Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 19 July, 12:31

Blekinge Läns tidning - 11 jul 19 kl. 17:47

Startar utredning efter dödsbrand i husvagnCampingägaren larmade socialen flera gånger om sin oro för mannen i husvagnen. När behandlare kom dit mötte de en förvirrad och mycket avmagrad man. En vecka senare dog mannen i branden. Nu anmäler socialen sig själv..
Läs mer på Blekinge Läns tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Startar, utredningefter , dödsbrandi , husvagn
Skånskan - 08 jan 19 kl. 19:00

Första bostaden kan vara en husvagn

Skurup SD vill införa ”Staffanstorpsmodellen” i Skurup med husvagnar till nyanlända.
Moderaterna ställer sig positiva till en utredning men Centerpartiet säger nej.Sverigedemokraterna har i en motion föreslagit att Skurups kommun ska både utreda och ge tjänstemännen i uppdrag att genomföra idén.

Sydöstran - 19 feb 19 kl. 09:15

Utredning kring dödsbrand på gruppboende klar

I slutet av oktober förra året började en rullstolsburen 75-årig att brinna inne på en toalett till ett gruppboende i Fridhem – han dog senare av sina skador. Nu är kommunens utredning kring branden klar..

Skånskan - 29 jan 19 kl. 16:55

Skurup utreder boende i husvagn

Skurup Skurups kommun ska utreda frågan om att placera nyanlända i husvagn.
Det stod klart efter fullmäktigemötet i måndags.Det var Sverigedemokraternas motion som låg till grund för förslaget och det blev en lång och något hätsk debatt på ämnet innan beslutet.

NSD - 13 dec 12 kl. 03:33

Hård eldning trolig orsak till dödsbrand

Stugbranden i Nurmasuanto, när två män dog i lågorna, orsakades sannolikt av hård eldning. Det är polisens slutsats efter snart två veckors utredning. Kirunaborna Joacim Isaksson och Thor-Ulf Knekta, båda 38 år, omkom i branden..

BT - 03 apr 13 kl. 11:15

Dödsbrand i muslimsk skola granskas

Efter branden i en muslimsk skola i Burmas största stad Rangoon, då tretton pojkar dog, har en utredning tillsatts för att utreda händelsen närmare. Utredningen är ett led i myndigheternas försök att stilla oron hos den muslimska befolkningen, efter ryktena om att branden ska ha varit anlagd av religiösa extremister.Myndigheterna har försäkrat allmänheten om att branden var en tragisk olyckshändelse orsakad av ett elfel..

Kristianstadsbladet - 22 sep 14 kl. 16:40

Polisen vill utredas om dödsbrand


Polisen anmäler sig själva till avdelningen för interna utredningar för att få till en granskning av hur branden i ett tältläger i Högdalen i södra Stockholm har skötts. - I det jag fått klarhet i finns det till viss del anledning att vara självkritisk, säger Manne Jönsson, tillförordnad distriktschef vid Söderortspolisen.En av de två skadade i branden natten mot den 31 augusti avled i förra veckan.

BT - 22 sep 14 kl. 16:40

Polisen vill utredas om dödsbrand

Polisen anmäler sig själva till avdelningen för interna utredningar för att få till en granskning av hur branden i ett tältläger i Högdalen i södra Stockholm har skötts. - I det jag fått klarhet i finns det till viss del anledning att vara självkritisk, säger Manne Jönsson, tillförordnad distriktschef vid Söderortspolisen.En av de två skadade i branden natten mot den 31 augusti avled i förra veckan.

Kristianstadsbladet - 16 feb 17 kl. 14:46

Sänglampa trolig orsak till dödsbrand

Fyra besättningsmän omkom på en polsk bogserbåt i Sölvesborg i september 2015. Haverikommissionens utredning visar att en övertäckt sänglampa kan ha utlöst branden..

BT - 05 maj 13 kl. 12:29

Rättegång mot naziterrorist startar

I morgon inleds en av de mest uppmärksammade rättegångarna i modern tid i Tyskland. Det gäller rättegången mot den nazistiska terrorgruppen NSU:s enda överlevande medlem Beate Zschäpe. Hon åtalas för mord på tio människor.

UNT - 04 mar 13 kl. 09:28

Utredning om dödsbrand fortsätter

En man hittades död sent på lördagen efter en kraftig villabrand i Onsike utanför Uppsala. Polisens undersökning fortsätter på plats under måndagen..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Därför försvann övergångsstället – så ska du passera

Övergångsstället togs bort för att göra passagen tydligare och säkrare. Här rätar trafikingenjör Johan Lind ut eventuella frågetecken för fotgängare, cyklister och bilister vid Borgmästarekajen..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Lyckad skräck i barnboksformat

Vår recensent gillar Mårten Dahlrots och Joakim Hanners bok ”Flickan i hörnet”, men varnar för att visa den för alltför unga personer..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Ur helgens (övriga) musikutbud

Det finns alternativ till halmstadpop och festivalmusik. Den kommande helgen bjuder på flera möjliga val för den som vill ha annat. .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

HIF Karlskrona har hittat den sista pusselbiten

I måndags anslöt Armi Pärt till truppen när HIF drog i gång säsongen på allvar. Den estniske bjässen har visat vad han går för – nu är kontraktet påskrivet. – Han kommer kunna tillföra laget både storlek och erfarenhet, säger sportchefen Tobias Karlsson.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Bjuder på sommarjazz i parken

Liksom förra sommaren kommer det musikaliska gänget Castell Collection inom kort till Sölvesborg för att underhålla i biblioteksparken. .

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

BILDEXTRA: Följ Karlshamns swimrun direkt

Lördag 20 juli kl. 10.00 kör 2XU Island Challenge igång.

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Värmen kommer tillbaka men sommarvädret får vänta

Varmare temperaturer med lokala regn och åskskurar – så ser helgens väderprognos för Blekinges del ut. Men nästa vecka kan sommaren vara tillbaka..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Vi välkomnar Internationella Engelska skolan till Karlskrona

För några veckor sedan kom det glädjande beskedet att skolinspektionen godkänner Internationella Engelska Skolans, IES, ansökan om utökat tillstånd. Skolan har nu möjlighet att etablera sig i Karlskrona med förskoleklass, grundskola och fritidshem..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Man smugglade över 800 liter starköl

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Larm om gräsbrand - ”ryker på flera ställen”

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.