Barometern > Nyheter

Monday, 22 July, 09:31

Barometern - 11 jul 19 kl. 19:44

Spaning: ”Koffee golvar Öland Roots publik”Uråldriga riter spelas upp i skogarna på Öland. Det är tända eldar, trumrytmer, dans och sång. Intet är nytt. Det är bara Öland Roots är tillbaka med sin lågmälda men gungiga festival..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Öland Roots, Öland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spaning, Koffee, golvar, Öland, Roots, publik
YLE - 11 nov 16 kl. 15:38

Polisen: Viktigt med spaning på sociala medier för att förhindra skolmassakrer

Den här gången lyckades polisens spaningsarbete och den planerade skolmassakern vid Kiviniityn koulu i Karleby kunde förhindras. I polisens arbete har utomstående tips blivit viktigare, liksom spaning på nätet och i sociala medier. Polisen i Österbotten har under hösten gått igenom säkerheten i skolorna och gjort förberedelseplaner med bland annat videoövervakning och kontroll över vem som rör sig i skolan.

Trelleborgs Allehanda - 06 sep 13 kl. 12:45

Sverige påstås delta i NSA-spaning

Foto: Gunnar Lundmark/SvD/SCANPIX
Svenska FRA hjälper amerikanska NSA och brittiska GCHQ med spaning, hävdar journalisten Duncan Campbell i en EU-utfrågning. Sverige ska ha fått kodnamnet "Sardine" och oppositionen kräver nu svar av regeringen.
I en utfrågning om avlyssningsskandalen i ett utskott i EU-parlamentet sade den grävande journalisten Duncan Campbell att FRA bland annat givit USA tillgång till de baltiska undervattenskablarna.

Expressen - 03 apr 15 kl. 21:18

Här golvar Jessica Almenäs David

Här golvar Jessica Almenäs David Hellenius i "Let's Dance". Efter kyssen tröttnade hon på kollegan – och sänkte honom med en knytnäve i en sketch. – Vem är det du kallar duktig flicka?

Dagen - 17 feb 12 kl. 03:00

En spaning från vårt eget Mittens rike

En gång i tiden kallades Kina för "Mittens rike". Och den som hittar en gammal kinesisk världskarta kan se hur jordvalvet presenterades utifrån ett kinesiskt perspektiv. Det egna riket i centrum, och alla övriga nationer i kartans utkanter.

SvD - 01 dec 16 kl. 14:16

”Håll polisens spaning utanför redaktionerna”

Om regeringens planer på att införa hemlig dataavläsning blir verklighet försvåras möjligheterna för journalister att kommunicera med sina källor över nätet ytterligare. I ett demokratiskt land har polisiär spaning inget på redaktionerna att göra, skriver Jonas Nordling, Stephen Lindholm och Tove Carlén, Journalistförbundet..

Kristianstadsbladet - 30 apr 11 kl. 15:00

På spaning efter Kabirs ersättare

Mjällbys sportchef är ute i Europa och spanar efter Moestafa El Kabirs ersättare.
I sommar försvinner skyttekungen Moestafa El Kabir till Cagliari i italienska serie A. Arbetet har pågått ett bra tag och nu ökar Mjällby AIF ansträngningarna för att hitta hans ersättare.

Nyan - 18 jul 18 kl. 15:46

Fortsatt spaning på vargen

Efter attacken på fårtackan i Hammarland har inga nya anfall rapporterats. Man har dock sett vargen stryka omkring runt Samuelstorp, fångad på viltkamera. – Den ska stanna i skogen om den ska vara här, säger Elof Josefsson, vars tacka blev riven.

Sydsvenskan - 25 maj 11 kl. 13:25

Vänsterpartiet anmäler påstådd CIA-spaning

Riksdagsledamoten Jens Holm (V) och advokaten Sten De Geer polisanmäler CIA:s påstådda spaning på misstänkta terrorister i Sverige. Anmälan lämnas till åklagarmyndigheten i Stockholm.
Riksdagsledamoten Jens Holm (V) och advokaten Sten De Geer anmäler CIA:s påstådda spaning på misstänkta terrorister i Sverige till åklagarmyndigheten i Stockholm.

BT - 28 sep 11 kl. 00:30

På spaning efter ingenjörer

Det är inte bara landets regioner och landsting som tvingas söka med ljus och lykta efter kompetent personal utanför landets gränser. Nyligen besökte en industridelegation från Västerås Serbien i samma syfte. På Balkan finns ett överskott av arbetslösa civilingenjörer, i Sverige är bristen på samma yrkesgrupp däremot ett växande problem.

Sydsvenskan - 10 jan 14 kl. 17:42

Dansk polis har spaning på ko-fartyg

Mysteriet med de döda korna som flutit i land i Skåne och Danmark efter nyår är löst. Det anser dansk polis, som tror att korna kommer från ett libanesiskt skepp med en last av nordamerikanska avelskor på export till Ryssland.
.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Sixten Frisk

Barometern - 15 minuter sedan

Lisbeth Andersson

Barometern - 15 minuter sedan

Elisabet Palmgren

Barometern - 15 minuter sedan

Marianne Skarsgård

Barometern - 15 minuter sedan

Ingvar Olsson

Barometern - 15 minuter sedan

Märta Björnbom

Barometern - 15 minuter sedan

Maud Palm

Barometern - 15 minuter sedan

Margaretha Karlsson

Barometern - 15 minuter sedan

Göran Svensson

Barometern - 15 minuter sedan

Maj KarlssonOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.