DN > Utrikes

Tuesday, 23 July, 01:05

DN - 11 jul 19 kl. 18:58

Här är de nya amfetaminfabrikernaTvå män i Landskrona tillverkade 300 kilo amfetamin på mindre än två veckor. Från ett restaurangkök i Blekinge styrdes en välorganiserad narkotikaliga som omsatte miljoner. Här är de kriminellas nya industri i Sverige: Amfetaminfabrikerna..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Landskrona, Blekinge, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är de nya amfetaminfabrikerna
Sydsvenskan - 12 jan 12 kl. 14:58

Amfetaminliga sprängd i Malmö

Skånepolisens utredning ledde vidare till slag mot europeisk narkotikahandel.
Via en utredning uppjobbad av Skånepolisen togs trettio kilo amfetamin i beslag, gatuvärde över fem miljoner kronor. Ännu viktigare: tre amfetaminfabriker i Bulgarien är sprängda och material tillräckligt för att tillverka mer än 120 kilo amfetamin är i beslag.

Sydsvenskan - 13 jan 12 kl. 06:30

Malmöknark ledde till europeisk liga

Ett alleuropeiskt tillslag har krossat delar av den organiserade brottslighetens amfetaminindustri i Bulgarien. Upprinnelsen finns hos anti gäng-satsningens underrättelsecentral i Malmö.
MALMÖ.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Fler anmäler könsstympning – få fälls

Antalet polisanmälningar om misstänkt könsstympning har närmare tredubblats de senaste åren. 2015 gjordes 14 anmälningar, förra året 38 stycken, enligt Svenska Dagbladet..

DN - 4 timmar sedan

Barn kan drabbas när EU vill förbjuda gummi i konstgräsplaner

Över 1.000 fotbollsplaner i Sverige består av konstgräs med granulat – mikroplast som innehåller ämnen som EU klassar som särskilt farliga. Europeiska kemikaliemyndigheten, Echa, föreslår att gummigranulatet ska förbjudas helt till 2022.

DN - 4 timmar sedan

Storbritannien vill ha europeisk insats i Hormuzsundet

Efter att Iran beslagtagit en brittisk oljetanker skickar Storbritannien ännu ett militärfartyg till Hormuzsundet. Dessutom söker utrikesminister Jeremy Hunt samarbete med andra europeiska länder.  – Vi kommer att vidta nödvändiga åtgärder för att stödja fartygens säkerhet genom Hormuzsundet, säger han.

DN - 5 timmar sedan

Nu ska 5G-nätet prövas i domstol

Den nya supersnabba mobiltekniken 5G har hamnat i domstol redan innan den har börjat rullas ut i Sverige. Operatören Tre anser sig snuvad på de nödvändiga radiovågorna och går i höst en match mot myndigheten PTS i förvaltningsrätten..

DN - 5 timmar sedan

Ericssons vd kritisk mot långsam 5G-utrullning

Ericssons vd Börje Ekholm hävdar att Kina och USA har dragit ifrån resten av världen i 5G-utrullningen. Han är kritisk till långsamma och dyra auktioner.   – Här i Europa verkar regeringarna föredra snabba inkomster, säger han.

DN - 6 timmar sedan

Kreditupplysningsföretag får betala miljardbelopp efter jätteläcka av känsliga personuppgifter

Drygt 150 miljoner personer fick sina adresser, personnummer, körkortsuppgifter och kreditkortsnummer läckta. Nu kan det amerikanska kreditupplysningsföretaget Equifax få betala drygt 6,5 miljarder svenska kronor i ersättning för skadorna, uppger The Guardian..

DN - 6 timmar sedan

Utöya-minnesmärke vandaliserat på årsdagen

Natten till måndagen utsattes ett minnesmärke över terrordådet på Utöya, den 22 juli 2011, för vandalisering..

DN - 9 timmar sedan

Bra lottning för Sverige till EM 2021

Svenska damerna kommer att kvala mot Montenegro och Israel för att nå basket-EM 2021. De svenska herrarna får en betydligt tuffare väg till mästerskapet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.