Skånskan > Nyheter

Friday, 19 July, 08:44

Skånskan - 11 jul 19 kl. 17:30

Last­bil fastnade i en bro – fö­ra­ren åtalasMalmö En last­bils­chauf­för fastnade un­der en gång­bro efter­som lasten var för hög. Nu åtalas han för vållande till kropps­ska­da och vårds­lös­het i tra­fiken.Det var den 12 no­vem­ber som en last­bil skulle åka un­der gång­bron på Gång­låts­vä­gen i Malmö.
Men last­bilen, som var ut­rustad med en kran­arm, var för hög för att kun­na pas­sera un­der bron.
Kran­armen tog i brons un­der­si­da och pressades bak­åt, i och med att last­bilen fort­satte köra.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Gång, Malmö, Horn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Last, bil, fastnadei en , bro, ra , renåtalas
UNT - 29 jan 11 kl. 14:10

Bil fastnade mellan bommarna

En bil fastnade vid lunchtid på lördagen mellan bommarna på Sankt Olofsgatan i Uppsala. När bilisten körde sönder bommen skadade den en annan bil..

Corren - 09 mar 18 kl. 13:54

Bil fastnade på järnvägsspåret

En bil fastnade på järnvägsspåret, vid Garnvik, Bestorp på fredagseftermiddagen..

NSD - 11 mar 19 kl. 17:48

Bil fastnade på järnvägsövergång

En bil fastnade på en järnvägsövergång i Sunderbyn och orskade ett tillfälligt stopp i tågtrafiken..

Jmini.se - 15 maj 16 kl. 15:59

Bil fastnade i dragkrok

Ett fordon körde på en bil bakifrån vilket slutade med att den bakomliggande bilen fastnade fastnade i dragkroken. Bärgningskår kom till platsen och fick rycka in..

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 11 kl. 07:31

Bil fastnade i vattenmassor

Vid fyra-tiden i natt fastnade en bil i en vattenansamling på väg 108 vid infarten till Trelleborg. Ingen person skadades, men fortfarande är vägen avstängd mellan Västra Vemmerlöv och Gylle, rapporterar Skånepolisen. Det är också fortsatt mycket vatten på flera vägar i främst södra Skåne..

BT - 11 mar 11 kl. 02:06

Bil fastnade på järnväg

En bil som under natten krockade med en gatlykta slungades mot järnvägen 20 meter längre fram och fastnade där. Det var vid halvtvåtiden, natten mot fredag, som olyckan inträffade på Fritslavägen i Kinna. Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till platsen ?

NT - 08 maj 11 kl. 20:03

Ännu en bil fastnade i bussgropen

Under söndagsförmiddagen fastnade ännu en bil i den ökända bussgropen på Dalviksgatan i Norrköping..

Sydsvenskan - 18 mar 12 kl. 09:50

Bil fastnade i mitträcke

En bil körde av vägen och fastnade mellan räcket och glaset på en gångbro vid Pildammsvägen på söndagsmorgonen..

Expressen - 09 okt 14 kl. 22:09

Tappade kontrollen på bil – fastnade på räcke

Här förlorade en förare kontrollen över sin bil vid Kungstensmotet i Göteborg. Bilen gled av vägen – och fastnade på mitträcket där den blev hängande. – Vi blev mycket chockade.

Västerbottens Folkblad - 28 jan 17 kl. 17:25

Bil fastnade mellan bommarna

Vid 16.45-tiden på lördagen fastnade en bil mellan bommarna på norra järnvägsövergången i Vindeln. Tågtrafiken stoppades och räddningstjänsten larmades till platsen för att flytta på bilen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Dödligt hot – 24

– Och din pappa?– Pappa visste vem som egentligen var skyldig. En släkting till Sture Blandin och det polisanmäldes aldrig.

Skånskan - 1 timme sedan

Sprängning utanför radhus

Under fredagsmorgonen detonerade ett explosivt föremål utanför en dörr till ett radhus i Arlöv.Vid 03.23 larmades polis till en adress i Arlöv efter att flera personer hört en hög smäll.

Skånskan - 11 timmar sedan

Många i parken med dans i kikaren

Malmö Kullarna i Kroks­bäcks­par­ken ut­gjorde un­der tors­dags­kvällen scen för en dans­sa­fa­ri. Med ki­ka­re följde åskå­da­rna fö­re­ställ­ningen på håll.Un­der tors­dags­kvällen samlades män­ni­skor med ki­ka­re för att spana ut över kullarna i Kroks­bäcks­par­ken.

Skånskan - 12 timmar sedan

Påkörd person

MALMÖ En bil och cykel krockade vid Trelleborgsvägen under torsdagskvällen strax innan klockan 20. Skadeläget är oklart. Texten uppdateras.

Skånskan - 13 timmar sedan

Sju rån inom loppet av en vecka – nu åtalas gärningsmännen

Fem rån inträffade under samma kväll i Stadsparken i Lund. Efter en längre utredning har dessa rån och ytterligare två i grannkommunerna klarats upp. Eslövspolisen har jobbat tillsammans med utredare från Kävlinge och Lund och lyckats spåra samtliga rån till gärningsmännen som nu har fällts i Lunds Tingsrätt.

Skånskan - 15 timmar sedan

Våld mot tjänsteman

LUND Under torsdagseftermiddagen hotades en tjänsteman med våld i Lund. En väktare angreps av en man i kommunhuset. I samband med att mannen blir avvisad från platsen går han till angrepp med slag mot väktaren.

Skånskan - 15 timmar sedan

Marknad med mer kultur

Sjöbo På torsdagen drog Sjöbo marknad igång.
En nyhet för i år är Varieté Vagant som gick runt och uppträdde bland stånden.– Jag tycker om att vi kommer så nära vår publik, säger Hanna Vagant som gör ballongdjur, spelar dockteater och sjunger gamla visor med Jon Halvar som också står för magiska experiment.

Skånskan - 15 timmar sedan

160 kilo cannabis i hundmatsäckar

Malmö En man i 60-årsåldern har åtalats för att ha smugglat in 160 kilo cannabis vid två tillfällen.
Rubriceringen är grov narkotikasmuggling.Mannen har transporterat narkotikan i sin lastbil utan att, enligt egen utsago, ha haft någon kännedom eller vetskap om att det fanns narkotika med i hans last.

Skånskan - 15 timmar sedan

Evakuering av hyreshus kunde avbrytas

Malmö Det visade sig att det misstänkta föremålet inte var en bomb och därför kunde evakueringen av ett flerbostadshus på Ramels väg i Rosengård avbrytas och avspärrningen hävas.Det var vid 11:50 som en polispatrull vilken var ute på ett rutinärende hittade ett misstänkt farligt föremål i en trappuppgång.
Bombgruppen larmades och polisen och räddningstjänsten kunde påbörja evakueringen av de boende.

Skånskan - 16 timmar sedan

Så kan nya förskolan i Sätofta komma att se ut

Höör Att en ny förskolan ska byggas i Sätofta har varit på tapeten i flera år.
Nu har planritningarna äntligen skickats som bygglovsansökan till kommunen.Den stora förskolesatsningen i Sätofta som talats om i flera år börjar äntligen raska på i fart en aning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.