BT > Nyheter

Thursday, 18 July, 04:27

BT - 11 jul 19 kl. 19:15

Metallica ger ut barnbokRedan nu lockar Metallica fans i alla åldrar. Bandet verkar dock vilja säkra framtiden ytterligare – genom att skriva en barnbok..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Metallica

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Metallicager ut , barnbok
DN - 11 jul 19 kl. 16:09

Metallica ger ut barnbok om Metallica

Hårdrockskvartetten Metallica ger ut en barnbok om sig själva..

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 17:45

Metallica ger ut barnbok

Redan nu lockar Metallica fans i alla åldrar. Bandet verkar dock vilja säkra framtiden ytterligare – genom att skriva en barnbok. Den 26 november släpper gruppen "The ABCs of Metallica", där intäkterna går till gruppens egna välgörenhetsprojekt All with.

GöteborgsPosten - 11 jul 19 kl. 17:46

Metallica ger ut barnbok

Redan nu lockar Metallica fans i alla åldrar. Bandet verkar dock vilja säkra framtiden ytterligare – genom att skriva en barnbok..

Kristianstadsbladet - 07 okt 13 kl. 14:50

Occupy-rörelsen inspirerar Metallica

Efter nio studioalbum ville Metallica hitta nya utmaningar. Nu släpper världens största hårdrocksband en konsertfilm i 3D med en handling inspirerad av Occupy-rörelsen.
Metallica är i stan.

Trelleborgs Allehanda - 07 okt 13 kl. 14:50

Occupy-rörelsen inspirerar Metallica

Efter nio studioalbum ville Metallica hitta nya utmaningar. Nu släpper världens största hårdrocksband en konsertfilm i 3D med en handling inspirerad av Occupy-rörelsen.
Metallica är i stan.

Barometern - 08 okt 13 kl. 09:23

Metallica är i stan

Efter nio studioalbum ville Metallica hitta nya utmaningar. Nu släpper världens största hårdrocksband en konsertfilm i 3D med en handling inspirerad av Occupy-rörelsen. Metallica är i stan.

Trelleborgs Allehanda - 28 maj 14 kl. 10:20

Metallica förutsättning för Sthlm Fields

Artister i absoluta världsklass och 50 000 besökare. Med nya Sthlm Fields får huvudstaden en ny jättefestival. Satsningen hade inte varit möjlig utan Metallica.

Kristianstadsbladet - 28 maj 14 kl. 10:20

Metallica förutsättning för Sthlm Fields

Artister i absoluta världsklass och 50 000 besökare. Med nya Sthlm Fields får huvudstaden en ny jättefestival. Satsningen hade inte varit möjlig utan Metallica.

Sydsvenskan - 02 nov 11 kl. 06:30

ROCK Reed och Metallica klickar sällan hh

Lulu (Warner)De båda storheterna verkar bara undantagsvis befinna sig i samma låt. Som att ha med Ipoden på gymmet och höra radion läcka igenom.
LOU REED & METALLICA.

Skånskan - 22 mar 16 kl. 15:03

Wanås konst översätter Timbuktus barnbok

Konst Wanås konst mest populära barnbok är Kor kan drömma av Jason ”Timbuktu” Diakité och Maria Bajt. Lagom till sommaren kommer den nu i en engelsk översättning och även som ljudbok på arabiska.
Dessutom kan Wanås konst i sommar presentera konstnären David Svenssons utställning Världens hem, en flagginstallation.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Öppna förskolan – en väg till integration

Genom att anpassa verksamheten till de som bor i närområdet kan öppna förskolan bli en väg in i samhället för en stor grupp som annars riskerar att isoleras, skriver Anders Knape. .

BT - 30 minuter sedan

Fegt av regeringen att inte ta ställning mot kärnvapen

Regeringens beslut om att inte signera FN:s konvention om ett kärnvapenförbud är djupt olyckligt. Det hotar vår säkerhet, går emot folkets vilja och är ett brott mot svensk nedrustningstradition, anser företrädare för ICAN i Sverige..

BT - 30 minuter sedan

Energifrågan är bäddat för misslyckande

Elproduktionen är en av de mest tekniska områdena i politiken. Ingen har velat betala notan för de brister som nu akut behöver åtgärdas..

BT - 1 timme sedan

Räddning: Rådjur fast i Knalleland

Granne hörde kidets mamma skälla i närheten. .

BT - 3 timmar sedan

Hon ser skönheten på nätet

Allt startade när hon såg en lucka på sociala medier. Få svenska influencers hade svart hår och mörk hudton – ingen såg ut som henne. Fem år senare driver Samira Ismail flera sociala kanaler och fungerar som förebild för både stora som små på nätet.

BT - 5 timmar sedan

Sjuhärad: Familj drabbad av inbrott: ”Mycket stor oreda”

Under onsdagskvällen kom en familj hem till sin bostad i Skene. Då märkte de att någon tagit sig in i huset och stulit gods. .

BT - 5 timmar sedan

Elfsborgs P17 spelade inför större publik än A-laget: ”Mäktigt”

Elfsborg förlorade mot fjolårsmästaren Right to Dream i Gothia Cup men är ändå vidare till A-slutspel. Matchens inramning var gigantisk, med nästan 8 000 på läktaren. – Det var första gången jag spelade inför så mycket folk.

BT - 6 timmar sedan

Storslagen flaggparad firade invigningen av U20-EM

Invigningen av U20 bjöd på flaggparad med 48 länder, nationalsången och artisten Molly Hammar. Längdhopparen Peter Häggström intervjuades på scen och kommunstyrelsens ordförande Ulf Olsson (S) höll välkomsttalet. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.