Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 16 July, 20:16

Blekinge Läns tidning - 11 jul 19 kl. 16:45

Bygg belysning på cykelbananEn kvinna i Pukavik har lessnat på bristen av belysning längs cykelbanan. Hon menar att det blir alldeles för mörkt på kvällen. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Pukavik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bygg, belysning, cykelbanan
Corren - 20 jan 14 kl. 20:14

Bygg ut cykelbanan

Bygg separata cykelbanor mellan Snickaregatan och Hamngatan..

Alingsås tidning - 03 okt 18 kl. 05:30

Sabotage på belysning

Belysningen vid gång- och cykelbanan mellan Sollebrunn och Gräfsnäs har utsatts för ett omfattande sabotage den senaste tiden.
Bjärke Energi har fått flera påringningar den senaste tiden om dålig belysning på den flitigt använda gång- och cykelbanan. I fredags eftermiddag upptäckte elbolagets personal att det inte bara var glaset runt en del av lamporna som hade förstörts genom att någon kastat upp något mot glasen som då spruckit eller lossnat helt.

Sydsvenskan - 21 sep 15 kl. 17:21

Barn på cykel ska också få plats på cykelbanan

Så roligt att du har en racer och cyklar till jobbet med den, Anders Sigrell (18/9)! Miljösmart, ekonomiskt, bra för fysiken och roligt tillika! Men problemet är, precis som du beskriver, att på din racer kommer du upp i ganska höga hastigheter.

BT - 15 maj 18 kl. 12:43

Cykelväg i Sandsjön får belysning

Den nya cykelbanan som planeras i Sandsjön kommer att få belysning. Det har kommunstyrelsen beslutat..

Skånskan - 19 sep 18 kl. 15:31

Vill ha belysning på cykelväg

Löddeköpinge Barsebäcksborna fick vänta i många år på att cykelvägen till Löddeköpinge blev verklighet. Nu efterlyser en Barsebäcksbo i ett e-förslag att cykelbanan kompletteras med belysning. Sträckan upplevs som mörk, och på sina håll otrygg.

Skånskan - 13 dec 18 kl. 20:00

Föreslår belysning på cykelbana

Furulund Det är mörkt för pendlare som cyklar mellan Lund och Furulund, anser en cykelpendlare som använder cykelvägen även under den mörka årstiden.
I ett e-förslag på kommunens hemsida föreslås att cykelbanan får belysning, vilket skulle underlätta för pendlarna..

SN - 18 nov 16 kl. 19:30

Olycksvägen: "Bygg gångbro för Ådas djur"

Sluta använda telefonen, upp med belysning eller viltstängsel, bygg förbifart Åda – eller kanske en gångbro för vilt. Ortsbefolkningen föreslår en mängd lösningar för att minska antalet viltolyckor i kommunen..

YLE - 29 nov 16 kl. 05:28

Kommunerna betalar för statliga vägars belysning

NTM- centralen har inte tillräckligt med pengar till vägbelysningen. Därför får kommunerna ofta satsa egna pengar. Längs med Riksåttan finns flera avsnitt som väntar på belysning.

Sydsvenskan - 12 okt 15 kl. 19:30

Bygg gräddfiler till cyklisterna.

Oktober – när höstmörkret smyger sig på – är kanske den farligaste månaden att vara fotgängare eller cyklist.En del olyckor kan förhindras med bättre belysning och reflexer, men det krävs också ett annat tänkande när det gäller stadsplanering. Bilarna måste ta mindre plats och släppa fram bussar, cyklister och fotgängare.

Helsingborgs Dagblad - 12 okt 15 kl. 19:30

Bygg gräddfiler till cyklisterna.

Oktober – när höstmörkret smyger sig på – är kanske den farligaste månaden att vara fotgängare eller cyklist.En del olyckor kan förhindras med bättre belysning och reflexer, men det krävs också ett annat tänkande när det gäller stadsplanering. Bilarna måste ta mindre plats och släppa fram bussar, cyklister och fotgängare.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Gothia-tisdag • Eriks gäng leder sin grupp

Åtta Blekingelag finns med i årets Gothia cup i fotboll. Ett av dem leder sin grupp efter två dagars spel. Men det är fler som har chans på a-slutspel..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Sommarläger för pingisungdomar

Bordtennisklubben genomför just nu, med stöttning av kommunen, ett tre dagar långt sommarläger för ungdomar i idrottshallen. Det innebär att tjejer och killar, några av dem nybörjare, samsas i en bra blandning. .

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Förseningar på Pottholmen – då kan restaurangen öppna

Markförberedelserna var lite mer komplicerade än man räknat med och nästa steg på Pottholmen är därmed försenat. Det innebär i sin tur att restaurangen som skulle ha öppnat under sommaren förmodligen slår upp portarna först i december..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Konst i folkton av två östgötar

Musik och konst vävs samman när de båda östgötaprofilerna Bo Olls och Åke Bjurhamn ställer ut tillsammans på Karlshamns konsthall. På onsdagen öppnar deras gemensamma utställning, Folkton, självklart med musik därtill..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Monopol Boyz spelar på Östersjöfestivalen

Sedan tonåren har de spelat tillsammans. I höst släpper de sitt första album och på lördag spelar de på Östersjöfestivalen..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Rekordstor loppis i parken

På loppisen i Hoglands park säljs det mer och mer för varje vecka som går. Den här veckan var det rekord med 85 bord..

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Snart svänger det vid Centrumbryggan igen

Tredje, och näst sista för i år, onsdagsspelning vid Centrumbryggan står bandet PPM för. Årets näst sista tillfälle att njuta av kultur och fritidsförvaltningens initiativ: Brygghäng..

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Till sist fick hon nog: ”Jag låter honom misshandla mig så han lämnar”

Månader av kontrollbehov och drickande ledde till misshandeln som fick Jenny att lämna sin man. Nu har beskedet kommit från åklagaren att utredningen läggs ner. .

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Bara var tionde anmälan om misshandel leder till åtal

Det är långt ifrån ovanligt att utredningar om misshandelsbrott läggs ner. Bara var tionde anmälning leder till åtal. – Man kan bli väldigt frustrerad, säger Doris Gustafsson, ordförande i Brottsofferjouren i Blekinge..

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Ryttarförening i konkursOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.