Sydöstran > Nyheter

Sunday, 21 July, 20:58

Sydöstran - 11 jul 19 kl. 17:00

Socialistisk politik har förstört VenezuelaUlf Bjerén har i någon insändare berömt sig för sina förargelseväckande inlägg. Det är fel. I själva verket så är hans insändare mycket värdefulla..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Venezuela, Bjerén

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Socialistisk, politikhar , förstört, Venezuela
Sydöstran - 18 jul 19 kl. 15:33

Socialism räddningen för Latinamerika – och resten av världen

Svar till Mats Marcusson, ”Socialistisk politik har förstört Venezuela”, Sydöstran 12 juli..

YLE - 20 feb 14 kl. 16:34

"Min syster gömmer mobilen i trosorna"

Venezuela hör till de våldsammaste länderna i världen. Man kan bli dödad för ett par snygga skor eller en mobiltelefon. Det och bristen på matvaror i butikerna är orsaken till att landet kokar av vrede.

Dagens PS - 05 mar 18 kl. 10:00

”Pannkaksförbudet en fara för din välfärd”

Det kan tyckas vara ganska bagatellartat. Malmös skolor har sedan i höstas förbjudit pannkakor i samband med måltider på skolan. Men desto mer man funderar på saken, desto mer inser man att det sista detta handlar om är pannkakor.

SmålandsPosten - 23 dec 14 kl. 00:31

Värna de folkvaldas mandat

Det spekuleras nu i om extravalet kan ställas in. SVT rapporterar om att det pågår samtal mellan företrädare för regeringen och Alliansen. På bordet ligger frågan om hur landet framöver ska kunna regeras i minoritet.

Cornucopia - 10 maj 19 kl. 09:18

Regeringen skyller ifrån sig om bensinpriset

Miljöminister Isabella Lövin (MP) och i synnerhet finansminister Magdalena Andersson (S) skyller ifrån sig om bensinpriset och pekar på omvärldsfaktorer som svenska kronan och oljepriset, som orsak för den senaste tidens höga bensinpris. I sak korrekt, men svenskar kan faktiskt bara protestera mot svensk politik, och inte mot internationell prisutveckling. Därtill så bör man förstås angripa Riksbanken, som ligger bakom den svaga kronan.

SvD - 09 apr 17 kl. 09:00

Numera har vänsterns medlöpare tystnat

Besöker för första gången Arequipa, Mario Vargas Llosas födelsestad. Den vackra och välbevarade stadskärnan berättar om stadens forna storhet, med det råder ingen tvekan om att nobelpristagaren är stadens nuvarande klenod. En stor aveny bär hans namn och huset han föddes i har omvandlats till ett häftigt museum, där man får uppleva, med hjälp av Vargas Llosas rörliga bilder och röst, de avgörande episoderna i författarens brokiga liv.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 4 timmar sedan

Han är Tingsryds tilltänkte förstecenter

Tingsryd har letat länge men nu tror sig klubben ha funnit en potentiell förstecenter. Från Vienna Capitals hämtar man in Benjamin Nissner, 21..

Sydöstran - 1 timme sedan

Årets Östersjöfestival är över

Efter fyra dagars firande är Östersjöfestival slut. Festivalsamordnare Daniel Svensson sammanfattar årets arrangemang. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Halva säsongen spelad – bara tre poäng från sitt mål

Inför säsongen satte Mjällby AIF upp målet 34 poäng, efter bara 16 omgångar är klubben nästan där. Nykomlingen i superettan ligger med den poängtotalen på andra plats, är det dags att börja tänka i andra banor?.

Sydöstran - 2 timmar sedan

Mannerström hyllade Smakfestivalen

Smaker, dofter, solsken och välbesökt är några ord kan beskriva Smakfestivalen. – Jag har bara varit på en festival tidigare som är i klass med den här, berättar han för publiken i Karlshamn.

Sydöstran - 2 timmar sedan

Artisten från Johannishus vann - igen

Under fredagen avgjordes den direktsända finalen i Sveriges Radios musiktävling i Karlshamn. För andra året i rad tog Hildur Höglind från Johannishus hem första platsen. .

Sydöstran - 4 timmar sedan

Visfestivalen är i full gång

Folk- och visfestivalen Ljungbackastämman pågår för fullt. – Det är fantastiskt kul, precis som det är varje år, säger grundaren. .

Sydöstran - 4 timmar sedan

Listor: Alla resultat från Karlshamns swimrun

148 lag kom till start och 145 lag fullföljde. Här är alla resultat från Karlshamns swimruntävling 2XU Island Challenge..

Sydöstran - 7 timmar sedan

”Vi tar jätteavstånd från hur ledarna har agerat”

Åhus Beachhandboll kommenterar de hot och påhopp som domare utsatts för under årets evenemang. – Vi accepterar inte att domare och personal blir utskällda, säger tävlingschef Mikael Thelander..

Sydöstran - 5 timmar sedan

Snabba raka och säkra cykelvägar

Läser om de vällovliga satsningar för att fler ska välja cykeln före bilen i Karlskrona. Det är bra punkter som lyfter cyklandet, frågan är om det räcker. En reflektion är att vi har givit bilen ett mycket stort företräde..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.