Expressen > Nyheter

Monday, 22 July, 09:47

Expressen - 11 jul 19 kl. 17:46

Fullt utvecklad brand på E18 - Körfällt avstängt tills vidareEn personbil brinner på E18. Enligt räddningstjänsten är det en fullt utvecklad brand. Ingen person ska ha skadats. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E18

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fullt, utvecklad, brand, E18, Körfällt, avstängt, tills, vidare
Kristianstadsbladet - 28 mar 11 kl. 12:28

Fullt utvecklad brand i villa

Strax efter lunch larmades räddningstjänsten till en fullt utvecklad brand i en villa i Knislinge.
Larmet kom vid 12.15.

Skånskan - 08 dec 15 kl. 20:55

Fullt utvecklad brand i lägenhet

Malmö En fullt utvecklad lägenhetsbrand härjar i Bunkeflo. Larmet kom till SOS vid halv nio. När Räddningstjänsten kommer till platsen kan man konstatera att det är en fullt utvecklad brand i en lägenhet.

GöteborgsPosten - 29 maj 18 kl. 17:05

Fullt utvecklad brand på restaurang

Räddningstjänsten är just nu på plats på en utvecklad brand på en restaurang i centrala Göteborg.
– Det vet vet är att det är en fullt utvecklad brand från en restaurang, säger Christer Dyrfelt på räddningstjänsten Storgöteborg..

Expressen - 27 feb 18 kl. 19:30

Fullt utvecklad brand i industrifastighet

En brand rasar i ett industriområde i närheten av Tingstadstunnel i Göteborg.– Det är en fullt utvecklad brand i en större industrifastighet. Räddningstjänsten är på plats och jobbar för fullt, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

Expressen - 08 okt 14 kl. 12:59

Brand på skola: "Fullt utvecklad brand"

Brand utbröt på grundskolan Aspuddens skola vid 12-tiden. Räddningstjänst larmades till platsen. – Det var en fullt utvecklad brand, men den gick snabbt att släcka, säger Albin Näveberg vid polisen..

YA - 30 jul 14 kl. 23:12

Fullt utvecklad brand i villa


Vid 22.50 fick SOS ett larm om en brand i en villa i Röddinge. - Det är en fullt utvecklad brand på övervåningen i en villa, alla som fanns i huset tagit sig ut, säger Nils Norling, informatör vid Skånepolisen.

Expressen - 24 dec 14 kl. 21:32

Fullt utvecklad brand på pizzeria i Göteborg

En pizzeria i Ruddalen sattes i brand på julaftonskvällen. Det är oklart hur branden startade uppger polisen. – Det är en fullt utvecklad brand, säger Robert Edh, biträdande vakthavande befäl vid polisen i Västra Götaland..

GT - 02 jul 15 kl. 21:49

Ladugård i fullt utvecklad brand

En ladugård brinner för fullt i Charlotteberg norr om Arvika. – Det är en fullt utvecklad brand. I just den här byggnaden finns inga djur, men det finns djur i en byggnad i närheten, säger Ronny Brattström, vakthavande befäl på polisen i Värmland..

Expressen - 16 aug 15 kl. 03:02

Fullt utvecklad brand på bilfirma i Eskilstuna

Räddningstjänsten bekämpar en fullt utvecklad brand på en bilfirma i Eskilstuna. Två fastigheter är övertända. Polisen rubricerar händelsen som grov mordbrand.

Expressen - 03 mar 16 kl. 23:39

Fullt utvecklad brand rasar i byggnad

En kraftig brand rasar sedan 23-tiden på torsdagskvällen i en industribyggnad i Arlöv strax norr om Malmö. Räddningstjänst från fem olika stationer är på plats. – Det är en fullt utvecklad brand, säger inre befäl Torbjörn Krokström på Räddningstjänsten syd.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Misstänkt farligt föremål – bombskyddet larmad

Polisen har spärrat av ett område i Malmö efter att allmänhet larmat om ett misstänkt farligt föremål.Nationella bombskyddet är på väg till platsen.– Det är ett mindre föremål som naturligt inte ska ligga där, säger Patric Fors, presstalesperson vid polisen i region syd..

Expressen - 45 minuter sedan

Politikernas reaktioner efter larmet från kommunerna

Expressens Johanna Karlsson bjöds på måndagsmorgonen in till ”P1 Morgon” i Sveriges Radio för att berätta om sitt uppmärksammade reportage om social export från rika till fattiga kommuner.I programmet reagerar även politiker på artikeln – och berättar om problemen man står inför.– Om man tittar på nordiskt födda har även vi i Filipstad låg arbetslöshet, men när man tittar på nyanlända är den skrämmande hög, säger kommunstyrelsens ordförande i Filipstad, Per Gruvberger (S)..

Expressen - 45 minuter sedan

En till sjukhus efter lastbilskrock

En person har förts till sjukhus efter en krock på E45 i Säffle kommun.– Det är en lastbil och en personbil som krockat, säger Helene Wickberg, teamledare på SOS Alarm.Skadeläget på den på den drabbade personen är oklart..

Expressen - 45 minuter sedan

Utøya på schemat i norska skolor

Det är åtta år sedan 77 människor miste livet i terrordåden i Norge.På ön Utøya sköts 69 personer till döds, de flesta barn och unga.Nu ska det som skedde i Norge den 22 juli, år 2011, bli obligatorisk undervisning i landets skolor..

Expressen - 45 minuter sedan

Iran dömer misstänkta CIA-agenter till döden

Iran har gripit 17 personer som misstänks vara spioner för den amerikanske underrättelsetjänsten, CIA.Enligt statsmedia har vissa av dessa dömts till döden..

Expressen - 1 timme sedan

Tiotusentals uppmanas till sen semester 2020

Trafikverket håller på att byta från dubbelspår till fyrspår på en sträcka mellan Malmö och Lund. Än så länge har det inte påverkat trafiken nämnvärt, men 22-27 augusti nästa år stoppas all tågtrafik mellan Malmö och Lund. Dagligen reser uppemot 60 000 resenärer på sträckan, skriver Sydsvenskan..

Expressen - 2 timmar sedan

MTG ökar sitt resultat – växer starkt inom e-sport

MTG rapporterar ett rörelseresultat på 39 miljoner kronor under andra kvartalet.Detta är att jämföra med 2018 då företaget hade en rörelseförlust på 67 miljoner kronor.MTG ökar försäljningstillväxten med 14 procent inom esport och gaming..

Expressen - 1 timme sedan

Miljoner småfåglar dödas under olivskörden varje år

Varje år dödas miljoner småfåglar i samband med olivskörden i Medelhavsområdet.Nu varnar experter för de ödesdigra konsekvenserna av jordbruket, rapporterar Independent.– På natten blir de förvirrade av de starka ljusen, vilket gör att de sugs in av traktorerna och dör, säger forskaren Vanessa Mata..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna misstänks ha mördats – hittades död under helgen

En kvinna misstänks ha mördats i Sölvesborg under helgen. Det skriver SVT Nyheter Blekinge. Hon hittades död natten till lördag och åklagaren har beslutat att inleda en förundersökning om mord.

Expressen - 1 timme sedan

Då höjs pensionsåldern - kolla hur länge du måste jobba

Riksdagen har redan bestämt att vi har rätt att jobba fram tills vi blir 69.Nu kommer åldern när vi tidigast kan gå i pension att successivt höjas – sannolikt från 61 upp till 64 år.Kolla i tabellen hur länge du måste jobba.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.