sinande flöde av bilder från andras liv..

UNT - 25 jun 19 kl. 15:10

"Han var för sen på bollen"

En viss besvikelse återfinns bland Uppsala läns liberaler efter att Erik Ullenhag hoppat av striden om partiledarposten..

UNT - 25 jun 19 kl. 15:10

"Han var för sen på bollen"

En viss besvikelse återfinns bland Uppsala läns liberaler efter att Erik Ullenhag hoppat av striden om partiledarposten..

Skånskan - 10 nov 18 kl. 01:00

Fot­bollen ger vär­de till­ba­ka

Fot­bollens sam­hälls­nyt­ta är värd mil­jarder! Det visar den SROI-stu­die – Social Re­turn On In­vest­ment – som har gjorts på upp­drag av UEFA och som Svenska Fotbollförbundet pre­sen­terade i höst.
Fot­bollen bi­drar till sam­häl­let på många sätt men för första gången finns en stu­die som visar sam­hälls­nyt­tan i kro­nor och ören.

BT - 29 jul 12 kl. 18:09

Sen straff gav AIK segern

I en match som länge, länge verkade sluta mållös fick AIK en sen straff och vann över Mjällby med 1?0 (0?0).

Kristianstadsbladet - 10 mar 14 kl. 17:39

Sen straff sänkte Sverige mot Japan

Sverige hade chansen att gå till final i Algarve Cup för första gången på fem år.Men en sen straff satte stopp.Japan vann med 2-1 och Sverige får spela match om tredje pris på onsdag.

Trelleborgs Allehanda - 10 mar 14 kl. 17:39

Sen straff sänkte Sverige mot Japan

Sverige hade chansen att gå till final i Algarve Cup för första gången på fem år.Men en sen straff satte stopp.Japan vann med 2-1 och Sverige får spela match om tredje pris på onsdag.

Uppsalanyheter.se - 06 maj 17 kl. 03:43

Nytt Siriuskryss efter sen kvittering

Allsvenskan: Sirius spelade oavgjort i Allsvenskan för andra matchen i rad. Precis som i matchen den 1 maj mot Jönköping Södra kom det en sen siriuskvittering i fredagens match borta mot Häcken.Sirius spelade oavgjort i Allsvenskan för andra matchen i rad.

Skånskan - 19 jun 19 kl. 01:30

Fot­bollen kan göra skill­nad

Sam­ti­digt som Sverige i mor­gon kväll spelar en vik­tig match mot USA i fot­bolls-VM så går en ung flicka i ett flyk­ting­lä­ger och lägger sig med läng­tan och för­vän­tan in­för mor­gon­dagens ännu vik­tigare match. Fot­bollen hjälper henne och tu­sen­tals andra unga att hålla liv i drömmen om ett an­nat liv.
I mor­gon, på världsflyktingdagen, upp­märk­sammar vi att nära 70 mil­joner män­ni­skor i världen be­finner sig på flykt.

Nyan - 10 jun 16 kl. 19:10

EM-ENKÄTEN: ”Vinst mot Irland – sen kör vi över Italien”

FOTBOLL. Ålänningarna om sina favoritlag i fotbolls-EM.

 

"Får gåshud av La Marseillaise"

Grupp A: Frankrike, Albanien, Rumänien, Schweiz

Christophe Jordan, bor i Jomala Önningeby.

Fler nyheter från BLT

BLT - 18 jul 19 kl. 14:48

Ett arkitektoniskt mästerverk mitt i Blekinge

Bräkne-Hoby kyrka är en av Blekinges märkvärdigaste 1800-talsbyggnader. Dels är den ett monument över den mest ambitiösa kyrkobyggnadsperioden i svensk historia, dels är den ett arkitektoniskt mästerverk när det gäller användningen av byggnadsvolymen och interiörens utformning..

BLT - 15 jul 19 kl. 15:00

Krug gör läsaren försvarslös

En bok om en familjs historia under nazitiden, men den är berättad som inget annat, på ett sätt som gör läsaren helt försvarslös, anser Niclas Sennerteg..

BLT - 14 jul 19 kl. 19:12

Arrangörerna om jubileumsfestivalen ”Vi hade tur med vädret, artisterna och stämningen”

Hasslöfestivalens 20-årsjubileum firades av både arrangörer och besökare i helgen. BLT stämde av med festivalgeneralerna Robin Åkerman och Malin Törnquist om hur det gick vad de har för tankar kring framtiden. .

BLT - 12 jul 19 kl. 23:25

Pang på när Ulf Lundell intog Hasslö

Mörkret hade nästan fallit när Uffe äntrade Stora scen på fredagskvällen. Det var inte fullsmockat framför scenen när bandet gick på, men ganska snabbt skyndade folk dit från matstånden och öltältet..

BLT - 11 jul 19 kl. 23:29

Trevande start men det tog sig mer och mer

Hasslöfestivalens första dag var trevande men publiken och stämningen tilltog allt eftersom kvällen fortskred. Tyngdpunkten låg tveklöst på de lokala förmågorna, både på scen och bland besökare. .

BLT - 11 jul 19 kl. 07:00

Guiden till sommarens Hasslöfestival

Hur tar du dig dit? Hur kan du övernatta? Vilken tid spelar ditt favoritband?

BLT - 10 jul 19 kl. 20:30

Caj Karlsson dubbelt aktuell på sommarens jubileum

Caj Karlsson är tillbaka på hemön, ”Lilla Hawaii” och ger inte mindre än två konserter på Hasslöfestivalen i år. En under eget namn och en som frontman i legendariska Sinn Fenn som återuppstår för en exklusiv spelning. .

BLT - 27 jun 19 kl. 11:44

Internationellt ansedda musiker undervisar i brass

Blekinge International Brass Academy, BIBA, pågår nu för 27:e året i rad. Deltagarna bjuder på sedvanliga konserter men vad det inte vet är att en överraskning väntar vid avslutningskonserten på lördag. .

BLT - 26 jun 19 kl. 10:59

Tonårsvåndor och humor – Mia Öström har skrivit en av årets bästa ungdomsböcker

Född på fel plats och fast med fel kille? I sin nya ungdomsbok fångar Mia Öström identitetssökandet med filmiska drag. Jonna Fries har läst den..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.