SR > Nyheter

Tuesday, 16 July, 18:10

SR - 11 jul 19 kl. 19:39

Efter rekordkylan – vädret håller i sigKylan och det ostadiga vädret väntas hålla i sig närmaste veckan. Ekot besökte campinggästerna på Bredängs camping i Stockholm för att fråga hur de hanterar sommarkylan..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Bredängs, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter rekordkylan, vädret, hålleri sig

Fler nyheter från SR

SR - 10 minuter sedan

Von der Leyen får stöd av S

Ursula von der Leyen får stöd av S-gruppen i EU-parlamentet, uppger gruppen på Twitter. Därmed har hon en majoritet bakom sig..

SR - 1 timme sedan

Allt färre personer smittas av hiv

Världen lägger allt mindre pengar på att bekämpa hiv, enligt Unaids årsrapport som släpptes under tisdagsförmiddagen. En annan utveckling som rapporten visar på är att antalet personer som smittas med hiv minskat och det framförallt i östra och södra Afrika..

SR - 1 timme sedan

Snart avgörs om von der Leyen får EU:s tyngsta post

Vid 18-tiden på tisdagen ska EU-parlamentet avgöra om den tyska kristdemokraten Ursula von der Leyen får EU:s tyngsta post som kommissionsordförande. Och in i det sista är utgången oviss. Under debatten i förmiddags försökte von der Leyen ge nya löften i ett sista försök att ragga röster..

SR - 1 timme sedan

E4 Ljungby-Värnamo avstängd efter en olycka

Långa köer efter olycka på E4.

SR - 1 timme sedan

Färre omkom i trafiken

Färre personer omkom i trafiken under det första halvåret i år jämfört med samma period förra..

SR - 1 timme sedan

Kemisk kastrering införs som straff i Ukraina

Parlamentet i Ukraina röstade nyligen för att personer mellan 18 och 65 år, som dömts för sexualbrott mot barn kan tvingas till kemisk kastrering. Flera människorättsorganisationer riktar kritik mot den nya lagen och kräver att landets president lägger in sitt veto..

SR - 1 timme sedan

Allt färre svenskar flyger inrikes

Flygandet speciellt inrikes föll rejält under perioden april till juni enligt Swedavia som driver de största flygplatserna i Sverige..

SR - 2 timmar sedan

Efter hummerskandalen: Frankrikes miljöminister avgår

Frankrikes miljöminister hamnade i rejält blåsväder efter anklagelser om sina extravaganta vanor för skattebetalarnas pengar..

SR - 2 timmar sedan

Telia börjar blockera bluffsamtal från utlandet

Telia vill sätta stopp för bluffsamtal från utlandet och har börjat blockera bedragare som vill nå företagets kunder..

SR - 2 timmar sedan

Sida oroas över ny FN-rapport om undernäring

Enligt FN:s globala mål ska all hunger och undernäring vara avskaffad till 2030.Samtidigt slår en ny rapport från FN fast att 820 miljoner människor i världen är undernärda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.