SR > Nyheter

Thursday, 18 July, 09:33

SR - 11 jul 19 kl. 19:26

Åsa Linderborg: Vill fortsätta vara en motröstI dag meddelade Åsa Linderborg att hon vid årsskiftet avslutar sin tjänst som kulturchef på Aftonbladet. Istället blir hon reporter på tidningen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Linderborg,  Åsa Linderborg, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åsa, LinderborgVill , fortsättavara en , motröst
News55 - 19 dec 17 kl. 14:25

Så gör Eva, 67, för att kunna fortsätta leva och höja pensionen

Eva är 67 år fyllda och ser ingen bättre väg att gå än att fortsätta jobba för att kunna överleva. Med bara pensionen får Eva ut runt 11 000 kronor i månaden, skriver Dina Pengar. – Om man skulle vara ensamstående, vem kan leva på det?

Magazin24 - 04 mar 13 kl. 21:25

Ingen tränare är klar men Köping HC vill fortsätta satsa

Köping Hockey har inte hittat någon tränare ännu men Mikael Hellström fortsätter som assisterande tränare, meddelar Köping Hockeys ordförande Anders Nygren, när Magazin24.se kontaktade honom på måndagen för att kolla av läget i Köping Hockey. ?

YLE - 19 okt 15 kl. 11:42

Jens Mattfolk intresserad att fortsätta träna EIF

I tre säsonger har 34 år gamla Jens Mattfolk tränat Ekenäs IF:s herrlag i fotboll. Han kan tänka sig att fortsätta med uppdraget. Jens Mattfolk gästade Sportmåndag 19.

YLE - 13 maj 14 kl. 12:42

Teboil i Sjundeå fick fortsätta med undantagslov

Det var med hjälp av undantagslov bensinmacken Teboil i Sjundeå fick fortsätta sin verksamhet trots att man egentligen redan tidigare borde ha åtgärdat bristerna i stationen från år 1963. Det säger Sjundeås miljöinspektör Anu Hynninen. Ägarna till bensinmacken säger att det kom som en total överraskning att macken inte har något miljölov och att stora saneringar måste göras för att macken ska kunna fortsätta sin verksamhet.

YLE - 16 maj 16 kl. 21:56

Jurist: Gåvobrev gör att Billnäs skola bör fortsätta

År 1945 gav Fiskars Ab Billnäs skola i gåva åt dåvarande Pojo kommun, nuvarande Raseborg, med kriteriet att den ska fortsätta som svensk skola. Därför måste skolan fortsätta i enlighet med gåvobrevet. Det sägs i det juridiska utlåtande som Billnäsföräldrar överlämnade till stadsstyrelsen på måndag kväll (16.

YLE - 25 jan 17 kl. 10:23

Risikko: Superpuman ska fortsätta rädda från Åbo dygnet runt

De nattliga utryckningarna med gränsbevakningens räddningshelikoptrar ska fortsätta från Åbo, också i dåligt väder. Det lovar inrikesminister Paula Risikko (Saml) på onsdagens besök i Åbo. I samma andetag konstaterar hon att gränsbevakningshelikoptrarnas uppgift är att bevaka landets gränser, inte att sköta akuta sjuktransporter.

Skånskan - 15 jun 19 kl. 05:00

M-topp: Prideflaggan ska fortsätta vaja

Svalöv SD-politikern Teddy Nilssons inlägg på sociala medier om prideflaggan har väckt reaktioner bland partiets politiska samarbetspartners i Svalöv.
– Jag förutsätter att sådana här uttalanden inte kommer fortsätta. Man borde tänkt ett varv till, säger Aase Jönsson (KD).

BT - 22 aug 13 kl. 11:33

Vård av Bergwall bör fortsätta

Den rättspsykiatriska vården av Sture Bergwall, tidigare Thomas Quick, bör fortsätta, enligt ett utlåtande från Socialstyrelsens rättsliga råd, rapporterar TV 4-nyheterna. Det är för tidigt att bedöma om det föreligger en risk för återfall i brottslighet, enligt yttrandet till Förvaltningsrätten i Falun. Det sista åtalet mot Sture Bergwall, det om mordet på 15-årige Charles Zelmanovits lades ned den 31 juli.

Barometern - 01 nov 13 kl. 08:01

?Min plan är att fortsätta kämpa?

Miriam Bengtssons åttondeplats i Idol är rekord för länet. ?Är det någon av oss i Idolgänget som kommer fortsätta så är det jag?.

YLE - 16 nov 16 kl. 17:08

Kritiserad kampanj om likgiltiga mammor vid bildskärmar får fortsätta

Helsingfors stads nya kampanj som jämför likgiltighet med familjevåld väckte debatt också i fullmäktigesalen på onsdag kväll. Socialverkets besked är ändå att kampanjen fortsätter. Kampanjen och uppståndelsen som uppstått kring den blev det enda ämne som behandlades på Helsingfors fullmäktiges frågetimme på onsdag.

YLE - 05 mar 17 kl. 07:17

Timo Soini avgår som ordförande i juni men vill fortsätta som utrikesminister

Sannfinländarnas partiordförande Timo Soini ställer inte upp i ordförandekampen. Soini säger att han hoppas att partiet fortsätter i regeringen och att han kan sitta kvar som Finlands utrikesminister valperioden ut. Sannfinländarnas ordförande och Finlands utrikesminister Timo Soini meddelade i dag att han inte ställer upp i partiets ordförandeval i juni.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Mord på turister: Åklagare yrkar på dödsstraff

På torsdagen fälls domen över de 24 män som åtalats för inblandning i dubbelmordet på två skandinaviska turister i Marocko i fjol..

SR - 30 minuter sedan

Klimatet stuvar om i svampskogen

Efter den senaste tidens regn kryllar det av svamp på sina håll i landet. Men svampskogarna kan se annorlunda ut i framtiden i och med klimatförändringarna..

SR - 1 timme sedan

Fler döda befaras efter misstänkt mordbrand i Japan

Från Japan rapporteras att morgonens misstänkta mordbrand i staden Kyoto kan ha krävt mer än 12 människors liv..

SR - 1 timme sedan

Lagen om lika löner försenad – delade åsikter på Island

Förra året införde Island en lag som tvingar företag att betala samma lön till män och kvinnor som har samma jobb. Men arbetet har dragit ut på tiden..

SR - 1 timme sedan

Rekordstarkt Volvo drar i bromsen

Lastbilsjätten Volvo gör återigen ett rekordresultat. Men nu rasar orderingången på nya lastbilar..

SR - 2 timmar sedan

Vinstras för Nordea – ser över utdelning

Nordeas vinst rasar och avgående vd Casper von Koskull är inte nöjd. Bankledningen flaggar för att det kan bli ändrad utdelning till ägarna framöver..

SR - 3 timmar sedan

Kongressen skippar riksrätt mot Trump

Kongressen har röstat för att bordlägga en resolution om att ställa president Donald Trump inför riksrätt. Samma dag hålls en omröstning om att ställa justitieminister William Barr till svars för att ha undanhållit information.Resolutionen om riksrätt, som lagts fram av Texasdemokraten Al Green, gick därmed inte till omröstning..

SR - 3 timmar sedan

Terrormisstänkt gripen i Pakistan

I Pakistan har den man som misstänks ligga bakom terrorattackerna i indiska Bombay i november 2008 gripits..

SR - 3 timmar sedan

Minskad vinst för Volvo Cars

Personbilstillverkaren Volvo Cars gjorde en rörelsevinst på 2 600 miljoner kronor andra kvartalet, en minskning med 38,5 procent jämfört med samma period i fjol..

SR - 3 timmar sedan

Billig terapi mot depression testas i Uganda

I Uganda testas en billig metod som verkar kunna bota tre fjärdedelar av personer som lider av depression på tre månader. Det handlar om lekmannaledd gruppterapi och målet är att behandla miljontals deprimerade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.