YA > Nyheter

Tuesday, 23 July, 00:43

YA - 11 jul 19 kl. 16:46

Simning: Hundradelsdramatik på Sum-simKiviks simklubbs Olivia Hanssons sjundeplats på 100 fritt blev det bästa ur sydöstskånsk synvinkel när Sum-sims riksfinal fortsatte i Norrköping på torsdagen. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Sum, Olivia Hanssons, Norrköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Simning, Hundradelsdramatik, Sum-sim
Magazin24 - 04 jul 13 kl. 13:14

Femteplats för Eklund i Sum-Sim

En femteplats blev den bästa placeringen för KSS-simmaren Jesper Eklund under Sum-Sim i Landskrona. I slutet av juni var det Svenska ungdomsmästerskapen (Sum-Sim) i simning i Landskrona. Köpings simsällskap hade med en simmare som tog en femteplats som den bästa placeringen.

Trelleborgs Allehanda - 02 jul 18 kl. 22:10

Simning: Sering nådde två femteplatser i Sum-sim

Trelleborg Sim hade flera talanger med när riksmästerskapen för ungdomar i simning, Sum-sim, avgjordes på Lindängsbadet i Malmö. Isabelle Sering var nära pallen på två distanser..

Trelleborgs Allehanda - 13 nov 18 kl. 13:00

Simning: Fem trelleborgare till Sum-sim-finalen

När regionfinalerna i Sum-sim avgjordes kvalificerade sig fem talanger i Trelleborg Sim till riksfinalen i december. Redan denna vecka är det chans till nya framgångar när SM avgörs i Stockholm..

Trelleborgs Allehanda - 14 jul 19 kl. 19:31

Simning: Fyra finalplatser i Sum-sim

Fyra finalplatser blev facit för Trelleborg Sims tio simmare som deltog i riksfinalen av Sum-sim i Norrköping. ”Det var riktigt bra facit”, säger Tommy Lindell, chefstränare i Trelleborg Sim..

Hela Gotland - 21 nov 11 kl. 04:00

WSS-simmare till riksfinal i Sum-sim

simning: Wisby Simsällskap firade stora framgångar på Sum-sim i Järfälla i helgen.Samtliga simmare slog personliga rekord.Dessutom tog sig Oskar Persson och Gustav Strömbeck till riksfinal.

Nya Wermlands Tidningen - 15 nov 12 kl. 07:30

Filipstad visade fin form under Sum-sim

Fyra Filipstadssimmare fanns med i startlistan när regionsfinalerna av Svenska Ungdomsmästerskapen i simning, Sum-sim, avgjordes i Örebro under helgen. På fem andra platser i Sverige simmades exakt likadana regionsfinaler. Från regionsfinalerna gick sedan de sexton eller tjugofyra bästa simmarna totalt i landet i varje gren, vidare till riksfinalen som simmas i Göteborg om en månad..

DalaDemokraten - 10 dec 13 kl. 05:50

Tre dalamedaljer i Sum-Sim-finalen

SIMNING/STOCKHOLM Dalarna tog tre medaljer när finalen i Sum-Sim (ungdoms-SM) avgjordes i Stockholm. I F13 tog Frida Lannhard, Ludvika, ett silver och.

Helsingborgs Dagblad - 01 jul 15 kl. 09:58

Landskrona Simsällskap sexa i medaljstriden på Sum-Sim

LS hade en mycket lyckad vecka på Sum-Sim (Svenska Ungdomsmästerskapen i simning) i Trollhättan. Det blev totalt sju medaljer, varav fyra guld, två silver och ett brons.Killarnas lagkappslag lyckades hantera favorittrycket och upprepade förra årets seger i lagkappen på 4x100 medley.

Helsingborgs Dagblad - 05 jul 15 kl. 15:40

Landskrona Simsällskap sexa i medaljstriden på Sum-Sim

LS hade en mycket lyckad vecka på Sum-Sim (Svenska Ungdomsmästerskapen i simning) i Trollhättan. Det blev totalt sju medaljer, varav fyra guld, två silver och ett brons.Killarnas lagkappslag lyckades hantera favorittrycket och upprepade förra årets seger i lagkappen på 4x100 medley.

Helsingborgs Dagblad - 17 nov 15 kl. 12:35

Flera framgångar för ÄSS vid Sum-sim

Båda spås en lysande framgång inom svensk simning. Hanna Rosvall och Daniel Kertes från Ängelholms simsällskap hade två lyckade dagar när regionmästerskapen av Sum-sim avgjordes i Lund i helgen..

Kristianstadsbladet - 11 jul 17 kl. 00:01

Dags för SUM-sim i Malmö

12-16 juli avgörs Svenska ungdomsmästerskapen (SUM-sim) i simning i Malmö. SS Delfin från Broby deltar med sex simmare som deltar på inte mindre än 20 distanser..

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

Minnesord: Gustaf Östergren

Gustaf Östergren har avlidit i en ålder av 82 år. Närmast sörjande är sonen Magnus och dottern Maria..

YA - 45 minuter sedan

Begravning:Nathalie Söderström

YA - 45 minuter sedan

Begravning:Ulla-Stina Larsson

YA - 45 minuter sedan

Begravning:Allan Svensson

YA - 45 minuter sedan

Grattis: Susen Åberg

YA - 45 minuter sedan

Lokala bestämmelser om strandskyddet behövs!

Häromveckan fick vi ta del av regeringen och länsstyrelsens beslut om att neka Ystads kommuns överklagande om strandskyddet..

YA - 45 minuter sedan

Tunga fall i Stadsparken

Dräkten var svår att få på, än värre att röra sig. Under måndagen drabbade en rad barn samman i Stadsparken för att mäta sina krafter iklädda sumodräkter. .

YA - 45 minuter sedan

Picknick med Fudge i prästgårdens trädgård

Picknick i det gröna och livemusik står på dagordningen när Övraby-Nedraby byalag bjuder in till Musik i sommarkväll onsdagen den 24 juli..

YA - 2 timmar sedan

Trippelanmälan: Hästägare anmäld tre gånger för bristande tillsyn

När länsstyrelsen dök upp för kontroll fattades misstanke om att ett antal hästar var i behov av veterinärvård och att tillsynen av djuren brustit. Efter tre anmälningar uppmanas hästägaren nu att vidta omedelbara åtgärder gällande skötseln av djuren. .

YA - 3 timmar sedan

Skadegörelse på motorklubben: ”Det är så onödigt”

Mellan onsdagskväll och lördagsmorgon förra veckan ska någon eller några roat sig med att fördärva utvändigt på Skivarps motorklubb. – Det är inga jättegrejer men det är så onödigt, säger Thomas Nilsson, ordförande i Skivarps MK..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.