DI > Ekonomi

Saturday, 20 July, 20:06

DI - 11 jul 19 kl. 17:49

Annika Söder tar över ordförandeposten hos EIPAnnika Söder, utrikesdepartementets kabinettssekreterare, blir ny ordförande för Europeiska fredsinstitutet EIP:s styrelse..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Söder, EIP, Europeiska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Annika, Söder, taröver , ordförandeposten, hos, EIP
Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 17:40

Söder tar över ordförandeposten hos EIP

Annika Söder, utrikesdepartementets kabinettssekreterare, blir ny ordförande för Europeiska fredsinstitutet EIP:s styrelse. Institutet är ett samarbete mellan åtta EU-länder och Schweiz, det är en fristående organisation som bidrar med medling, forsknin.

UNT - 11 jul 19 kl. 17:40

Söder tar över ordförandeposten hos EIP

Annika Söder, utrikesdepartementets kabinettssekreterare, blir ny ordförande för Europeiska fredsinstitutet EIP:s styrelse..

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 19 kl. 17:40

Söder tar över ordförandeposten hos EIP

Annika Söder, utrikesdepartementets kabinettssekreterare, blir ny ordförande för Europeiska fredsinstitutet EIP:s styrelse. Institutet är ett samarbete mellan åtta EU-länder och Schweiz, det är en fristående organisation som bidrar med medling, forsknin.

GöteborgsPosten - 11 jul 19 kl. 17:40

Söder tar över ordförandeposten hos EIP

Annika Söder, utrikesdepartementets kabinettssekreterare, blir ny ordförande för Europeiska fredsinstitutet EIP:s styrelse..

Vimmerby Tidning - 06 dec 14 kl. 06:06

Bråk om ordförandepost bakom avhoppen

Nyligen hoppade Moderaternas två mest erfarna politiker av kommunpolitiken. I dag kan vi avslöja att det handlar om ett maktspel inom kommunens tredje största parti. Annika Carlson fick inte ordförandeposten i kultur- och fritidsnämnden.

Skånskan - 22 okt 18 kl. 11:53

Ny ordförande vald

Regionfullmäktiges första sammanträde i den nya mandatperioden efter valet har inletts. Annika Annerby Jansson (M) har valts till ny ordförande för regionfullmäktige. Under dagen ska en ny regionstyrelse väljas, regionråd och ordförande för regionfullmäktige.

Nyteknik - 28 apr 15 kl. 14:29

Annika Falkengren nämns när VW söker ny ordförande

I jakten på efterträdare till ordförandeposten i VW efter Ferdinand Piëch dyker plötsligt svenska SE-Bankschefen Annika Falkengren upp..

YLE - 04 maj 17 kl. 21:33

Robert Lemström ny fullmäktigeordförande i Ingå - Henrik Wickström leder styrelsen

Rent valmatematiskt kunde SFP i Ingå i lugn och ro ha tagit åt sig alla viktiga maktposter i kommunen. Men partiet har valt att dela med sig av makten och bland alla partier i kommunfullmäktige säger man sig vara nöjd med hur diskussionerna om maktfördelningen har förlöpt. Efter kommunalvalet stod det klart att SFP har enkel majoritet i Ingå.

YLE - 16 jun 16 kl. 14:53

Kari Tolvanen nästa inrikesminister?

Då Samlingspartiets ordförande, blivande finansministern Petteri Orpo väljer inrikesminister kan han mycket väl stanna för den nyländska riksdagsmannen, kriminalöverkommissarie Kari Tolvanen. Valet av Orpos efterträdare på inrikesministerposten sker på tisdag morgon då riksdagsgruppen samlas. Men i praktiken är det Orpo ensam som bestämmer.

Skånskan - 22 okt 18 kl. 16:37

Alliansen har tagit makten i regionen

Skåne Nu har alliansen makten i Region Skåne. Carl Johan Sonesson, M, är tillbaka som regionstyrelsens ordförande. Socialdemokraterna lämnar över makten och går i opposition.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Fed-chef går emot marknaden – vill inte sänka räntan

Den amerikanska centralbanken väntas sänka styrräntan i slutet av juli. Men beslutsfattarna är inte överens. Bostons Fed-chef Eric Rosengren vill avvakta..

DI - 10 minuter sedan

Barnen ratar rymdjobb – vill hellre bli youtuber

I helgen är det 50 år sedan månlandningen. Men dagens barn drömmer inte om att bli astronauter i första hand. Fler vill hellre bli youtubers, enligt en undersökning som Lego gjort..

DI - 1 timme sedan

Han besvarade Neil Armstrongs anrop från månen 1969

Lördagen 20 juli är det 50 år sedan den första månlandningen. En prestation som har blivit en symbol för mänsklighetens styrka, framgång och nyskapande.  Men varför har ingen återvänt sedan 1972?

DI - 1 timme sedan

Kafékedjan växer med vinstlöfte – utmanar jättarna

Gasellföretaget Mocca Deli i Eskilstuna siktar på att växa till 20–25 restauranger i Sverige. Det ska ske genom att två tre nya franchisetagare per år garanteras en nettovinstmarginal på 15 procent..

DI - 2 timmar sedan

Protester mot våld och för Kina i Hongkong

Tusentals demonstranter samlades på lördagen i Hongkong till stöd för polisen och den kommunistiska fastlandsregeringen. Det var övervägande äldre deltagare som, tillsammans med familjer, viftade med kinesiska flaggor och höll upp röda paraplyer och banderoller..

DI - 3 timmar sedan

Magplask för sommarland – en fjärdedel av besökarna borta

Den blöta inledningen på juli blev ett magplask för landets nöjesparker och vattenland. Värst går det för Skara sommarland som tappat en fjärdedel av sina besökare jämfört med i fjol..

DI - 4 timmar sedan

Volvo Cars återkallar en halv miljon bilar

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86.000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..

DI - 4 timmar sedan

Oljefält i Libyen stängt efter incident

Produktionen vid Libyens största oljefält, al-Sharara, är sedan i fredags stoppad efter att en ventil av någon anledning oväntat stängts..

DI - 5 timmar sedan

Tågproblemen fortsätter hela helgen

Ersättningsbuss, eller en omväg med lokaltåget. Tågtrasslet till och från Skåne fortsätter hela helgen, och tusentals resenärer berörs varje dag..

DI - 7 timmar sedan

Trenden med “helivandring” delar fjällvärlden

ADOLFSTRÖM. Fjällvandring är en allt populärare semestertrend i Sverige och i dess spår har fenomenet ”helivandring” - att kombinera helikoptertur och vandring - vuxit.  Samtidigt delar helikopterturismen de svenska fjällen när affärsmöjligheter ställs mot tystnad och ostörd natur.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.