Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 24 July, 11:43

Blekinge Läns tidning - 11 jul 19 kl. 16:50

Kollot bjöd på massor av bad - men också en överraskningDet blev dags för lägervecka för drygt 40 barn. Fritidsgårdarna i Sölvesborg och Mjällby anordnade kollo på Ivö. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Sölvesborg, Mjällby, Ivö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kollot, bjöd, massorav , badmen också en , överraskning
BT - 10 jun 13 kl. 17:43

Uppskattat sommarkollo på Hulta

Utflykter, fotboll, pyssel och fiske är bara några av de aktiviteter som barnen i Hej-kollo får vara med om under två veckor. ? Spela fotboll och bada är det bästa, tycker Altin, sju år.

Kristianstadsbladet - 17 nov 13 kl. 19:02

"Kollonisatörer" fick träffas igen

Foto: Johanna Wallin
Hög igenkänningsfaktor och nostalgiska minnen. Det bäddade för trevliga pratstunder och skratt när Dan Nilsson visade upp sin utställning och det var återträff för dem som varit med på Hjärsåskolonin.
Över 500 bilder är upphängda och människor ilar mellan bilderna.

Skånskan - 07 apr 16 kl. 19:00

Sommarkollo på räls från S:t Olof till Brösarp

sydost Museiföreningen skånska järnvägar anordnar för första gången ett järnvägskollo för sommarlediga skolungdomar.– Så vitt jag vet är vi först i Sverige med ett järnvägskoll0 med ånglok. Spårvägssällskapet i Malmköping i Sörmland har visserligen haft ett järnvägskollo, men de har bara spårvagnar.

Jönköpingsnytt - 10 jul 12 kl. 16:59

Okej att avslöja barns bus på kollo för mamma

Reportern skrev i den lokala tidningen om ett hyss som den 11-årige pojken gjort på kollot. Detta trots att barnet bad henne att låta bli. Justitiekanslern har nu tittat på ärendet och menar att reportern inte gjorde fel..

Nya Wermlands Tidningen - 06 jul 13 kl. 07:30

Glada barn på sista kollodagen

Många barn är det som har varit på det alltid lika populära dagkollot i Åsarnabadet. Under de tre veckor som har gått har det varit full fart varje dag med en massa bad och många andra aktiviteter. Nöjda barn var det som spenderade den sista dagen på kollot för säsongen..

Nya Wermlands Tidningen - 09 jul 13 kl. 12:33

Glada barn på sista kollodagen

Många barn är det som har varit på det alltid lika populära dagkollot i Åsarnabadet. Under de tre veckor som har gått har det varit full fart varje dag med en massa bad och många andra aktiviteter. Nöjda barn var det som spenderade den sista dagen på kollot för säsongen..

Kristianstadsbladet - 05 jul 14 kl. 10:48

Stoj och stim för kanske sista gången

Foto: Annica Jönsson
Skollovskoloni. 150 glada ungar leker på stranden, för kanske sista gången. En 115-årig tradition kan gå i graven om ingen finns som vill driva kollot vidare.

Nya Wermlands Tidningen - 04 jul 18 kl. 18:02

Strålande sommarkollo

Sol, bad, båt, kanot, fika, fotbollsdart, gamla vänner och nya vänner – ja, årets traditionsenliga sommarkollo på Sållaren bjöd på allt.– Barnen har verkligen jättekul och kan samtidigt ladda om sina batterier, säger Thomas Österdahl, verksamhetschef för Barns bästa och initiativtagare för kollot..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Söndagsspelningar på Möllebackagården

Ronneby Musikförening anordnar musikkvällar på Möllebackagården i Ronneby..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

”Chippen” tillbaka på fotbollsplanen

Christian ”Chippen” Wilhelmsson verkar inte vara helt färdig med fotbollen. På lördag debuterar 39-åringen i Ämteviks FF..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Nattgäster tar sönder restaurangens stolar och klottrar på platsen

Felstavat klotter och söndriga stolar plågar utkiksplatsen utanför Restaurang Utkiken under hela sommaren. .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Algblomning i stora delar av Östersjön

Algblomningen är på framfart i delar av Östersjön, och beräknas fortgå in i nästa vecka, enligt SMHI. Den ivriga havsbadaren bör vara uppmärksam på vattenkvalitén innan man hoppar i plurret..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

"Nog med förtal från Saras sida”

Med anledning av ytterligare skriverier och påståenden att det skulle vara ”dolda manliga maktstrukturer” som fällde det förra kommunalrådet i Olofström, Sara Rudolfsson, vill vi bestämt ta avstånd från sådana påståenden. .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

SMHI: Värmebölja på gång – kan bli över 30 grader

Värmen i sydvästra Europa är på väg till Blekinge. SMHI förbereder nu för varning för höga temperaturer. .

Blekinge Läns tidning - 6 timmar sedan

Locket på - men partiets medlemmar vill ha svar

Sverigedemokraternas partiordförande i den aktuella kommunen vägrar svara på tidningens frågor. Och riksdagsledamoten Mattias Bäckström Johansson fortsätter förneka kännedom om vem polisanmälan gällde..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Medeltida Karlskronabåt sjönk mystiskt till botten

Det medeltida fartyget Aluett, byggt i Karlskrona, har sjunkit till botten i hamnen i Kalmar. – Något har skett som har gjort att den sjunkit hyfsat hastigt, säger Thomas Neijman, kassör vid Aluett - föreningen för medeltida segling..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Nu är det kvinnornas tur i medierna

Det är inte ofta Blekinges medier diskuteras. Än mera sällan sker det utan medverkan av chefredaktörer och etermediernas lokala chefer. På tisdagseftermiddagen skedde det i en trädgård i Björkeryd norr om Nättraby, som en del av Angela Sandströms ”Samtal i fruntimmersveckan”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.