Barometern > Nyheter

Thursday, 18 July, 05:25

Barometern - 11 jul 19 kl. 19:00

Lillstugan visar återigen upp sin konst2000 öppnade Galleri Lillstugan i Grunkabo, utanför Virserum. Varje sommar sedan dess har här hållits en konstutställning. På lördag sker det igen..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Galleri Lillstugan, Grunkabo, Virserum

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lillstuganvisar , återigenupp sin , konst
Hela Gotland - 28 jun 12 kl. 04:00

Återigen konståtervinning på Petes

Det är dags för en ny omgång med Konståtervinningen som nu, liksom i fjol, visas på Petes i Hablingbo..

Dalarnas tidningar - 16 apr 11 kl. 06:00

Lillstugan som blev stor

[Inspirerande hem] Anna Sköld tycker om att fotografera. Och även när hon inreder börjar det med en bild: - Inspirationen kan komma från många olika håll. Men till slut växer det fram en bild i huvudet: Så där vill jag ha det!

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Linda hedrar sin mammas konst

Linda Forsman är dotter till konstnärinnan Mona Söderberg som avled förra året. Nu ställer hon ut sin mammas konstverk i lillstugan vid Matsesgården i Stigsbo..

Magazin24 - 09 maj 13 kl. 20:15

Res runt bland konst och hantverk

Foto, konsthantverk, smide, ekologiska kläder, skulpturer och mycket annat kommer att passera näthinnorna nu till helgen då är det konst och hantverkssafari i Kungsör. Det är återigen dags för konstnärerna och hantverkarna i Kungsör att damma av tavlorna eller konsthantverken, öppna upp ateljén och bjuda in besökarna för att låta dem beskåda det de har skapat. Och återigen är det rekordmånga utställare.

Vimmerby Tidning - 09 jul 11 kl. 06:05

Dags för ny säsong i Lillstugan

I den lilla byn Grunkabo utanför Virserum slår idag Galleri Lillstugan upp sina portar för sin årliga sommarutställning där tolv olika konstnärer visar upp sina alster..

Cornucopia - 14 nov 17 kl. 12:57

Ingen mänsklig rättighet att lyckas som företagare - inte ens med konst och kultur

Att försörja sig som ensamföretagare är inte en mänsklig rättighet. Det som ska avgöra om du kan överleva på ditt företagande är om du levererar en produkt eller tjänst som någon vill betala tillräckligt för, inte det faktum att du älskar det du gör. Det gäller även inom kultur eller konst, där man förstås hittar en mycket stor andel ensamföretagare.

DalaDemokraten - 30 mar 15 kl. 10:33

Konst och hantverk i Gagnef

Långfredag och påskafton är det återigen dags för Konst & Hantverk Gagnefs runt, i vardagligt tal kallat konstrundan. För nionde året i rad arrangeras Öppet hus hos Gagnefs konstnärer och konsthantverkare – både amatörer som brinner för sin konst och ägnar sin lediga tid till sitt skapande och professionella som lever på sin konst..

LV - 04 nov 13 kl. 08:42

Ungdomars konst i fokus

I fredags var det återigen dags för vernissage på Kisa bibliotek.
Den här gången vill man lyfta fram ungdomarnas konst och har därför i samarbete med FAUK låtit Julia Borggren, Robin Ekberg och Angelica Allén visa upp sitt material. En trio som bjuder på en salig blandning med olika stilar och en hög kvalité..

Nya Wermlands Tidningen - 09 dec 13 kl. 06:00

Lottade ut sin konst

I helgen var det återigen dags för Järnvägens fritidsförbunds konstförening att lotta ut konst till sina medlemmar. – Kul att så många av de medlemmar som var på plats vann, säger Kerstin Danielsson..

Länstidningen i Jämtland - 30 jan 18 kl. 16:31

Starka prestationer för IF Castors konståkare i Sundsvall

I helgen har åtta åkare från IF Castor tävlat konståkning i Sundsvall. Det blev nya framgångar för några av tjejerna. Ellinor Löfstedt gjorde återigen en fantastisk tävling med nytt personbästa.....

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Fartyg som gör saltet sött förtöjt i Färjestaden

En väldigt unik båt ligger just nu i Färjestadens hamn. Arcansas, som den heter, omvandlar havsvatten till dricksvatten och med fulla dieseltankar klarar sig båten ett halvår med både el och vatten till havs. .

Barometern - 7 timmar sedan

Ölands egen Allsång på Skansen lockade stor publik

Under onsdagen var det sommarpremiär för allsångskvällarna i Färjestaden. Gräsplanen och kullarna runt hotell Skansen var fulla av människor på filtar och i solstolar som klappade i takt och sjöng med i de olika låtarna. Och som skrattade högt åt den oväntade jämförelsen mellan Norra Öland och Nordkorea..

Barometern - 8 timmar sedan

Veteraner lockade fordonsfantaster till Krukebo

Ett stort antal veteranfordon intog under onsdagskvällen golfbanan i Krukebo. Motorbeundrare i alla åldrar hade samlats för att titta på och samtala om sitt gemensamma intresse. .

Barometern - 9 timmar sedan

800 starter – tävlingsledaren hoppades på mer:”Vi hade gärna fått in lite fler”

Färre dressyrstarter i årets Superhelg. Trots det är schemat fullspäckat inför helgen. – Det blir långa dagar men roligt kommer det att bli, säger Marina Nilsson..

Barometern - 10 timmar sedan

Drömbubblan sprack, nu rivs huset

Drömmen infriades med en egen restaurang men det skulle bli kortvarigt. Nu rivs byggnaden och familjen försöker lämna traumat bakom sig..

Barometern - 10 timmar sedan

Biodling – en hobby med sting i

Drottningen lägger uppåt 2 000 ägg per dag. Drönarna saknar gadd och har som enda uppgift att befrukta drottningen. Allt annat arbete inom bisamhället sköts av arbetsbina.

Barometern - 10 timmar sedan

Åtal: Man klippte av flickvännens hår - åtalas för misshandel

Kvinnan blev chockad när hennes pojkvän helt plötsligt klippte av en bit av hennes hår. Enligt mannen var det hela ”på skoj”, men kvinnan blev ledsen och vägrade att gå ut på flera veckor..

Barometern - 11 timmar sedan

Öl har blivit något för finsmakare

Glöm gamla pilsnergubbar. Numera dricks öl inte bara för alkoholens skull utan har även blivit något för finsmakare. Det om något stod klart när Ölets dag firades runt om i landet på onsdagen..

Barometern - 11 timmar sedan

Märta Tikkanen: "Förstår inte hur jag orkade"

Åsa Moberg, Birgitta Stenberg och Märta Tikkanen – tre vänner som länge skrev brev till varandra. Nu har Märta Tikkanen samlat ett urval av sina brev till vännerna i brevbiografin "Måste försöka skri-". Oj vad jag har hävt ur mig till Åsa och Birgitta, säger hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.