Skånskan > Opinion

Wednesday, 17 July, 04:22

Skånskan - 11 jul 19 kl. 21:44

Rockfest för alla har rullat igångSVEDALA Sommarrocken rullade på torsdagskvällen in i Svedala med önskeväder och det av SMURF-publiken framröstade bandet Paracide först ut på scen.Det var glest med festivalbesökare när Jessica Malm dirigerade ut volontärerna i särkerhetsgruppen som stod för öppnandet av grindarna och visiteringen av de första entusiasterna – merparten med ett tredagars pass för hela Sommarrocken i Svedala.
– Man får mycket musik på liten yta och kan lyssna på artister man kanske inte hade gjort annars, sa Annika Rosberg från Trelleborg, som såg fram emot att bland annat Hasse Andersson.
Inför att de första banden drog igång sammanstrålade hon vid öltältet med sonen Micke Rosberg, Emilia Törnquist och Claes Nilsson som varit på plats varje år, vilket i år är 32
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SVEDALA Sommarrocken, Svedala, SMURF, Paracide, Jessica Malm, Sommarrocken, Annika Rosberg, Trelleborg, Hasse Andersson, Micke Rosberg, Törnquist, Claes Nilsson, Malmöbon Peo Persson, Marianne Klimfors, Lixx, Elias Pieplow-Wedel, Ulvinius, Alva Nilsson, Danne Stråhed, Diamantorkestern, Svedalas, Nena Emin, Jan-Ingvar Nilsson, Falsterbo Horse Show, Falsterbo, Svedalabandet KRAM, Björn Rosenström, Det, När, Sverigeturnerande, Hoffmaestro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rockfestför alla har , rullat, igång
Uppsalanyheter.se - 21 aug 14 kl. 23:47

Recension: Årets rockfest med Sabaton

Recension: För två år sedan uppträdde Sabaton inne på annexet på UKK inför drygt 500 åskådare, idag fyllde man Vaksalatorg och bjöd på årets rockfest.För två år sedan uppträdde Sabaton inne på annexet på UKK inför drygt 500 åskådare, idag fyllde man Vaksalatorg och bjöd på årets rockfest.   Oavsett om Sabaton lirar på en klubbspelning eller inför ett fullsatt Vaksalatorg kan man alltid lita på att dom ger allt på scenen, den här lite kylslagna kvällen var inget undantag.

Kristianstadsbladet - 08 aug 18 kl. 18:17

Rockfest blir tvådagarsfestival

2017 anordnades Kristianstad Rockfest för första gången i Tivoliparken. Festivalen välkomnades med öppna armar av stadens rockfantaster. Även årets upplaga blev en succé.

Nya Wermlands Tidningen - 02 jun 11 kl. 14:30

Dave Edmunds på nostalgisk rockfest i Torsby

Det är snart dags för årets stora rockfest i Graneviksparken utanför Torsby. Efter en dag i motornostalgins tecken väntar scenuppträdanden med bland andra Dave Edmunds och Refreshments..

Jönköpingsnytt - 14 sep 11 kl. 14:43

Riktig rockfest med Horsehead Union

Jönköpingsbandet Horsehead Union tycker att det saknas en riktigt bra rockscen i Jönköping. Därför har de fixat en egen rockkväll med fyra tunga rockband på fredag på rockklubben Ztyle. - Det kommer att flyga hår, svett, strängar och jeans.

Jmini.se - 04 jun 16 kl. 10:29

Personalklubben på Ryhov hade Rockfest på Munksjö Magazinet

Länssjukhuset Ryhovs avdelning Operation/Iva hade en härlig Rockfest med Kissteman på Munksjö Magazinet. Sminkning gjordes av Pernilla Lindström..

Dalarnas tidningar - 01 mar 17 kl. 17:00

Refreshments till rockfest i Hedemoraparken

På lördag bjuder Hedemora Old Town Cruisers in till rockfest i Folkets park. Efter många års tjat har man lyckats få hit Refreshments. Envikens stolthet, Emmy Lou & the Rhytm Boys och Säters Fusse och Mangan spelar också..

DalaDemokraten - 01 mar 17 kl. 17:00

Refreshments till rockfest i Hedemoraparken

På lördag bjuder Hedemora Old Town Cruisers in till rockfest i Folkets park. Efter många års tjat har man lyckats få hit Refreshments. Envikens stolthet, Emmy Lou & the Rhytm Boys och Säters Fusse och Mangan spelar också..

Kristianstadsbladet - 24 mar 17 kl. 08:57

Toppakt spikad till Kristianstad Rockfest

Hardcore Superstar och Artmade sällar sig till line upen när Kristianstad Rockfest intar Tivoliparken i sommar..

Kristianstadsbladet - 26 apr 17 kl. 00:01

Vinn biljetter till Kristianstad Rockfest 2017!

Vinn biljetter till Kristianstad Rockfest 2017!.

YA - 08 jun 17 kl. 16:29

Årets hårdaste rockfest har startat

Efter en blöt och kall uppvärmning är årets rockfest i gång på allvar. 33 000 Sweden Rock-besökare är redo att ta farväl av Aerosmith.(TT).

Blekinge Läns tidning - 08 jun 17 kl. 16:29

Årets hårdaste rockfest har startat

Efter en blöt och kall uppvärmning är årets rockfest i gång på allvar. 33 000 Sweden Rock-besökare är redo att ta farväl av Aerosmith.(TT).

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 8 timmar sedan

Skola brinner

Malmö Under tisdagskvällen inkom ett larm om brand på en skola i Malmö. Det är Gullviksskolan som brinner.Räddningstjänsten är på platsen och jobbar just nu med släckningsarbete.

Skånskan - 9 timmar sedan

Bilar i krock med husvagn

Hörby På tisdagskvällen strax efter klockan 19 inkom ett larm om trafikolycka i Hörby. Det är två personbilar som ska ha krockat med med en husvagn.Orsaken är oklar.

Skånskan - 10 timmar sedan

Boplats Syd förmedlar i Sjöbo tätort

Sjöbo Boplats Syd, Skånes största bostadsförmedling, förmedlar nu bostäder i Sjöbo. Avtal har skrivits med fastighetsägaren Skånska Viljan 11 som har byggt lägenheter på Silogatan i Sjöbo.Bolaget har byggt 24 hyreslägenheter i två plan på tomten närmast det före detta järnvägshotellet.

Skånskan - 10 timmar sedan

Tredje gången gillt i UEM

BORDTENNIS 2017 förlorade han UEM-finalen som sistaårskadett mot ryssen Vladimir Sidorenko. 2018 förlorade han UEM-finalen som förstaårsjunior mot greken Ionnis Sgoropoulus. 2019 blev det tredje gången gillt.

Skånskan - 11 timmar sedan

Flera bilar i trafikolycka

MALMÖ Vid klockan 17 på tisdagen inkom ett larm om trafikolycka på Eriksfältsgatan, Malmö. Räddningstjänsten är på väg till platsen.Orsaken är oklart.

Skånskan - 11 timmar sedan

Hade inte en aning om pengatvätten

Malmö Det var ”Emma från SEB” och ”Malin från Nordea” som ringde. De berättade att det fanns problem med transaktioner på kontot och att det därför var nödvändigt att knappa in siffror på bankdosan för att stoppa dem.
Istället tullades kontona på stora summor som hamnade på den nu åtalade 25-åringens konto, för vidare överföringar.

Skånskan - 11 timmar sedan

Plågade sambo – fick långt straff

Malmö Han slog, bet, knivskar,sparkade, förnedrade och dödshotade sin sambo medan de gemensamma barnen kunde se det.
Nu döms den 35-årige mannen till två år och sex månaders fängelse av Malmö tingsrätt.Det kunde vara allt från svartsjuka till att mannen tyckte att han inte fick dricka sitt kaffe ifred.

Skånskan - 11 timmar sedan

Bilar förstörda i anlagda bränder

lund Fyra bilar brann på två olika platser natten till tisdagen.
Polisen har i nuläget ingen misstänkt för bränderna.Klockan 01.

Skånskan - 12 timmar sedan

Åka till Månen för en dag

lund Apollo 11:s 50-års jubileum firas med en ny visning på Vattenhallens planetarium kallad ”Månar och mindre himlakroppar”.Den 16 juli år 1969 sköts Apollo 11 upp i rymden och fyra dagar senare landade rymdfärjan på Månen. Neil Armstrong och Edwin Aldrin blev de första människorna att sätta fötterna på Månen.

Skånskan - 12 timmar sedan

Glädje och envishet ger snart färdighet

lund Lov i Lunds aktivitet att lära sig grunderna i nycirkus lockade många till gröningen vid Hubertusgården på tisdagen. Barn och ungdomar fick jonglera och balansera, och de som ville fick en vacker cirkusmålning i ansiktet.Tjejerna Ebba Eriksson och Frida Gredegård, båda elva år, klarade efter lite övning att balansera en tallrik på en pinne.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.