Sydsvenskan > Sport

Thursday, 18 July, 08:40

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 17:40

Söder tar över ordförandeposten hos EIPAnnika Söder, utrikesdepartementets kabinettssekreterare, blir ny ordförande för Europeiska fredsinstitutet EIP:s styrelse. Institutet är ett samarbete mellan åtta EU-länder och Schweiz, det är en fristående organisation som bidrar med medling, forsknin.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
EIP, Söder, Europeiska, EU, Schweiz

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Söder, taröver , ordförandeposten, hos, EIP
GöteborgsPosten - 07 nov 18 kl. 11:36

Alliansen går vidare med maktövertagande - tar ordförandeposten

Alliansen går kommer att lansera Axel Josefson (M) som kandidat för kommunstyrelsens ordförande och har ingått i valteknisk samverkan med det nya rödgrönrosa blocket.
- Vi tar ordförande och 1:e vice ordförande poster i nämnder och bolag, medans de tar 2:e vice ordförande, säger Axel Josefson (M):.

DI - 11 jul 19 kl. 17:49

Annika Söder tar över ordförandeposten hos EIP

Annika Söder, utrikesdepartementets kabinettssekreterare, blir ny ordförande för Europeiska fredsinstitutet EIP:s styrelse..

UNT - 11 jul 19 kl. 17:40

Söder tar över ordförandeposten hos EIP

Annika Söder, utrikesdepartementets kabinettssekreterare, blir ny ordförande för Europeiska fredsinstitutet EIP:s styrelse..

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 19 kl. 17:40

Söder tar över ordförandeposten hos EIP

Annika Söder, utrikesdepartementets kabinettssekreterare, blir ny ordförande för Europeiska fredsinstitutet EIP:s styrelse. Institutet är ett samarbete mellan åtta EU-länder och Schweiz, det är en fristående organisation som bidrar med medling, forsknin.

GöteborgsPosten - 11 jul 19 kl. 17:40

Söder tar över ordförandeposten hos EIP

Annika Söder, utrikesdepartementets kabinettssekreterare, blir ny ordförande för Europeiska fredsinstitutet EIP:s styrelse..

YLE - 03 aug 17 kl. 06:47

Grankullas nya stadsstyrelseordförande Rehn-Kivi: "Andra än pensionerade män ska kunna ha ordförandeposten i en kommun"

I juni blev SFP:aren Veronica Rehn-Kivi vald till Grankullas stadsstyrelseordförande. Arkitekten Rehn-Kivi, som också är riksdagsledamot, har varit aktiv i Grankullas kommunalpolitik i tjugo år. Hon har suttit i stadsstyrelsen och varit ordförande för fullmäktigegruppen förut men stadsstyrelseordförandeposten är ändå ny för henne.

YLE - 04 jan 17 kl. 16:59

Analys: Treklöver kämpar om ordförandeposten i SDP

Duon Antti Rinne och Timo Harakka blev en treklöver då uleåborgsledamoten Tytti Tuppurainen meddelade att hon ställer sig till förfogande som partiordförande för SDP. Med tre kandidater blir upplägget inför partikongressen genast mer intressant, skriver Rikhard Husu. Beskedet om att Tytti Tuppurainen kandiderar för ordförandeposten var på många sätt väntat.

YLE - 27 apr 15 kl. 17:09

Rinne: Jutta Urpilainen försöker ta tillbaka ordförandeposten

Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne misstänker att den tidigare partiordföranden Jutta Urpilainen försöker ta tillbaka ordförandeposten. Rinne diskuterade frågan i fredags med sin socialdemokratiska ministerkollega från Slovakien, Peter Kazimir, inför eurogruppens möte. Yles finska nyheter snappade upp diskussionen, där Rinne berättar för Peter Kazimir att Urpilainen har inlett en kampanj för att återta ordförandeposten.

SmålandsPosten - 11 jul 19 kl. 17:40

Söder tar över ordförandeposten hos EIP

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Upp för bostadsrätter i Stockholm

Halvvägs in juli har bostadsrättspriserna i Stockholm stigit med en procent medan de låg stilla i Göteborg, visar analysföretaget Valueguards siffror. I juni föll bostadspriserna i riket något, 0,5 procent, jämfört med månaden före. Mest föll priserna p.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Avspärrat efter explosion i bil

En bil har skadats i samband med en explosion..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Kongress-nej till Saudi-affär

USA:s representanthus har röstat igenom 22 resolutioner om att blockera försäljningen av vapen för drygt åtta miljarder dollar (cirka 74 miljarder kronor) till Saudiarabien, Förenade arabemiraten och andra länder. För en månad sedan röstade även senaten.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Fullt utvecklad brand på Gymnasistgatan i Malmö

Under onsdagen startade en brand på Gymnasistgatan..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Kinesisk konstnär fick rätt mot bilföretag

Bilföretaget Skandinavisk motor (SMC) döms att betala 1,75 miljoner danska kronor (motsvarande nästan 2,5 miljoner svenska kronor) för att ha använt den kinesiske konstnären Ai Weiweis verk "Soleil Levant" i sin marknadsföring. Installationen, som besto.

Sydsvenskan - 21 timmar sedan

Nya ”Lejonkungen” vill vara trogen originalet

Hur känner man sig om man som regissör tar sig an att göra en nyinspelning av en av tidernas mest älskade tecknade filmer? Svaret är: nervös. – Det är inte förrän filmen möter publiken som vi vet om vi gjort allt rätt, säger Jon Favreau, som regisserat.

Sydsvenskan - 22 timmar sedan

Samband mellan tidig fetma och hjärtsjukdom

De som varit överviktiga eller feta i tonåren drabbas i högre grad av en hjärtmuskelsjukdom som kan resultera i en transplantation, enligt en ny svensk studie som Vetenskapsradion rapporterar om. I studien granskade forskarna värnpliktsregistret för att.

Sydsvenskan - 23 timmar sedan

Kanalkvarter överklagas – skola kan försenas

Unik brunn kan försena skolbygge och gymnastikhall i Södra Råbylund..

Sydsvenskan - Igår: 08:32

Tusentals människor i säkerhet inför oväder

Taiwan varnar för årets första tyfon och ön förbereder sig nu för ovädret. Tusentals människor har förts i säkerhet, inrikesflyg har ställts in och myndigheter har gått ut med varningar om översvämningar och höga vågor. Tyfonen Danas styrka klassas som.

Sydsvenskan - Igår: 08:27

Fem döda i skalvet i Indonesien

Fem människor omkom i den kraftiga jordbävningen som drabbade ögruppen Moluckerna i Indonesien i söndags. De träffades av fallande bråte, meddelar landets räddningsmyndighet i ett uttalande. Fler än 3 000 har flyttats till tillfälliga härbärgen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.