Nyan > Svenskfinland

Monday, 22 July, 09:31

Nyan - 11 jul 19 kl. 19:08

Väder för svamp och myggorVarje torsdag bidrar Facebookgruppen Vädersidan med en väderuppdatering från veckan som gått. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Facebookgruppen Vädersidan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väderför , svampoch , myggor
BT - 28 sep 13 kl. 01:34

Myggor i Lövånger bakom Ockelbosjuka

Forskare som analyserat 1 600 myggor i Lövångeromårdet söder om Skellefteå har funnit fem smittade av sindbisviruset som orsakar Ockelbosjukan. I dagsläget har 32 personer längs Norrlandskusten från Piteå till Örnsköldsvik drabbats av den ovanliga virussjukdomen. - Dessa fem myggor var insamlade i samma fälla, vid samma tillfälle.

Kristianstadsbladet - 28 sep 13 kl. 01:30

Myggor i Lövånger bakom Ockelbosjuka


Forskare som analyserat 1 600 myggor i Lövångeromårdet söder om Skellefteå har funnit fem smittade av sindbisviruset som orsakar Ockelbosjukan. I dagsläget har 32 personer längs Norrlandskusten från Piteå till Örnsköldsvik drabbats av den ovanliga virussjukdomen. - Dessa fem myggor var insamlade i samma fälla, vid samma tillfälle.

Helsingborgs Dagblad - 28 sep 13 kl. 01:35

Myggor i Lövånger bakom Ockelbosjuka

Forskare som analyserat 1 600 myggor i Lövångeromårdet söder om Skellefteå har funnit fem smittade av sindbisviruset som orsakar Ockelbosjukan. I dagsläget har 32 personer längs Norrlandskusten från Piteå till Örnsköldsvik drabbats av den ovanliga virussjukdomen. ?

Västerbottens Folkblad - 28 sep 13 kl. 10:29

Virussmittade myggor i Lövånger

Forskare har analyserat 1600 myggor i Lövångeromårdet söder om Skellefteå och de har nu funnit fem myggor som är smittade av sindbisviruset som orsakar Ockelbosjukan. [...].

Skånskan - 23 dec 16 kl. 06:00

Operationskläderna ger läkarna svamp

Skåne De blå operationskläderna av termoplast har blivit ett arbetsmiljöproblem för många läkare. De är för täta och varma, ger utslag, klåda, svamp och kopiösa svettningar. ERWP.

NSD - 28 sep 13 kl. 01:30

Myggor i Lövånger bakom Ockelbosjuka

Forskare som analyserat 1 600 myggor i Lövångeromårdet söder om Skellefteå har funnit fem smittade av sindbisviruset som orsakar Ockelbosjukan. I dagsläget har 32 personer längs Norrlandskusten från Piteå till Örnsköldsvik drabbats av den ovanliga virussjukdomen..

NT - 28 sep 13 kl. 01:30

Myggor i Lövånger bakom Ockelbosjuka

Forskare som analyserat 1 600 myggor i Lövångeromårdet söder om Skellefteå har funnit fem smittade av sindbisviruset som orsakar Ockelbosjukan. I dagsläget har 32 personer längs Norrlandskusten från Piteå till Örnsköldsvik drabbats av den ovanliga virussjukdomen..

UNT - 28 sep 13 kl. 01:30

Myggor i Lövånger bakom Ockelbosjuka

Forskare som analyserat 1 600 myggor i Lövångeromårdet söder om Skellefteå har funnit fem smittade av sindbisviruset som orsakar Ockelbosjukan, skriver Norran.(TT).

SvD - 28 sep 13 kl. 01:30

Myggor i Lövånger bakom Ockelbosjuka

Forskare som analyserat 1 600 myggor i Lövångeromårdet söder om Skellefteå har funnit fem smittade av sindbisviruset som orsakar Ockelbosjukan, skriver Norran..

DN - 28 sep 13 kl. 06:16

Myggor i Lövånger bakom Ockelbosjuka

Forskare som analyserat 1.600 myggor i Lövångeromårdet söder om Skellefteå har funnit fem smittade av sindbisviruset som orsakar Ockelbosjukan..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

8 helt vardagliga saker som gör att du får svamp i underlivet

Svamp i underlivet låter ganska äckligt. Men faktum är att det är väldigt vanligt, tre av fyra kvinnor får symptom på underlivssvamp någon gång i livet, skriver 1177 Vårdguiden.Vad som orsakar det?

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 15 minuter sedan

Stökig helgnatt för polisen

  Polisen påträffade tre berusade minderåriga personer ute på stan under natten till söndagen. De fick transport hem till en vuxen person. Ytterligare ett antal berusade minderåriga påträffades i samband med polisens övervakning kring festivalområdet.

Nyan - 2 timmar sedan

Många fall av misshandel

Polisen utreder flera fall av misshandel efter natten till söndagen. Man blev kallad till en gästhamn varifrån man fått uppgifter om att flera personer var inblandade i en misshandel. En person fick föras till akuten.

Nyan - 3 timmar sedan

”Idealisk” potatisskörd väntar

Förra sommaren var Jon Erikssons vattengrop i stort sett tom. .

Nyan - 15 timmar sedan

Segelbåt kantrade på Slemmern

Under söndagskvällen får Ålands sjöräddningssällskap in ett telefonsamtal från Sjöräddningscentralen i Åbo som meddelar att de behöver ge sig ut med Rescue Lion på Slemmern. Sjöräddningscentralen har fått in samtal angående en liten segelbåt som gått runt och kantrat. Ombord på båten finns ett gäng med ungdomar.

Nyan - 15 timmar sedan

Mållöst bortamöte i Kuopio

IFK:s bortamöte mot KuPS i Kuopio slutade utan ett enda mål och med en poäng till kontot för IFK. Chanserna fanns åt båda håll, för IFK:s del speciellt ett jätteläge signerat Hampus Lönn precis innan halvtid. Men det ville sig aldrig för något av lagen, och slutresultatet blev 0-0.

Nyan - 17 timmar sedan

Inbrott i Mariehamn

Under lördagen fick polisen in en anmälan om ett inbrott i Mariehamn. Polisen meddelar att de utfört brottsplatsundersökning och att en anmälan om stöld och skadegörelse upprättats. Polisen fortsätter att utreda saken.

Nyan - 17 timmar sedan

Så startar ”Lundis” mot KuPS

17.00 drabbar IFK Mariehamn samman med KuPS på bortaplan i Kuopio. Så här kommer huvudtränare Peter ”Lundis” Lundbergs startelva att se ut: Oskari Forsman Dylan Murnane, Rick Ketting, Tarik Hamza, Robin Buwalda Robin Sid, Robbie Crawford, Keaton Isaksson Simon Silverholt, Aristote Mboma, Hampus Lönn Saknas gör Daniel Sjölund (skadad).

Nyan - 18 timmar sedan

En kämpig morgon för polisen

På lördagsmorgonen fick polisen in en anmälan om en berusad person som betedde sig aggressivt. Personen greps av polisen på basen av polislagen. Under gripandet gjorde personen kraftigt motstånd mot patrullen och personen misstänks nu för våldsamt motstånd mot tjänsteman.

Nyan - 19 timmar sedan

Bastu brann i Geta

Under söndagseftermiddagen fick Alarmcentralen in ett larm om en bastu som brann i Geta. Tf räddningschef Karl Nordlund meddelar att Västra- och Östra Saltvik FBK och Geta FBK åkt till platsen för att påbörja släckningen av den fristående rökbastun. Inga personskador skedda och de frivilliga brandmännen hade branden under kontroll.

Nyan - 20 timmar sedan

Marthorna vill fira folkdräktens dag

Ålands Marthadistrikts Hemslöjdssektion har som en av sina uppgifter att medverka till de åländska folkdräkternas bevarande.
– Vår förhoppning är att fira folkdräktens dag också på Åland den 5 augusti med en picknick klädd i folkdräkt, skriver de i ett pressutskick. Inför den stora finlandssvenska sångfesten som hölls 1908 i Mariehamn inspirerade Ålandsbördiga professor Otto Andersson ålänningarna att skaffa sig folkdräkter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.