DI > Ekonomi

Friday, 19 July, 02:08

DI - 11 jul 19 kl. 20:33

Fed: ”I ett bra läge” gällande målen för arbetslöshet och inflationFederal Reserve är "i ett bra läge" gällande målen för både arbetslösheten och inflationen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Reserve

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FedI ett , bra, läge, gällande, målenför , arbetslöshet, och inflation
YLE - 24 jan 19 kl. 20:55

Sebastian Strandvalls recept på en lyckad fotbollssäsong med VPS: "Bra väder, bra resultat och underhållande fotboll"

Sebastian Strandvall blickar tillbaka på en tudelad säsong med VPS. Sett till förutsättningarna klarade sig laget ungefär som väntat då man placerade sig på sjätte plats i ligan. Besvikelsen var ändå påtaglig då medaljtåget tuffade iväg – utan Vasalag.

Expressen - 27 jun 15 kl. 02:28

Inget vidare bra – men galet underhållande

Är det bra? Nej. Men den här gången är Robbie Williams ändå galet underhållande.

UNT - 14 nov 14 kl. 10:18

Bra spannmålsskörd i år

Bra väderförhållande under sensommaren och hösten bäddade för en stor spannmålsskörd..

SvD - 14 nov 14 kl. 10:18

Bra spannmålsskörd i år

Bra väderförhållande under sensommaren och hösten bäddade för en stor spannmålsskörd. Skörden steg totalt med 14 procent i år jämfört med 2013 och landade på 5,7 miljoner ton, enligt siffror från Statistiska centralbyrån..

Helsingborgs Dagblad - 14 nov 14 kl. 10:21

Bra spannmålsskörd i år

Bra väderförhållande under sensommaren och hösten bäddade för en stor spannmålsskörd. Skörden steg totalt med 14 procent i år jämfört med 2013 och landade på 5,7 miljoner ton, enligt siffror från Statistiska centralbyrån. Höstveteskörden beräknas till 2,7 miljoner ton, dubbelt så mycket som förra året.

BT - 14 nov 14 kl. 10:18

Bra spannmålsskörd i år

Bra väderförhållande under sensommaren och hösten bäddade för en stor spannmålsskörd. Skörden steg totalt med 14 procent i år jämfört med 2013 och landade på 5,7 miljoner ton, enligt siffror från Statistiska centralbyrån. Höstveteskörden beräknas till 2,7 miljoner ton, dubbelt så mycket som förra året.

BT - 25 okt 16 kl. 22:41

TV: "Är Elfsborg bra nog?"

"Elfsborg är just nu så bra i förhållande till Fotbollssverige som de alltid varit", säger Olle Svalander i Matchdax..

Nya Wermlands Tidningen - 05 apr 17 kl. 06:00

Bra utdelning på alpina USM

USM har gått av stapeln i Funäsdalen i ett inte alltför strålande väder men ändå med bra tävlingsförhållande och med väståkare på plats, sju från Valfjällets SLK och en från Arvika SLK bland 80 till drygt 100-talet i klasserna..

SVT - 05 feb 19 kl. 08:44

Riksrevisionen: Museernas säkerhetsarbete är inte tillräckligt bra

Enligt en utredning som tillsattes i fjol av Riksrevisionen, och som nu blivit klar, riktas skarp kritik mot Sveriges centralmuseer. Museerna har inte ett tillräckligt bra säkerhetsarbete gällande konstverk som bevaras i samlingarna. – Det finns en hel del brister, säger utredningens projektledare Per Dackenberg till Kulturnyheterna..

PrivataAffärer - 08 nov 18 kl. 10:30

Fed väntas sitta still i båten

Federal Reserve lär med största sannolikhet lämna styrränteintervallet oförändrat, på 2,00-2,25 procent, efter FOMC-mötet den 7-8 november, men samtidigt hålla dörren fortsatt vidöppen för en ny räntehöjning i december. Olika enkäter visar så här långt en total enighet bland analytiker om att Fed väljer att vila på hanen nu, efter att ha höjt styrränteintervallet tre gånger tidigare i år, senast i september. Enligt CME Groups ”FedWatch Tool” prisar terminsmarknaden på fredagen visserligen in en sannolikhet på drygt 7 procent att styrränteintervallet ska höjas med 25 punkter även nu på torsdag, men det innebär samtidigt att den inprisade sannolikheten för oförändrad ränta nu är nära 93 procent.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Boeing tar kostnad på 4,9 miljarder dollar för Max 737

Boeing kommer att redovisa en kostnad på 4,9 miljarder dollar i kommande veckas kvartalsrapport, till följd av den olycksdrabbade modellen 737 Max 8..

DI - 3 timmar sedan

Millicom redovisar högre omsättning, lägre rörelseresultat

Mobil- och bredbandsoperatören Millicom redovisar ett rörelseresultat på 110 miljoner dollar i andra kvartalet, att jämföra med 168 miljoner dollar i jämförelsekvartalet..

DI - 4 timmar sedan

Microsoft rapporterar bättre än förväntat

Microsoft rapporterar ett justerat resultat per aktie på 1,37 dollar, att jämföra med prognosen på 1,22 dollar..

DI - 4 timmar sedan

Amerikanska storbanker pressas av Feds kovändning

De amerikanska storbankernas viktigaste inkomstkälla pressas av Federal Reserves tvärvändning i räntepolitiken. Goldman Sachs gynnas dock när Fed skickar duvaktiga signaler..

DI - 4 timmar sedan

BMW får ny koncernchef

BMW har utsett produktionschefen Oliver Zipse till ny vd..

DI - 4 timmar sedan

Blandat på Wall Street – Netflix rasar och Philip Morris rusar

De amerikanska börserna gick mot ett blandat facit när det närmade sig stängningsdags i New York. Strömningsjätten Netflix lyckade inte vända sitt ras under handelsdagen..

DI - 4 timmar sedan

Trump: USA har skjutit ner iransk drönare

Donald Trump tillkännagav på torsdagskvällen att amerikanska styrkor skjutit ner vad som uppges vara en iransk drönare i Hormutzsundet, rapporterar internationella medier..

DI - 4 timmar sedan

25-åring får böta en miljon kronor för utbrott på flygplan

En 25-årig kvinna har fått en räkning på över 986.000 kronor för att hon tvingade ett plan från London till Turkiet att vända halvvägs. Anledningen: Hon försökte slita upp dörren..

DI - 5 timmar sedan

Netflix måste kunna höja priserna – och fortsätta växa

Netflix missade sin prenumerantprognos och aktien åkte på storstryk. Strömningsbolaget överraskades uppenbarligen av kundernas priskänslighet.  Snart ökar dessutom konkurrensen samtidigt som det fria kassaflödet fortsätter att vara uselt..

DI - 5 timmar sedan

Feds NY-chef: ”Räntan bör sänkas vid första varningstecken”

Federal Reserves effektivaste strategi är att agera snabbt och sänka styrräntan vid första varningssignal. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.