DI > Ekonomi

Sunday, 21 July, 13:28

DI - 11 jul 19 kl. 16:58

Strategen: Ljus framtid trots spellagen – köp två spelaktierTrots indragna spellicenser och 100 miljoner i böter till Spelinspektionen är experterna positiva till den nya spellagen och ser en ljusning för aktier i branschen.  ”Att myndigheter griper in visar ändå att det finns en bevakningsfunktion som inte fanns förut, det är positivt”, säger Esbjörn Lundevall, aktiestrateg på SEB, och pekar ut sina två favoriter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Spelinspektionen, Esbjörn Lundevall, SEB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Strategen, Ljus, framtidtrots , spellagen, köp, två, spelaktier
GöteborgsPosten - 03 feb 19 kl. 20:54

Ljus framtid för elever inom byggindustrin

Befolkningen växer och med det måste det byggas fler bostäder. De unga som nu väljer en karriär inom byggbranschen har en ljus framtid, i alla fall om man ska tro Sveriges Byggindustrier som flaggar för en stor brist på arbetare inom branschen. Något som ger en ljus framtid för eleverna på Östrabo Yrkes..

Dagens PS - 09 mar 18 kl. 09:47

”Löften om ljus framtid väger tyngre än hot”

USA har har i decennier ställt höga krav på dess allierade att upprätthålla intern säkerhet. Men ingenstans har de kraven tillmötesgåtts så snabbt som när Kina nu erbjuder ekonomiskt långsiktiga drömmar. USA:s strategi om att med hard power få sin vilja igenom är inte längre den mest effektiva.

SR - 13 apr 11 kl. 17:32

"Sveriges ekonomi går ljus framtid till mötes"

Den svenska ekonomin går en ljus framtid till mötes. Det var budskapet när finansminister Anders Borg presenterade regeringens vårproposition i dag. När budgetförslaget debatterades i riksdagen under eftermiddagen gjorde Socialdemokraternas Tommy Waidelich sin debut som ekonomisk talesperson ?

Expressen - 16 maj 11 kl. 01:29

Elias hyllar Tedenby: Har en ljus framtid

BRATISLAVA. Många imponerades av de svenska 90-talisterna i VM. Bland dem den tjeckiska stjärnforwarden Patrik Elias som hyllar sin New Jerseykamrat Mattias Tedenby.

Expressen - 14 okt 15 kl. 22:55

Wingait C.H. går en ljus framtid till mötes

Tio starter utan seger. Men i går var det äntligen dags för vinst. Wingait C.

DN - 24 maj 16 kl. 21:04

Torneklint ser en ljus framtid för Sverige


EM och OS med bara en månads mellanrum. Det är tuffa tag för friidrottarna. Men förbundskapten Karin Torneklint tror på medaljer och ser en ljus framtid för svensk friidrott..

DN - 04 okt 16 kl. 09:39

Birgitta Forsberg: Ljus framtid mitt i eländet

Sällan har en negativ nyhet pekat ut en så ljus framtid. Ericsson drar ned 3000 personer, men satsar samtidigt framåt..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Selmer ser ljus framtid för KB

Mark Selmer, som förde KB Karlskoga till en meriterande tredjeplats i division 3 när han till den här säsongen återkom som tränare, ser en ljus framtid för klubben i sitt hjärta..

DalaDemokraten - 16 jan 17 kl. 10:45

Turbulent 2016 – men nya styret tror på ljus framtid för Öraberget

Ända sedan 2003, när två norrmän tillfälligt kom in som ägare, har det till och från rått turbulens kring "Örabergshusen" längst upp på Öraberget.
Nu har en ny styrelse tagit över som tror och hoppas på en ljus framtid för området..

Nya Wermlands Tidningen - 23 feb 17 kl. 09:40

"Landsbygden har ljus framtid"

– Vi måste ta varandra i hand och ta långsiktiga beslut och inte svartmåla och börja tävla med Donald Trump. Landsbygden har en ljus framtid.Det sade landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) när han besökte naturbruksgymnasiet Södra Viken i Sunne på onsdagen..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Kassakris för Lernia – kan tvingas be staten om pengar

På grund av Arbetsförmedlingens besparingar riskerar statligt ägda Lernia att behöva ta in bidrag från staten, enligt uppgifter till Di. Samtidigt använder myndigheten inte de ekonomiska resurser som finns att tillgå..

DI - 1 timme sedan

Rekordfå inskrivna på Arbetsförmedlingen

Antalet inskrivna på Arbetsförmedlingens arbetsmarknadsutbildning och stöd och matchning har inte varit så låga sedan verksamheternas begynnelse. Samtidigt använder myndigheten inte upp de resurser som finns att tillgå från M/KD-budgeten. .

DI - 2 timmar sedan

Nya protester i Hongkong – stora avspärrningar

Polisen i Hongkong har spärrat av stora delar av staden då nya protester har tagit fart. Tusentals demonstranter har samlats för att tåga genom ett stort affärsområde i stadens centrala delar..

DI - 3 timmar sedan

Iran: Besättningsmännen på Stena Impero är vid god hälsa

Iran uppger att besättningsmännen på det beslagtagna fartyget Stena Impero är vid god vigör. Men än syns ingen lösning på konflikten, som trappat upp spänningarna i Persiska viken..

DI - 3 timmar sedan

50 år efter månfärden – svenska bolag ska hjälpa Nasa till Mars

I helgen är det 50 år sedan Neil Armstrong tog de första stegen på månen. När rymdvärlden nu planerar att sätta människan på nästa himlakropp – Mars – är flera svenska företag inblandade. ”Jag tror att vi kan vara på Mars på 2030-talet”, säger Mia Caderas på OHB Sweden som just nu samarbetar med Nasa och Esa..

DI - 5 timmar sedan

Storbritannien vänder sig till FN – anklagar Iran

Storbritannien säger i ett brev till FN:s säkerhetsråd att Iran bröt mot gällande lagar när ett brittiskflaggat fartyg beslagtogs..

DI - 5 timmar sedan

Karriärcoachen: Så lyckas du med karriärbytet

Har semestern fått dig att omvärdera ditt jobb? Om tanken på att gå tillbaka till samma arbetsplats efter ledigheten inte lockar gäller det att lägga upp en strategi. Karriärcoachen Viveka Andersson ger konkreta råd om hur du bäst kommer vidare i karriären, och använder semestern till att ta första steget..

DI - 15 timmar sedan

Succéskådisen om nya rollen i filmen Quick: ”Hittepå-figur”

Dramatenskådespelaren Jonas Karlsson spelar framlidne Hannes Råstam, vars grävande journalistik ledde till Thomas Quicks frikännande, i den nya långfilmen Quick.   Därefter står Godot, en musikalfilm och regidebut på tur..

DI - 16 timmar sedan

Elbolag kritiseras för dålig prisinformation

Konsumentverket har granskat 13 elbolags hemsidor. Samtliga kritiseras för otydlig prisinformation – och nu kräver myndigheten åtgärder, skriver Dagens Nyheter..

DI - 16 timmar sedan

Swedish Open-basen om fasan i Norge

Veckans resenär är Christer Hult, turneringschef för Swedish Open.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.