DI > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 13:58

DI - 11 jul 19 kl. 17:30

Nedåt på Stockholmsbörsen för tredje dagen i radStockholmbörsen var på ett fortsatt småsurt humör under torsdagen och backade för tredje dagen i rad. Bland förlorarna hittar vi bland annat förpackningstillverkaren Billerud Korsnäs som backade 4,7 procent. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Billerud Korsnäs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedåt på Stockholmsbörsenför tredje dagen i , rad
DI - 5 timmar sedan

Plusöppning väntas på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen ser ut att kunna stiga i tisdagens öppningshandel, i kölvattnet av indexuppgångar i USA på måndagen såväl som i Asien på tisdagen. .

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen fortsätter upp – skogsbolag i topp

Tisdagsförmiddagens uppgång på Stockholmsbörsen stärktes framåt lunchtid med SCA och SKF i täten bland storbolagen. Finländska UPM-Kymmene lyftes efter sin rapport och drog med sig den svenska skogssektorn..

Dagens PS - 29 dec 17 kl. 17:50

Vinnare och förlorare på Stockholmsbörsen 2017

Stockholmsbörsen backade i december, men det räckte ändå till för att göra 2017 till det sjätte året i rad med uppgång. Det breda SIX Generalindex, som omfattar alla aktier på Stockholmsbörsen, steg med 6,12 procent till 545,74. Avkastningsindex SIX Return index, som inkluderar utdelningar, klättrade med 9,47 procent till 1 094,53.

BT - 09 okt 14 kl. 17:56

Stockholmsbörsen backade ännu mer

Stockholmsbörsen fortsatte på torsdagen ner för fjärde dagen i rad. OMXS-index sjönk med 0,6 procent. Skandalföretaget Eniro hotas enligt Svd.

DI - 07 mar 17 kl. 09:26

Stockholmsbörsen: Nedgång fjärde dagen i rad

Stockholmsbörsen fortsätter nedåt på tisdagen. Det är den fjärde handelsdagen i rad som börsen sjunker.  .

DI - 15 mar 18 kl. 14:26

Stockholmsbörsen: H&M tynger sviktande index

Stockholmsbörsen handlades efter lunch på torsdagen alltjämt nära nollstrecket, om än med en viss negativ slagsida. En rad verkstadsbolag bidrog till att lyfta index, medan H&M tyngde. Systemair föll efter en svag rapport.

BT - 30 maj 12 kl. 17:45

Stockholmsbörsen vände ned

Stockholmsbörsen föll på onsdagen efter att ha gått upp två dagar i rad. Vid stängning hade OMXS-index backat med 1,5 procent till 309,9.
Nedgången var i linje med utvecklingen på de ledande börserna i Europa.

BT - 01 okt 12 kl. 17:35

Stockholmsbörsen vände upp

Trots svag ekonomisk statistik vände aktiekurserna på Stockholmsbörsen uppåt på måndagen.Starkast bland storbolagen gick vitvarutillverkaren Electrolux.Handeln på Stockholmsbörsen inleddes med stigande kurser och vid stängningen hade OMXS-index stigit med 1,1 procent till 335,5.

BT - 17 apr 13 kl. 17:48

Rejält nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen fortsatte nedåt på onsdagen, för fjärde dagen i rad. Efter Riksbankens räntebesked sjönk svenska marknadsräntor ordentligt, medan kronan försvagades mot både dollarn och euron.Vid stängning hade OMXS-index sjunkit 1,7 procent till 358,5.

Opinionen.se - 02 maj 13 kl. 10:12

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen öppnade maj månad med försiktigt sjunkande kurser, i linje med de större Europabörserna. Vid 10-tiden hade OMXS-index backat med 0,3 procent. De ledande Asienbörserna sjönk mestadels under nattens handel.

Kristianstadsbladet - 26 sep 13 kl. 10:53

H & M lyfter Stockholmsbörsen


Stockholmsbörsen stiger under förmiddagen. Vid 10:45 hade OMXS-index stigit med 0,5 procent. På de ledande Europabörserna faller däremot kurserna.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Försäljningen i amerikanska affärskedjor stiger

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 1,7 procent vecka 29, som avslutades den 20 juli, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 0,6 procent. .

DI - 10 minuter sedan

Saab-konkurrenten höjer prognosen – lyfter i förhandeln

Det amerikanska försvarsföretaget Lockheed Martin höjer utsikterna för 2019 beträffande bland annat omsättningen och rörelseresultatet..

DI - 15 minuter sedan

Kimberly-Clark rapporterar i linje med förväntningarna

Den amerikanska konsumentvarugruppen Kimberly-Clark, som bland annat konkurrerar med Essity, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:67 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 30 minuter sedan

Färre Harley-Davidson på gatorna när tullen krånglar

Motorcykeltillverkaren Harley-Davidson sänker prognosen för motorcykelleveranser 2019. Detta trots att bolagets delårsrapport för det andra kvartalet 2019 inte innehöll några markanta negativa avvikelser från snittet i Bloombergs analytikerenkät..

DI - 30 minuter sedan

Fria farleder vitalt svenskt intresse

I lördags beslagtogs den svenskägda men brittiskflaggade oljetankern Stena Impero av Iran. Aktionen är säkerligen ett svar på att en iransk tanker tidigare i juli stoppades vid Gibraltar, som ju tillhör Storbritannien..

DI - 30 minuter sedan

Analytiker: Tufft andra kvartal väntas från ABB

Industrikoncernen ABB väntas redovisa ett tufft kvartal när delårssiffrorna presenteras på torsdag..

DI - 1 timme sedan

KLART: Boris Johnson vann partiledarstriden – blir ny premiärminister

Lämnakampanjens förgrundsman Boris Johnson vann som väntat det konservativa partiets ledarval, och blir Storbritanniens nya premiärminister efter Theresa May. Han vill nu ta Storbritannien ut ur EU ”med eller utan avtal” den 31 oktober, vilket pressar pundet. Di TV direktsänder med anledning av beskedet..

DI - 45 minuter sedan

Högre vinst än väntat från Coca-Cola – aktien stiger i förhandeln

Dryckesjätte Coca-Cola redovisade en vinst per aktie på 0,63 dollar under det andra kvartalet. Analytikerna hade i snitt väntat sig att siffran skulle landa på 0,61 dollar enligt Bloombergs sammanställning. Aktien stiger med omkring 2 procent i förhandeln.

DI - 1 timme sedan

Nu avgörs brittiska partiledarstriden – Di TV sänder direkt

I dag meddelas vem som vinner partiledarstriden i Tories och som därmed tar över efter Theresa May som premiärminister i Storbritannien..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen fortsätter upp – skogsbolag i topp

Tisdagsförmiddagens uppgång på Stockholmsbörsen stärktes framåt lunchtid med SCA och SKF i täten bland storbolagen. Finländska UPM-Kymmene lyftes efter sin rapport och drog med sig den svenska skogssektorn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.