Skånskan > Nyheter

Tuesday, 23 July, 14:15

Skånskan - 11 jul 19 kl. 17:31

Po­liser kände rök­lukt – hittade knarkMalmö Ef­ter att po­lisen känd lukten av can­na­bis gjordes till­slaget mot lä­gen­heten. Nu åtalas mannen som be­fann sig i knarcentralen.Det var på kvällen den första mars 2016 som po­liser pat­rul­lerade trapp­upp­gångar på Per Albin Hanssons väg i Malmö.
An­led­ningen var att det hade fö­re­kommit ett fler­tal in­brott i om­rå­det un­der den senaste tiden.
Po­lisen kände då can­na­bis­lukt som kun­de här­ledas till en spe­ci­fik lä­gen­het.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Ef, Per Albin Hanssons, Malmö, MDMA, DNA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Po liser, kände, rök, lukt, hittade, knark

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Tonåring på moped döms för ofredande

Malmö Den mopedburne 16-åringen körde upp bakom de cyklande flickorna och började sedan ofreda dem genom tafsande.
Nu döms ynglingen för ofredande respektive sexuellt ofredande.Det var den 12 november förra året som Malmöpolisen fick in flera anmälningar om att en person på moped antastade unga flickor i Limhamnsområdet.

Skånskan - 45 minuter sedan

Ägarbyte för stuga i Önneköp, Hörby

Hörby Fastigheten på adressen Önneköp Farhultsvägen 4 i Önneköp, Hörby har fått nya ägare. Pia Maria och Patrik Olof Linné, 52 och 51 år, har fått fastigheten som gåva av Per Olof Roland Linné och Ingrid Ros-Marie Linné. Överföringen blev klar i juni 2019.

Skånskan - 1 timme sedan

Väg 19 avstängd vid Benestad efter olycka

Tomelilla En trafikolycka med två personbilar inblandade inträffade vid middagstid på riksväg 19, sydväst om Tomelilla.Polis, räddningstjänst och ambulans har åkt till platsen för närmare kontroll. Det finns i nuläget inga rapporter om skadade i trafikolyckan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Brand i container

Löddeköpinge Vid midnatt natten till måndagen kallades räddningstjänsten och polis till två bränder i containrar. Vid 23.50 inträffade en brand på Fäladsvägen i Löddeköpinge.

Skånskan - 2 timmar sedan

Stöld ur fordonstank

Kävlinge I måndags upptäckte ett åkeri att ett fordon som stod på inhägnat område på Tostarpsvägen råkat ut för en dieselstöld. Stängslet och tanklocket var uppbruten och 300 liter diesel borta. Brottstiden är någon gång mellan onsdag och måndag..

Skånskan - 2 timmar sedan

Ny vandalisering på skola

SJÖBO Emanuelskolan har än en gång utsatts för vandalisering.
Den här gången nöjde förövarna sig med att bara slå sönder en ruta, något som en patrullerande väktare upptäckte tidigt på tisdagsmorgonen.
Skolan har den senaste tiden utsatts för flera fall av skadegörelse och fått sammanlagt 16 fönster förstörda..

Skånskan - 3 timmar sedan

Kedjehus på 156 kvadratmeter i Skurup har fått nya ägare

Skurup Mimmi Hansson, 23, och Niklas Norberg, 34, har tagit över fastigheten på Ugglevägen 5 i Skurup från Kurt Evald Börjesson. Ägarbytet blev klart i juni 2019 och köpesumman blev 2 020 000 kronor. Kedjehuset är byggt 1974 och har en boyta på 156 kvadratmeter.

Skånskan - 3 timmar sedan

Försvann med utemöbler

SJÖBO En firma på Forskaregatan har anmält att någon stulit utemöbler.
Stölden inträffade någon gång under natten mellan måndag och tisdag i förra veckan.
Möblerna värderas till 6 000 kronor..

Skånskan - 3 timmar sedan

Han ger Häxan ton i Kirseberg

På fredag 26 juli gästar svenska kompositören och musikern Matti Bye och hans finska kollega Lau Nau Malmö med en konsert till en utomhusvisning av stumfilmen Häxan.
– Den är en av de mest experimentella stumfilmer som gjorts och det är väldigt många olika stilar i filmen så vi kastar oss mycket mellan olika musikstilar, berättar Matti Bye entusiastiskt.Matti Bye om …
… vad han har på gång framöver: ”Jag jobbar med en dokumentärfilm om en rysksamisk flicka av en regissör som heter Paul Simma.

Skånskan - 3 timmar sedan

Hundägare polisanmäld

LÖVESTAD En person i Lövestad har polisanmält en hundägare i byn.
Hundägaren brukar enligt anmälan släppa ut sin terrier då och då, en terrier som uppträder aggressivt både mot andra hundar och mot människor.
Det eventuella brottet rubriceras som brott mot lagen av tillsyn av hundar och katter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.