UT > Nyheter

Saturday, 20 July, 10:05

UT - 11 jul 19 kl. 18:00

Alexandra fann sin styrka i yoganEfter flera vändor till Indien och Bali har Alexandra Segerkvist hunnit utbilda sig och skaffat sig en bred bas inom yogan. Nu känner hon att hon äntligen har hittat rätt och vet vad hon vill ägna sig åt i framtiden. – Hälsa och personlig utveckling har alltid tilltalat mig. Och yogan är en del av min personliga resa..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Indien, Bali, Alexandra Segerkvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alexandra, fannsin , styrkai , yogan
Dagen - 05 feb 16 kl. 03:00

Frikänd FN-svensk fann styrka i tron

För snart två år sedan slog toppdiplomaten Anders Kompass larm om sexuella övergrepp inom FN.Då stängdes han av från jobbet.Nu har han friats från alla anklagelser om tjänstefel.

Dagen - 05 feb 16 kl. 03:00

Frikänd FN-svensk fann styrka i tron

För snart två år sedan slog toppdiplomaten Anders Kompass larm om sexuella övergrepp inom FN.Då stängdes han av från jobbet.Nu har han friats från alla anklagelser om tjänstefel.

Dagen - 05 feb 16 kl. 03:00

FN-svensken Andreas Kompass fann styrka i tron

För snart två år sedan slog toppdiplomaten Anders Kompass larm om sexuella övergrepp inom FN. Då stängdes han av från jobbet. Nu har han friats från alla anklagelser om tjänstefel.

YLE - 14 apr 16 kl. 19:03

Barnyoga ger styrka och spänst

Nu är den här, den senaste motionstrenden för barn - nämligen barnyogan. Det är Finlands svenska idrott, FSI, som har lanserat konceptet med barnyoga nu i vår, och mottagandet har varit entusiastiskt. Många forskningsrapporter visar att dagens barn ofta saknar styrka och spänst.

BT - 21 dec 14 kl. 07:46

Plågsamma minnen ? men hon fann livet

När katastrofen slår till är det ändå möjligt att överleva. Och inte bara överleva – det går att åter hitta vägen till ett rikt liv. Malin Sävstam förlorade sin man och två av sina tre barn i tsunamin i Thailand för tio år sedan.

GT - 13 jun 15 kl. 08:24

Frida och Robert fann varandra genom yoga

Tack vare kärleken till yogan fann de kärleken till varandra. I dag bedriver Frida Helsing Ohlsson, 32, och Robert Martinsson, 46, yogaverksamhet tillsammans. – Jag kände väldigt starkt när vi träffades att det här är en person som jag verkligen kan leva tillsammans med.

YLE - 11 maj 17 kl. 05:09

The Freez från Ekenäs i MGP 2017: En styrka att vara många och olika

The Freez från Ekenäs tävlar i MGP 2017. Gruppen är en av 10 finalister och består av Alexandra Lundin, Ebba Lundström, Ellinor Kevin, Josefina Saarinen och Sofie Rosström. Samtliga är femteklassare vid Seminarieskolan i Ekenäs i Raseborg och är 11 eller 12 år gamla.

GT - 13 dec 18 kl. 07:00

Alexandra Zazzi om stödet från familjen

Under fem veckors tid var stjärnkocken Alexandra Zazzi helt avskärmad från omvärlden under inspelningarna av Biggest Loser VIP.Nu berättar hon om familjens stöd och hur hon lyckades fokusera sina tankar under tävlingens gång.– Det har alltid varit min stora styrka, både att ha barnen och mannen i mitt liv, säger Alexandra Zazzi..

Sydsvenskan - 26 jan 11 kl. 06:30

Stajlade hem visar styrka hos glada

Ett väl stajlat hem ger fler barn och färre oväntade besök. Åtminstone gäller det den bruna gladan, en av världens vanligaste rovfåglar. Vita plastbitar i boet gör susen.

Expressen - 04 apr 12 kl. 17:53

Ramires: Vi fick ny styrka när AVB gick

Ramires var en av André Villas-Boas favoritspelare.
Men efter att portugisen fått sparken går nu brassestjärnan ut och hyllar valet att sparka "den nye Mourinho".
- Vi fann ny styrka i den här förändringen, säger Ramires enligt Mirror Football..

Fler nyheter från UT

UT - 30 minuter sedan

LARM: Trafikolycka – bil har voltat

Strax efter nio inkom ett larm till SOS gällande en trafikolycka utanför Tranemo..

UT - 2 timmar sedan

I dag startar golfveckan: ”Banan och greenerna är i toppskick”

Förra årets bekymmer med torkan är ett minne blott. Golfveckan på Ulricehamns golfbana lockar en mängd tävlande även i år..

UT - 4 timmar sedan

Populär bilutställning kommer till Ulricehamn

I dag kommer bilutställningen Ulricehamn carshow för första gången anordnas i Ulricehamn. Utställningen, som arrangeras av Midnightmeet, förväntas visa upp runt 100 utställningsbilar av olika sorter. – Det kommer vara allt ifrån gamla jänkare till nya ”drifting”-bilar och rena utställningsbilar, säger Sebastian Ågren som är en av arrangörerna..

UT - 5 timmar sedan

Bil brann i natt – en person till sjukhus

På natten till lördagen larmades räddningstjänsten till Boarp väster om Nitta i Ulricehamns kommun..

UT - 5 timmar sedan

Debatt: Ulricehamn måste höja assistansersättningen

Personlig assistans är ett yrke som ställer stora krav på personlig lämplighet och lyhördhet. Det är ett av Sveriges vanligaste jobb, och ett av de viktigaste..

UT - 5 timmar sedan

Insändare: Närgångna fiskare stör nakenbadarna

Att ha rätt, är det alltid rätt, eller? För en tid sedan ställdes detta på sin spets för mig..

UT - 6 timmar sedan

Bo Högborn: Hur länge sedan var förr?

”Det var bättre förr!” Ett påstående som nästan har blivit vedertagen sanning. Men vad innebär förr?

UT - 6 timmar sedan

Snabb ökning av unga i Ulricehamn som inte studerar eller jobbar – 170 namn på listan

Den som granskar Ulricehamns kommun möts av mängder av siffror. En av de viktigaste är inte särskilt känd: Just nu är 170 unga som vare sig studerar eller arbetar registrerade – en påtaglig ökning på kort tid..

UT - 17 timmar sedan

Tillbaka till medeltiden på Torpa stenhus

Klingande svärd, galopperande hovar, medeltida sånger och skratt från gycklarnas upptåg fyller luften runt Torpa stenhus. Tidningen reser bakåt i tiden under årets premiär för Medeltidsdagarna..

UT - 18 timmar sedan

Semesterfirande kossor på vift

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.