DN > Nyheter

Tuesday, 23 July, 01:05

DN - 11 jul 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 20 av 57– Vi kan åtminstone utesluta rånmord, sade Hermansson. Hon vek upp den bulliga plånboken och lirkade ut ett körkort ur plastfickan på ena sidan och en rejäl bunt sedlar ur facket på andra sidan, femhundrakronorssedlar blandade med femtioeurosedlar och en mindre del hundradollarsedlar. – Äkta. Hon gled med ena tummen över körkortets plastyta, över reliefen som formade bilden av den svenska nationsgränsen, över UV:en. – Körkortet, alltså..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Hermansson, UV

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jamåhonleva, avsnitt20 av 57
DN - 23 jun 19 kl. 07:00

Jamåhonleva, avsnitt 1 av 57

JAG ÄR FEM ÅR. Nästan exakt.  Jag vet det.

DN - 23 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 2 av 57

För nu var han det. Rädd. Eftersom det här var det enda.

DN - 24 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 3 av 57

TRE VÅNINGAR NER. Svalare. Mörkare.

DN - 25 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 4 av 57

En bunker. Det var nog så källarvåningen i fastigheten på Östermalm bäst kunde beskrivas. Han hade under åren som ansvarig för polismyndighetens obefintliga vittnesskyddsprogram låtit bygga ett förs­ta safe house med amerikansk standard, som också blivit det enda när tilldelade utvecklingspengar frysts och styrts till annan verksamhet..

DN - 26 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 5 av 57

– Jag går för dagen. Allt OK? sade Hoffmann.

DN - 27 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 6 av 57

Hoffmann såg hur plastfiguren med röd hatt och blå ben hoppade ifrån de andra som låg där på köksbordet, hur den gjorde kullerbyttor och emellanåt mumlade något, och han insåg att hans son hade rätt. Han fattade inte.  – Mister Potato Head.

DN - 28 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 7 av 57

Rasmus tryckte sig en aning utåt. Så han kunde se rakt in i sin pappas ögon.  – Du är arg.

DN - 29 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 8 av 57

En vadderad förpackning, en sådan som gick att köpa på posten. Samma typsnitt från samma skrivmaskin som på det som legat i familjens brevlåda. Utan frimärke, utan avsändare:  Till Piet Koslow Hoffmann Du hittade hit också.

DN - 30 jun 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 9 av 57

Nu. Det var dags precis nu. Eftersom det ringde från hans ena innerficka.

DN - 01 jul 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 10 av 57

Han visste hur det såg ut. Att våld med skjutvapen de ­senaste åren eskalerat i svenska storstäder. Att fem gånger så många skottskadades och fyra gånger så många sköts ihjäl i det här landet jämfört med alla de andra nordiska länderna, tillsammans.

DN - 02 jul 19 kl. 21:00

Jamåhonleva, avsnitt 11 av 57

Han såg ut genom köksfönstret, över det fridfulla och ­sovande villaområdet. Verkligheten som stämde – till skillnad från den som inte stämde: En organisation med tillgång till ett vapen som inte ­existerade, med mål att ta över delar av den illegala vapenhanteringen, och som valt ut en före detta kriminell och före detta infiltratör som hette Piet Hoffmann för att verkställa det..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Hundratusentals kräver guvernörens avgång efter läckta chatt

Puerto Ricos guvernör Ricardo Rosselló är i rejält blåsväder efter att samtal i en hemlig gruppchatt läkt ut.  Där hånade han och flera medarbetare kvinnor, homosexuella och dödsoffer från orkanen Maria. Nu har hundratusentals invånare, inklusive världsstjärnan Ricky Martin, samlats i massiva gatudemonstrationer och kräver att guvernören avgår.

DN - 4 timmar sedan

Portugalbränder sprids på nytt av vindar

Kraftiga vindar satte ånyo fart på skogsbränderna i centrala Portugal under måndagseftermiddagen..

DN - 4 timmar sedan

Hammarby med storseger mot Elfsborg

Hammarby tog en ny klar seger hemma på Tele 2 arena i jakten på de allsvenska topplagen.  Efter fyra grönvita mål på 21 minuter skrevs tillslut siffrorna till 5–2 mot Elfsborg. .

DN - 6 timmar sedan

Stockholms stad varnar för hälsofarliga bakterier vid två badplatser

Nu kommer högsommarvärmen till Stockholm. Men vid två av Stockholms strandbad, västra Mälarhöjdsbadet och östra Maltesholmsbadet, avråds allmänheten nu från att bada på grund av för höga bakteriehalter.  – Om man dricker vattnet kan man bli sjuk, säger Jerzy Slazak vid miljöförvaltningen.

DN - 6 timmar sedan

Malin, 25, knivöverfölls samma natt som Sara, 23, i Rågsved

DN har tidigare skrivit om tre överfall mot kvinnor i Rågsved på kort tid. Nu träder ytterligare en kvinna fram. Malin, 25, berättar att hon attackerades av en man samma natt och i samma område som det första överfallet den 31 mars.

DN - 15 timmar sedan

Påstådda CIA-spioner dödsdömda i Iran

17 personer anklagas för spionage för USA:s underrättelsetjänst..

DN - 8 timmar sedan

Forskare varnar: Världsarvet Birka förfaller

Forskare, arkeloger och anställda varnar nu för att världsarvet Birka är hotat. Fornlämningarna förfaller och har utsatts för rovgrävningar på fynd som man misstänker säljs på nätet. – Vi har upptäckt tre misstänkta rovgrävningar bara i år, säger Veronica Björkman, destinationschef på Birka..

DN - 9 timmar sedan

Hansson om VM-guldmedaljören: ”Jag är chockad”

GWANGJU. Louise Hansson slutade sjua i sitt livs första VM-final. Dessutom tog hon ett stort steg mot OS i Tokyo.

DN - 9 timmar sedan

Fler poliser på krogen efter nattklubbsstormning

I helgen stormades nattklubben F12 i centrala Stockholm av ett stort antal personer. Efter händelsen ska nu polisen jobba mer på att synas i krogmiljöer. – Vår synlighet gör att vi förebygger brott, säger Åsa Wallentin, polisens presstalesperson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.