DI > Ekonomi

Friday, 19 July, 02:17

DI - 11 jul 19 kl. 21:05

Tekniska problem hos TwitterMicrobloggen Twitter drabbades på torsdagskvällen av tekniska problem som gör att vissa användare har problem att komma in på sajten. Bolaget undersöker problemet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Twitter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tekniskaproblem , hos, Twitter
Resume - 10 sep 13 kl. 16:20

Brett intåg för reklam hos Twitter och Instagram


Twitter har köpt det mobila annonsbolaget, MoPub, för 350 miljoner dollar. Betalningen sker i form av aktier i Twitter. Facebook räknar med att lansera reklam hos dotterbolaget Instagram inom ett år..

Dagensanalys.se - 05 feb 16 kl. 09:09

Facebook #FriendsDay tog över på Twitter

Facebook firade 12 år igår med Friends day som hade hashtag #FriendsDay. Denna tog helt över hos konkurrentren Twitter igår, frågan är vad Twitter tycker om att konkurrenten Facebook trendar högst på Twitter. Friends Day var verkligen en lyckad marknadsföringsinsats från Facebook där alla delade sina bildcollage i nätverket, detta skapade enormt engagemang och man blev påmind om alla vänner man hade i hela världen när man fick se deras bilder.

Dagensanalys.se - 28 nov 18 kl. 12:17

Så många procent är fejkföljare på svenska Twitter

Debatten om fejkprofiler och botar har varit igång ett tag. Och fastän de globala plattformarna säger att de tagit tag i frågan och raderat miljontals konton, kvarstår problemet. Men hur mycket är egentligen fejk?

Affärsvärlden - 10 aug 15 kl. 15:12

Twitter lyfter på vd-rykte

Enligt en artikel i New York Post kan Intels vd Renée James komma att gå till motsvarande post hos Twitter, uppger Street Insider..

IDG - 11 dec 13 kl. 15:06

Mobilen i centrum hos Twitter

Twitters utvecklare fokuserar på att utveckla mobiltjänsten framför webbversionen. Det säger produktchefen Michael Sippey på Le Web..

DI - 08 okt 15 kl. 15:02

På besök hos Twitter

Allt fler ifrågasätter om Twitters framtid ser ljus ut. Men när företaget bjöd in till öppet hus i San Francisco var det idel solskenshistorier om Periscope och twittrande chefer. Di Digital var där..

Cornucopia - 22 jul 17 kl. 16:50

Regeringskansliet: Regeringen prioriterade ner informationssäkerhet hos Transportstyrelsen

Den på regeringskansliet politisk sakkunnige socialdemokraten Joel Malmqvist medger på Twitter att regeringen prioriterade ner informationssäkerhetsarbetet hos Transportstyrelsen i regleringsbrevet för 2016. Beslutet togs hösten 2015, när regleringsbreven spikas för efterföljande år.
Den politisk sakkunnige socialdemokraten Joel Malmqvist arbetar på regeringskansliet och hävdar att regeringen prioriterade informationssäkerhet hos Transportstyrelsen 2015.

DI - 25 aug 15 kl. 17:34

Tekniska problem på börsen

Sedan strax innan klockan 17 slutade flera index att uppdateras. Nätmäklaren Avanza skriver på Twitter att tekniska problem hos Nasdaq OMX gör att Nordiska index inte uppdateras..

YA - 19 jan 16 kl. 10:23

Tekniska problem för Twitter

Twitter har tekniska problem över hela världen. På förmiddagen möttes användare av beskeden att tjänsten slått i kapacitetstaket och/eller att det rör sig om ett internt fel eller "Något är tekniskt fel" som det heter på den svenska sidan. Störningarna har drabbat såväl webben som mobilapparna.

Sydöstran - 19 jan 16 kl. 10:23

Tekniska problem för Twitter

Twitter har tekniska problem över hela världen. På förmiddagen möttes användare av beskeden att tjänsten slått i kapacitetstaket och/eller att det rör sig om ett internt fel eller "Något är tekniskt fel" som det heter på den svenska sidan. Störningarna har drabbat såväl webben som mobilapparna.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Boeing tar kostnad på 4,9 miljarder dollar för Max 737

Boeing kommer att redovisa en kostnad på 4,9 miljarder dollar i kommande veckas kvartalsrapport, till följd av den olycksdrabbade modellen 737 Max 8..

DI - 3 timmar sedan

Millicom redovisar högre omsättning, lägre rörelseresultat

Mobil- och bredbandsoperatören Millicom redovisar ett rörelseresultat på 110 miljoner dollar i andra kvartalet, att jämföra med 168 miljoner dollar i jämförelsekvartalet..

DI - 4 timmar sedan

Microsoft rapporterar bättre än förväntat

Microsoft rapporterar ett justerat resultat per aktie på 1,37 dollar, att jämföra med prognosen på 1,22 dollar..

DI - 4 timmar sedan

Amerikanska storbanker pressas av Feds kovändning

De amerikanska storbankernas viktigaste inkomstkälla pressas av Federal Reserves tvärvändning i räntepolitiken. Goldman Sachs gynnas dock när Fed skickar duvaktiga signaler..

DI - 4 timmar sedan

BMW får ny koncernchef

BMW har utsett produktionschefen Oliver Zipse till ny vd..

DI - 4 timmar sedan

Blandat på Wall Street – Netflix rasar och Philip Morris rusar

De amerikanska börserna gick mot ett blandat facit när det närmade sig stängningsdags i New York. Strömningsjätten Netflix lyckade inte vända sitt ras under handelsdagen..

DI - 4 timmar sedan

Trump: USA har skjutit ner iransk drönare

Donald Trump tillkännagav på torsdagskvällen att amerikanska styrkor skjutit ner vad som uppges vara en iransk drönare i Hormutzsundet, rapporterar internationella medier..

DI - 4 timmar sedan

25-åring får böta en miljon kronor för utbrott på flygplan

En 25-årig kvinna har fått en räkning på över 986.000 kronor för att hon tvingade ett plan från London till Turkiet att vända halvvägs. Anledningen: Hon försökte slita upp dörren..

DI - 5 timmar sedan

Netflix måste kunna höja priserna – och fortsätta växa

Netflix missade sin prenumerantprognos och aktien åkte på storstryk. Strömningsbolaget överraskades uppenbarligen av kundernas priskänslighet.  Snart ökar dessutom konkurrensen samtidigt som det fria kassaflödet fortsätter att vara uselt..

DI - 5 timmar sedan

Feds NY-chef: ”Räntan bör sänkas vid första varningstecken”

Federal Reserves effektivaste strategi är att agera snabbt och sänka styrräntan vid första varningssignal. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.