Skånskan > Nyheter

Saturday, 20 July, 19:44

Skånskan - 11 jul 19 kl. 19:14

Påverkad man grepsBlentarp Natten till onsdag larmades polisen till Blentarp då en man uppträtt bekymmersamt på gatan. Mannen, som är i 18-årsåldern, var påverkad av narkotika och är nu misstänkt för narkotikabrott, eget bruk..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Natten, Blentarp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Påverkadman , greps
NT - 07 feb 14 kl. 20:23

Påverkad greps med knivar

Mannen greps i handeln då han misstänktes vara påverkad av narkotika..

BT - 10 mar 14 kl. 14:29

Drogpåverkad greps med knivar ? ska böta 16000

En 49-årig man i Borås döms till 80 dagsböter, totalt 16 000 kronor, för rattfylleri, narkotikabrott och brott mot knivlagen. Mannen hade hjälpt en vän och på väg därifrån hittade han en påse, som visade sig innehålla narkotika. Han tog inget själv, det måste någon ha smugit ner i hans kaffe.

Sydsvenskan - 14 mar 14 kl. 13:33

Påverkad greps, misstänkt för att ha kört bil drogpåverkad

Bilföraren stannade inte på polisens order. Senare greps en misstänkt förare på Augustenborg i Malmö..

BT - 01 jul 14 kl. 18:22

Knarkpåverkad greps med stöldgods

En knarkpåverkad mopedist greps i Viskafors vid 16.30-tiden. Enligt polisen visade mannen, som är i 30-årsåldern, tydliga tecken på drogpåverkan.

Barometern - 05 nov 18 kl. 14:30

Drogpåverkad greps av polis

En narkotikapåverkad man i 30-årsåldern greps av polis natten till måndagen..

Skånskan - 09 sep 13 kl. 11:17

Påverkad greps i stulen bil

Polisen fick i helgen ett samtal om en person som misstänktes vara narkotikapåverkad..

UT - 24 sep 13 kl. 16:09

Narkotikapåverkad greps i skolan

Under tisdagen har polisen gripit en ung kille misstänkt för narkotikabrott inne på Tingsholmsgymnasiet. Enligt polisen var killen uppenbart påverkad. Han fick följa med polisen för provtagning och förhör.

DalaDemokraten - 14 sep 15 kl. 15:42

Narkotikapåverkad greps efter bråk

En person som uppträtt stökigt på Stationsgatan vid tvåtiden, natten till lördagen, visade sig när han togs om hand vara påverkad av narkotika..

Jmini.se - 26 jul 17 kl. 14:39

Drogpåverkad greps på Klostergatan

Polisen fick rycka ut till en matbutik på Klostergatan strax efter klockan 12 på onsdagen. En påverkad man hade uppträtt stökigt och kastat ner varor från hyllorna i butiken. Polisen kunde gripa mannen på plats.

Expressen - 09 apr 18 kl. 12:21

Drogpåverkad greps på E4 – körde i 210 kilometer i timmen

Mannen var drogpåverkad och körde i 210 kilometer i timmen på E4 genom Småland.I höjd med Klevshult i Vaggeryds kommun lyckades till sist en polispatrull stoppa fordonet.– Ingen person kom tack och lov till skada, säger Björn Öberg, presstalesperson på polisens ledningscentral.

Skånskan - 27 okt 18 kl. 15:00

Knarkpåverkad greps med kniv

Löddeköpinge En 36-årig man stoppades när han körde narkotikapåverkad på motorvägen utanför Löddeköpinge.
Mannen erkände att han rökt cannabis. I bilen hittades också en kniv.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Loppis med flera kvaliteter

janstorp Den klassiska loppmarknaden i Janstorp är en chans att stötta det lokala laget, träffa gamla vänner och göra en tjänst för miljön.Ett par hundra fler besökare än förra årets stekheta loppis hoppades marknadsansvarige Per Viktorsson på innan lördagens start.
Det skulle innebära lite mer än 3 000 besökare som hjälper till att stötta Janstorps AIF:s verksamhet.

Skånskan - 2 timmar sedan

Kommunen avråder från bad – nu är det högsäsong för algblomning

MALMÖ Den 20 juli meddelade Malmö stad att det just nu är algblomning på Ribersborg och i Sibbarp. Därför uppmanas allmänheten att avstå från bad vid dessa badplatser.Provtagningen gjordes under lördagen och resultatet visade att det är algblomning i hög usträckning, meddelar Malmö stad.

Skånskan - 4 timmar sedan

Replik Lars Hansson 13/7

Lars Hansson skriver att Centerpartiet satsar 206 miljoner kronor extra till den skånska kollektivtrafiken nästa år. Tyvärr verkar Hansson sakna insyn i verksamheten, då dessa pengar inte lär bidra till att klara miljö- och klimatutmaningen, utan slösas bort på trånga och dyra tåg med för liten kapacitet och höga driftskostnader. I ett par år har en investering på 1,85 miljarder kr.

Skånskan - 4 timmar sedan

Pridefesten har intagit Malmö

MALMÖ Se när den färgglada kärleksparaden tågar genom Malmö stad. Fint väder var det också..

Skånskan - 9 timmar sedan

Cyklist påkörd på Limhamnsvägen

Malmö Vid halv elva på lördag förmiddag inkommer ett larm om en påkörd cyklist vid Marietorps allé, Limhamnsvägen, i Malmö. Enligt larmet ska cyklisten blivit påkörd av en personbil. Andra omständigheter är inledningsvis okända.

Skånskan - 11 timmar sedan

Hon vill ge en annan bild av hemtjänsten

Blentarp De vårdar våra äldre, hjälper dem med mediciner, dusch, påklädning, mat och städning – och umgås också när vi anhöriga inte kan vara där.
Men de får ta mycket skit i media och av anhöriga när resurser saknas eller när något går fel.
Vi skuggar undersköterskan Åsa Persson som jobbar i kommunens hemtjänst i Blentarp som trots detta inte kan tänka sig ett bättre jobb.

Skånskan - 11 timmar sedan

När klumpen i halsen löstes upp

Sommarkrönika ”Och jag gråter ett hav av sorg och längtan.” Så beskriver Madeleine In Hwa Björk utan större åthävor men med glasklar tydlighet sin reaktion när hon för första gången pratar i telefon med sin biologiska moster.
Jag har en rejäl klump i halsen och ofta tårar i ögonen när jag lyssnar på hennes Sommar.

Skånskan - 11 timmar sedan

Dödligt hot-avsnitt 25

Jag övervägde att tala om för Eric vad jag upplevt, men beslöt att låta bli. Han är en kär och nära vän, ställer alltid upp, men det här skulle kanske bli för mycket för honom att ta till sig. Och han är dessutom mycket road av att kunna förmedla sina kunskaper till den som vill lyssna, skvallrig med ett annat ord.

Skånskan - 11 timmar sedan

Två döda påträffades i bostad

Trelleborg Klockan halv åtta på fredag kväll kallas polis och räddningstjänst till en adress i Trelleborg där det inledningsvis rådde oklara omständigheter. På lördagsmorgonen kunde polisen meddela att två avlidna personer hade anträffats i lägenheten.
– Vi larmades till adressen i Trelleborg vid halv åtta i går kväll och inledningsvis uppstod misstankar om att ett grovt brott skett där, säger Evelina Olsson, presstalesperson polisregion Syd.

Skånskan - 14 timmar sedan

Nakenmassage på salong förbjuds

Malmö En thaimassagesalong i Malmö har fått ett förbud mot nakenmassage och behandlingar där massage av könsorgan förekommer.
Om överträdelser mot förbudet uppdagas kommer det att kosta 50 000 kronor per gång i böter. Dock högst 50 000 kronor per dag, tillägger miljöförvaltningen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.