Barometern > Nyheter

Tuesday, 16 July, 08:00

Barometern - 11 jul 19 kl. 19:53

Misstänkt virus satte stopp för Högbylöparen i U23–EMOrken tröt efter fyra varv. Julia Samuelsson tvingades lämna U23–EM i besvikelse. – Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, säger hon..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Högbylöparen, U23–EM, Samuelsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, virus, satte, stoppför , Högbylöpareni , U23–EM
IDG - 20 mar 18 kl. 10:30

Varning för misstänkt virus på Linkedin – sprids via skadliga länkar i chatten


Misstänkt phishing-angrepp sprider sig på Linkedin..

Blekinge Läns tidning - 31 aug 18 kl. 13:59

Misstänkt virus stänger katthem

Katthemmet Lilla Holje i Olofström har stängt för både mottagning och utlämning av beställda katter. Det finns misstankar om ett smittsamt virus..

Västerbottens Folkblad - 26 jul 16 kl. 15:41

Vittne satte stopp för rattfyllerist

Ett vittne satte stopp för en misstänkt rattfyllerist. Polisen fick tips om en misstänkt rattfyllerist på universitetsområdet under tisdagsförmiddagen. En personbil stoppades sedan på Strömbergsvägen.

YA - 13 maj 14 kl. 07:00

Tullen satte stopp för narkotikasmugglare

En 41-årig man sitter anhållen misstänkt för narkotikasmuggling.
Det var på måndagsförmiddagen som tullen hittade narkotika i ett fordon som försökte köra in i landet. Tullen vill i nuläget inte gå in på detaljer om narkotikabeslaget, men föraren är misstänkt för smuggling av normal brottsgrad och riskerar fängelse i upp till två månader..

Skånskan - 25 apr 16 kl. 16:06

Väktare satte stopp för vild drogkörning

ESLÖV En väktare såg hur en bilförare körde in i flera fordon utan att stanna. Väktaren tog upp jakten och lyckades få stopp på den 36-årige föraren som visade tecken på att vara drogpåverkad.Tidigt på söndagsmorgonen larmade en väktare polisen efter att ha bevittnat 36-åringens trafikfarliga framfart i Eslöv klockan halv sex på morgonen.

News55 - 29 sep 15 kl. 09:48

Ingemar tvingades begrava hustrun som misstänkt mördare – nu kräver han upprättelse

Skadeståndet som Ingemar nu begärt handlar enligt honom själv inte så mycket om själva pengarna, mer som en förhoppning om den ursäkt han aldrig fått från polis och åklagare. När News55 pratar med Ingemar Westlund är han fortfarande upprörd över hur han har behandlats. –Jag kan inte acceptera hanteringen av mig.

Skånskan - 02 dec 16 kl. 11:53

Stopp i tågtrafiken efter misstänkt olycka

Trafik Strax före lunch rådde det totalstopp i tågtrafiken efter en misstänkt olycka. ERWP.fif(0)Larmet om en påkörd person kom från SOS 11.

SmålandsPosten - 03 jun 14 kl. 16:28

Seko utreder misstänkt strejkbryteri

Seko undersöker flera fall av misstänkt strejkbryteri – Pågatågen satte under tisdagen in extra vagnar för att mildra strejkens effekter. Facket överväger nu ytterligare strejkåtgärder. (TT) På tågstrejkens andra dag satte Pågatågen in extra vagnar på flera tåg.

GT - 22 maj 17 kl. 13:17

Vild biljakt efter misstänkt rattfyllo – polis skadad

Värmlandspolisen fick stopp på en misstänkt rattfyllerist i Karlstad.När trafikpolisen öppnade dörren till bilen körde föraren i väg – och polisen föll till marken och skadade sig, skriver NWT. Efter en vild biljakt, där föraren ska ha prejats av vägen, kunde polisen få stopp på mannen som nu misstänks för en rad brott..

Sydsvenskan - 26 sep 12 kl. 15:39

Ännu en misstänkt sars-sjuk

Sex misstänkt smittade av ett sars-liknande virus är under observation på sjukhus i Danmark. I förrgår rapporterades att en svårt sjuk qatarier får specialistvård i London. Tidigare har en saudier avlidit av viruset..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Kokosmjöl med metallspån dras tillbaka

Barometern - 15 minuter sedan

Gerwig och Baumbach skriver Barbie-manus

Barometern - 45 minuter sedan

Kraftig brand i bostadshus i Stockholm

Barometern - 1 timme sedan

Flygförseningar ger ökade utsläpp

Över en fjärdedel av flygen i Europa var försenade under 2018. Förseningar som ledde till minst tio miljoner ton mer koldioxidutsläpp, enligt europeiska Miljöbyrån..

Barometern - 1 timme sedan

”Vi är som en schweizisk armékniv”

I täta samarbeten med polisen, sjöräddningssällskapet, tullverket och andra länders motsvarigheter är Kustbevakningens uppdrag väldigt brett. Miljöräddning och brottsbekämpning är vardagsmat för Peter Ryman och hans kustbevakare. .

Barometern - 1 timme sedan

Trumps ord möts av protester

Donald Trumps uppmärksammade och upprepade uttalanden om fyra kongresskvinnor med påbrå från länder och territorier utanför USA möts av protester och fördömanden från hela världen..

Barometern - 2 timmar sedan

Hästtjej trivs bäst med fullt schema

En sprallig tjej som är bra på att ha roligt. 16-åriga Agnes Säve kan tänka sig att jobba med styling eller med hästar i framtiden. .

Barometern - 2 timmar sedan

Svår brist att åtgärda inom skolan

Två av tre brister inom grundskolan har efter kritik från Skolinspektionen nu åtgärdats. Men en finns kvar och den handlar om att det inte finns studiehandledning på elevernas modersmål..

Barometern - 2 timmar sedan

Stort tryck på passkontoret

Just nu är det högtryck för att ordna pass inför semesterns resor. Det märks tydligt på länets polisstationer. Kontoret i Oskarshamn är helt fullbokat nästkommande två veckor.

Barometern - 2 timmar sedan

Från Los Angeles till Borgholm

Väggarna på VIDA Museum & Konsthall pryds numera av en permanent muralmålning. Det är konstnären Robert Vargas som målat det som han kallar för Moder Svea..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.