Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 17 July, 11:48

Blekinge Läns tidning - 11 jul 19 kl. 18:44

Teatern på Mjölnareholmen bjuder in publikenFör andra året så intar Karlskrona Musikteater Mjölnareholmen. Inbjudande och idylliskt när Eva och Adam ställer sig på scen i ett drama som alla kan känna igen..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Mjölnareholmen, Karlskrona Musikteater Mjölnareholmen, Eva, Adam

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teatern, Mjölnareholmen, bjuderin , publiken
SmålandsPosten - 22 jan 15 kl. 07:35

Publiken bjuds tre små rätter

Skådespelaren Catherine Westling rappar om vad en morsa gör, en barnföreställning på vers och en pjäs om hela Sveriges sagotant Astrid Lindgren. Se där, tre urpremiärer på Regionteatern Blekinge Kronoberg i vår. I en fullsatt personalmatsal på Regionteatern i Växjö har teaterchefen Magnus Holm och hans personal bjudit in till smakprov från scenens smörgåsbord i vår.

YLE - 06 nov 17 kl. 05:07

Varuhuset, teatern och elbilen bjuder på svenska rum i Åbo

Kåren, akademikvarteret och församlingen är några av de svenska zonerna i Åbo. Några till finns också, det gäller att modigt pröva sig fram. Vi träffade några svenskspråkiga för att höra var de talar svenska..

YLE - 07 maj 15 kl. 11:52

Träffa kärleken på teatern

Alla går vi omkring och drömmer om den stora kärleken. Vissa möter den redan i unga år medan andra får harva runt i relationsdjungeln en längre tid innan de hittar den rätte. Sedan finns det de som aldrig träffat en lämplig partner vid mjölkhyllan i butiken, på jobbet eller ute på krogrundan och då kan det vara dags att testa alternativa metoder för att få till en fullträff på kärlekens piltavla.

Skånskan - 18 mar 18 kl. 15:25

NÄR PUBLIKEN DROG TILL FOLKETS HUS – kring ett par teaterjubileer

ERWP.fif(0)Invigningen av landets första för ändamålet byggda Folkets hus ägde rum i Malmö på söndagskvällen den 2 april 1893 Senare samma månad skulle f.d.

YLE - 26 jun 15 kl. 06:00

Svenska Teatern gör vinst

Den röda ridån på Svenska Teatern i Helsingfors har gått ner för sommaren men bakom kulisserna är man nöjd. Svenska Teatern uppvisar nämligen en vinst på 430 000 euro för 2014. Sten Palmgren, styrelseordförande för teaterns garantiförening, säger att vinstresultatet beror på teatern nu igen har normal verksamhet efter några år av ombyggnader och att musikalen Mamma Mia dragit mycket publik.

Skånskan - 25 okt 18 kl. 10:00

Bjuder in till soppa och brittisk humor menyn

Hur ska soffbenet som ramlar loss komma ut från scenen? Och hur ska ängeln få sina glasögon? Det kyrkliga amatörteatersällskapet Lilla Nasaret har en del problem att fixa innan pjäsen Den stora högtiden kan ha premiär.

Skånskan - 30 jan 16 kl. 10:00

Sinnesrik dramatik på Unga Teatern

Recension SCEN
Kojan
Av: Tove Sahlin
Scen: Unga Teatern i Malmö
Regi och koreografi: Tove Sahlin
Scenografi och kostym: Erika Magnusson
Musik: Brita Björs
Mask: Agneta von Gegerfelt
Medverkande: Brita Björs, Bertram Heribertson, Rani Nair
Ålder: 3-5 årRep (Rani Nair) och Tyg (Bertram Heribertson) är bästa kompisar och vet precis hur man ska leka. Så kommer Trä (Brita Björs) och vill bygga en koja och plötsligt blir allt komplicerat med svartsjuka, ilska och tårar.
Att leka tre är aldrig lätt och ett klassiskt exempel att använda för att hantera komplicera känslor.

Skånskan - 24 aug 16 kl. 09:00

Sagodepartementet bjuder på sagomöten

Nöje
Tre kostymklädda män har med sig tre sagor – på svenska och arabiska – i en resväska och tillsammans bjuder de publiken på spännande äventyr och en massa musik och sång.
Pjäsen heter Sagorna och har premiär på Unga Teatern i Malmö på lördag 27 augusti.– Det handlar om tre kollegor från Sagodepartementet, ett ministerium för sagornas bevarande.

Skånskan - 04 jul 18 kl. 13:26

Musikalkomedi som ska göra publiken hoppfull

I logen på Lilla Beddinge Teater pågår repetitionerna för fullt. Åtta professionella skådespelare och sex musiker ska i sommar framföra musikalkomedin Stinsen brinner, en föreställning om ett politiskt beslut, en passionerad stins och resenärer som förgäves väntar på sitt tåg.Stinsen brinnerSkrevs 1987 av Galenskaparna och After Shave.

YLE - 15 aug 13 kl. 17:23

Få nypremiärer på Svenska Teatern

Om ett par veckor kör höstens föreställningar i gång på Svenska Teatern. Efter ett tufft år med ekonomisk förlust bjuder teatern på få nypremiärer. Den största satsningen är familjepjäsen Djungelboken.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 13 timmar sedan

Stig-Tore Moen flyttade – tog med sig kylskåp

IFK Kristianstads förre högernia Stig-Tore Moen har numera flyttat till danska GOG. Men när IFK skulle flytta in nya saker i norrmannens tidigare hyreslägenhet upptäckte man att kylskåpet var borta. Det hade Moen tagit med sig till Danmark..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

16-åring med kniv döms för tre olika brott

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

KHK-Leufvenius om mötet med jätten: ”Jag var rädd”

Han har ratats i tre raka NHL-drafter. Han petades i sista stund inför junior-VM 2018. Men tillfälliga motgångar och besvikelser stoppar inte Hugo Leufvenius.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Obduktionen klar efter misstänkta mordet

Obduktionen av offret i det misstänkta mordfallet är färdig. Men dödsorsaken är ännu inte fastställd. .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Rusta upp kulturen utanför Karlskrona också

Alla vi kulturintresserade kommuninvånare ser med spänning fram emot att få ta del av allt vad det kommer att erbjuda. Säkert mycket fina och väldesignade lokaler för en rundlig summa i det nya kulturhuset..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Första kvinnan till månen om fem år – kan bli svensk

Det är 47 år sedan en människa senast vandrade på månen. Nasa har fått uppdraget att återigen skicka människor till månen och den här gången planerar de att skicka en kvinna. Bland de tänkbara astronauterna finns en svenska..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Anmälan: Personal hotad med kniv på boende

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Statistik: Så många bilbränder har det varit i Blekinge

Ronneby är den kommun i Blekinge som haft flest bilbränder under de tio senaste åren. Med 22 bränder hamnar man före Karlskrona och Karlshamn som haft 17 vardera. Det visar ny statistik från MSB..

Blekinge Läns tidning - 18 timmar sedan

Försökte sälja stulna båttillbehör

Blekinge Läns tidning - 5 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelserOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.