Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 24 July, 10:38

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 18:12

Sverige i nordisk uppgörelse i LjunghusenSverige vände ett tidigt underläge i lag-EM i Ljunghusen och tog sig till semifinal..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Ljunghusen, EM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigei , nordisk, uppgörelsei , Ljunghusen
BT - 16 okt 13 kl. 18:00

Uppgörelse presenteras snart

Ett i senaten färdigförhandlat förslag till budgetuppgörelse väntas presenteras när senaten nu återsamlas i Washington En stor mängd källor med insyn i förhandlingarna uppger också att representanthuset är redo att rösta om förslaget, före behandling i senaten. Det skulle röja en rad komplicerade procedurer ur vägen.Antas förslaget i representanthuset behövs därefter enbart en procedur i senaten, där minst 60 ledamöter säger ja, innan senaten slutligt kan anta uppgörelsen, enligt sajten Politico.

Sydsvenskan - 31 aug 15 kl. 18:53

Sök en bred uppgörelse om flyktingpolitiken. Det finns ingen ursäkt att låta bli.

Flyktingsströmmen till Europa fortsätter att öka. Så hur ska den hanteras? Oenigheten är alltjämt stor mellan EU-länderna, men alltfler inser i alla fall behovet av att försöka enas.

Regeringen - 15 jun 12 kl. 14:07

Sverige välkomnar uppgörelse om energieffektivisering

Energieffektivisering, Energifärdplan 2050 och förnybar energi stod i fokus på rådsmötet mellan EU:s energiministrar den 15 juni i Luxemburg. - Det är glädjande att vi nu lyckats nå en uppgörelse om ett ambitiöst energieffektiviseringsdirektiv, säger energiminister Anna-Karin Hatt. Artikel: Sverige välkomnar uppgörelse om energieffektivisering i EU EU-representationen i Bryssel, Näringsdepartementet, 15 juni 2012.

BT - 16 okt 13 kl. 17:35

Uppgörelse närmar sig

Öppningar för en snabb amerikansk uppgörelse om höjt skuldtak läckte ut från de pressade förhandlingarna på onsdagen. Efter en tisdag med två separata förhandlingsspår i de båda kamrarna i USA:s kongress inleddes onsdagen med öppningar för en snabbare process. Representanthusets ledning uppgavs vara redo att tillåta en omröstning om en senatsförhandlad lösning, enligt insatta källor i flera medier.

Sydsvenskan - 03 maj 16 kl. 00:54

Svenska mediechefer: Telias uppgörelse med Facebook ett slag mot svenska medieföretag

Idag, på världsdagen för pressfrihet uppmanar vi, företrädare för Sveriges ledande medieföretag, regering och riksdag att agera för att säkra ett öppet internet, lika för alla. Detta mot bakgrund av det samarbete som statligt ägda Telia inlett med den globala mediejätten Facebook och som i förlängningen riskerar svenska mediebolags möjligheter att nå ut till vår publik, allmänheten. Statliga Telia har inlett ett intimt samarbete med globala mediejätten Facebook.

BT - 08 nov 13 kl. 13:59

Israel: "Väldigt dålig uppgörelse"

Israel avvisar fullständigt alla uppgörelser kring Irans kärnprogram. - En väldigt dålig uppgörelse, säger premiärminister Bejamin Netanyahu inför ett internationellt toppmöte i Genève.USA:s utrikesminister John Kerry är i Genève i dag för att hjälpa till med att få till stånd ett avtal mellan Iran och de sex stora världsmakterna om det iranska kärnprogrammet.

Barometern - 01 jun 13 kl. 10:51

Urholkad uppgörelse

En sak är i vart fall säker; den som trodde att friskoleägarna täljer guld med kniv fick fel. På torsdagskvällen kom beskedet att JB-koncernen lägger ner sin skolverksamhet i Sverige. I Kalmar och Växjö ser det ut som att Karl-Oskar skolan tar över gymnasieskolorna.

Barometern - 01 jun 13 kl. 10:51

Urholkad uppgörelse

En sak är i vart fall säker; den som trodde att friskoleägarna täljer guld med kniv fick fel. På torsdagskvällen kom beskedet att JB-koncernen lägger ner sin skolverksamhet i Sverige. I Kalmar och Växjö ser det ut som att Karl-Oskar skolan tar över gymnasieskolorna.

BT - 08 nov 13 kl. 16:08

Iran-uppgörelse dröjer

USA:s utrikesminister John Kerry är i Genève för att hjälpa till med att få till stånd ett avtal mellan Iran och de sex stora världsmakterna om det iranska kärnprogrammet. Men ingen uppgörelse har ännu nåtts, poängterar Kerry.Kerry grusade förhoppningarna något om en snar lösning på frågan om Irans kärnenergiprogram, när han anlände till Genève för överläggningar med sin iranske kollega Javad Zarif.

Trelleborgs Allehanda - 30 dec 12 kl. 19:38

Ännu ingen uppgörelse i USA

Ledarna i senaten har ännu ingen uppgörelse för att undvika budgetstupet, trots att tiden håller på att rinna ut. Det är osäkert om de kommer att nå en kompromiss, säger en person med insyn i förhandlingarna.
Representanthusets republikanske talman John Boehner varnar Obama för att kasta skulden på Republikanerna för ett eventuellt misslyckande.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Hälseneproblem för Guidetti

Landslagsanfallaren John Guidetti har fått skadeproblem. Enligt den 27-årige svenskens La Liga-klubb Deportivo Alavés så har Guidetti en inflammation i vänstra hälsenan. Enligt TV4:s Fotbollskanalen kommer han inte vara med på klubbens träningsläger i S.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

John Prine sjuk – ställer in spelningar

Den amerikanske countrystjärnan John Prine är sjuk och tvingas skjuta upp flera kommande turnédatum för att opereras. I ett gemensamt uttalande förklarar John Prines familj och skivbolag att Prine löper en förhöjd risk att drabbas av stroke och att han.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Bättre än väntat av Akzo Nobel

Den nederländska färgtillverkaren Akzo Nobel, med cirka 2 700 anställda i Sverige, redovisar ett bättre resultat än väntat för årets andra kvartal. Det justerade rörelseresultatet lyfte till 305 miljoner euro, upp från 225 miljoner ett år tidigare. Anal.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Brakförlust för Daimler

Den tyska fordonstillverkaren Daimler, som bland annat tillverkar Mercedes-Benz-bilar, redovisar en rörelseförlust på 1,56 miljarder euro för årets andra kvartal. Det kan jämföras med en vinst på 2,6 miljarder euro ett år tidigare. Men engångsposter på.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Spänd förväntan när Mueller ska vittna

Rysslandsutredaren Robert Mueller har fått strikta restriktioner inför sitt vittnesmål i USA:s representanthus: inget prat om presidenten, hans familj eller hans affärspartners. Ändå hoppas båda politiska lägren att den motvillige utredaren ska säga någ.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Svensk sjöfart anar vind i seglen

Med Stena Impero har ett svenskt oljefartyg hamnat mitt i den internationella hetluften. Liksom de flesta svenskägda handelsfartyg seglar hon under utländsk flagg. Samtidigt ökar antalet svenskflaggade fartyg sakta men säkert.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

”En kompis berättade om sprejen och sa: Om något händer har jag alltid en sån i fruktskålen”

Nässprej mot heroinöverdos kan ha räddat liv i Skåne. Josip har använt den flera gånger..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Färgaffär brinner i Norrtälje

En färgaffär i Roslagsjärn, i Norrtälje kommun, brinner, rapporterar Sveriges Radio P4 Stockholm. Ett viktigt meddelande till allmänheten, ett så kallat VMA, har skickats ut och alla i området uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och venti.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Besviken Sjödin missade i sim-VM

Det blev bara ett lopp för Simon Sjödin på specialdistansen 200 meter medley i sim-VM. Veteranen var drygt 2,5 sekunder över sitt personbästa och slogs ut redan i försöken. – Jag måste såga mig vid fotknölarna, sade 32-åringen.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

”Låt Danmark visa vägen! Utgå från flexicuritymodellen.”

Karin Svanborg-Sjövall, vd för Timbro..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.