Sydsvenskan > Sport

Wednesday, 17 July, 18:32

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 16:50

Döms för mordbrand efter telefonavlyssningI mitten på januari började det brinna i ett hus i Fagerås nordväst om Karlstad. Länge såg det ut som om branden skulle förbli ouppklarad. Men efter telefonavlyssning har nu tre män dömts till långa fängelsestraff, skriver Nya Wermlands-Tidningen. Polis.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Fagerås, Karlstad, Nya Wermlands-Tidningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dömsför , mordbrandefter , telefonavlyssning
Helsingborgs Dagblad - 11 jul 19 kl. 16:50

Döms för mordbrand efter telefonavlyssning

I mitten på januari började det brinna i ett hus i Fagerås nordväst om Karlstad. Länge såg det ut som om branden skulle förbli ouppklarad. Men efter telefonavlyssning har nu tre män dömts till långa fängelsestraff, skriver Nya Wermlands-Tidningen.

GöteborgsPosten - 11 jul 19 kl. 16:50

Döms för mordbrand efter telefonavlyssning

I mitten på januari började det brinna i ett hus i Fagerås nordväst om Karlstad. Länge såg det ut som om branden skulle förbli ouppklarad. Men efter telefonavlyssning har nu tre män dömts till långa fängelsestraff, skriver.

Nyheter 24 - 30 maj 12 kl. 08:17

Reinfeldt öppnar för mer telefonavlyssning


Under sex timmar patrullerade statsministern tillsammans med Malmöpolisen stadens gator. MALMÖ. Efter Fredrik Reinfeldts sex timmar långa besök i Malmö under tisdagskvällen, öppnar statsministern nu för att polisen ska få använda sig av mer telefonavlyssning i kampen mot att komma åt de kriminella gängen och de illegala vapen.?

Expressen - 16 jan 12 kl. 20:54

Svennis otrohet kan ha avslöjats genom telefonavlyssning

Det är snart tio år sedan Sven-Göran Eriksson hamnade i blåsväder för sin påstådda otrohetsaffär med Ulrika Jonsson. Nu avslöjar Daily Mirrors redaktör Richard Wallace att skandalen kan ha kommit till tidningens kännedom genom olaglig telefonavlyssning. .

Sydsvenskan - 27 jan 12 kl. 14:03

M och S eniga - mer telefonavlyssning

Arkivfoto: Scanpix
Ska få användas även när polisen misstänker förhållandevis lindriga brott.
Den stora vapentillgången och beväpnade gängmän som kommer undan med fyra eller sex månaders fängelse gjordes av polisen och politikerna till huvudfråga efter morden i Malmö kring nyårshelgen. Regeringen hade förslag till en ny lag på gång.

BT - 07 mar 12 kl. 11:04

Narkotikabrott avslöjades genom telefonavlyssning

Ett tiotal personer i Marks kommun åtalas i dag för narkotikabrott. Åtalen är ett resultat av omfattande spaningsarbete av polisen. Det var under förra året som polisen fick in tips om narkotikaförsäljning i Marks kommun.

Nyhetskanalen - 30 maj 12 kl. 02:14

Reinfeldt vill se över utökad telefonavlyssning

Statsminister Fredrik Reinfeldt kan tänka sig att se över utökad telefonavlyssning. Det uppgav han efter att natten till onsdagen slagit följe med patrullerande polis i Malmö.Mycket av besöket handlade om polisens satsning mot organiserad brottslighet.

Nyhetskanalen - 30 maj 12 kl. 02:14

Reinfeldt lovar inte utökad telefonavlyssning

Statsminister Fredrik Reinfeldt kan tänka sig att se över utökad telefonavlyssning. Det uppgav han efter att natten till onsdagen slagit följe med patrullerande polis i Malmö.Mycket av besöket handlade om polisens satsning mot organiserad brottslighet.

Kristianstadsbladet - 14 mar 13 kl. 23:04

Britter gripna för telefonavlyssning


I en gryningsräd på torsdagen slog Scotland Yard till och grep fyra personer misstänkta för olaglig telefonavlyssning. Tillslaget skedde i kölvattnet på den skandal som avslöjades i Storbritannien, efter att News of the World i sin jakt på nyheter avlyssnat ett stort antal personers telefoner.Samma dag tillkännagav premiärminister David Cameron att partisamtalen om den framtida medieregleringen har havererat.

SvD - 14 mar 13 kl. 23:04

Fler gripna för telefonavlyssning

I en gryningsräd i dag slog Scotland Yard till och grep fyra personer misstänkta för olaglig telefonavlyssning..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kinesisk konstnär fick rätt mot bilföretag

Bilföretaget Skandinavisk motor (SMC) döms att betala 1,75 miljoner danska kronor (motsvarande nästan 2,5 miljoner svenska kronor) för att ha använt den kinesiske konstnären Ai Weiweis verk "Soleil Levant" i sin marknadsföring. Installationen, som besto.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Nya ”Lejonkungen” vill vara trogen originalet

Hur känner man sig om man som regissör tar sig an att göra en nyinspelning av en av tidernas mest älskade tecknade filmer? Svaret är: nervös. – Det är inte förrän filmen möter publiken som vi vet om vi gjort allt rätt, säger Jon Favreau, som regisserat.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Samband mellan tidig fetma och hjärtsjukdom

De som varit överviktiga eller feta i tonåren drabbas i högre grad av en hjärtmuskelsjukdom som kan resultera i en transplantation, enligt en ny svensk studie som Vetenskapsradion rapporterar om. I studien granskade forskarna värnpliktsregistret för att.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Kanalkvarter överklagas – skola kan försenas

Unik brunn kan försena skolbygge och gymnastikhall i Södra Råbylund..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Tusentals människor i säkerhet inför oväder

Taiwan varnar för årets första tyfon och ön förbereder sig nu för ovädret. Tusentals människor har förts i säkerhet, inrikesflyg har ställts in och myndigheter har gått ut med varningar om översvämningar och höga vågor. Tyfonen Danas styrka klassas som.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Fem döda i skalvet i Indonesien

Fem människor omkom i den kraftiga jordbävningen som drabbade ögruppen Moluckerna i Indonesien i söndags. De träffades av fallande bråte, meddelar landets räddningsmyndighet i ett uttalande. Fler än 3 000 har flyttats till tillfälliga härbärgen.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Ökad vinst för Assa Abloy

Låsjätten Assa Abloy redovisar en vinst före skatt på 3 462 miljoner kronor för andra kvartalet, jämfört med vinsten på 2 720 miljoner kronor motsvarande period i fjol, rensat för engångskostnader. Omsättningen steg med elva procent till 23 544 miljoner.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Polisen: Nedspolade droger kan påverka djur

Spola inte ner droger och medicin i toaletten, de kan påverka gäss och ankor. Eller ännu värre – göra alligatorer till farliga "drog-gatorer". Varningen kommer från polisen i den amerikanska staden Loretto i Tennesse efter att en misstänkt person ska ha.

Sydsvenskan - 16 timmar sedan

Heilande barn bekymmer för Liseberg

Liseberg har mitt under högsäsongen fått problem med att barn gör Hitlerhälsning i åkattraktioner, uppger SVT Nyheter Väst. – Det är jättetråkigt att ungdomarna som besöker oss gör så. För Lisebergs del så kan vi inte tolerera det här beteendet, säger F.

Sydsvenskan - 21 timmar sedan

Paul Beatty förtjänar att bli en Dickens för vår tid

”Svikaren” är den bästa och skarpaste roman Niklas Qvarnström läst på länge..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.