Expressen > Nyheter

Tuesday, 23 July, 01:00

Expressen - 11 jul 19 kl. 16:40

Så lurades ID-kaparen – av personalen på IcaNär en 23-åring skulle hämta ut ett paket på Ica Kvantum i Åhus anade personalen oråd. De slog larm och avslöjade en avancerad ID-kapare – som misstänks ha lurat 70 personer. – Det slumpade sig så att mannen försökte hämta ut ett paket där den kapade personen tidigare hade jobbat, säger åklagare Robin Andersson. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
ID, Ica, Ica Kvantum, Åhus, Robin Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , lurades, ID-kaparenav , personalen, Ica
GT - 30 aug 16 kl. 06:05

Dagas ID kapades – vän lurades på pengar

Den fräcka id-kaparen stal Daga Wallgrens namn, bild och Facebookvänner. En av väninnorna gick på den falska Dagas meddelande – och satte in tusentals kronor på ett okänt bankkonto. – Det har blivit ett bedrägerisamhälle och det känns inte bra, säger Daga Wallgren..

Nyheter 24 - 14 jun 11 kl. 08:16

Flyktingbarnen lurades äta fläsk - nu erkänner kommunen felen


Norsjö Kommun erkänner bristerna vid flyktingboendet Athena men nekar till diskrimininering. BASTUTRÄSK. De tio ensamkommande flyktingbarnen på Athena flyktingboende behandlades inte på ett korrekt sätt.

BT - 10 apr 12 kl. 13:36

Förnedrande bahandling av Malmsäter

Jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att människor som är valda att sörja för trygghet till äldre kunde bära sig åt på ett så förnedrande sätt som man gjort på Malmsäter i Marks kommun. Från början basunerades ut via media att Malmsäter skulle läggas ner. Nåväl, personalen fick en vink om det men uppmanades att hålla tyst för, som det hette: ?

Helsingborgs Dagblad - 02 sep 14 kl. 01:32

Kartongkuppare gapade för mycket

Personalen på Elgiganten utanför Gävle lurades av en fräck tv-bytarkupp, rapporterar Gefle Dagblad. En 30-årig man som nyss köpt en tv för 25 000 kronor i butiken krävde pengarna tillbaka, men i kartongen butiken i sin tur fick tillbaka låg en gammal tv. Redan samma dag fick personalen dock upprättelse.

Kristianstadsbladet - 02 sep 14 kl. 01:30

Kartongkuppare gapade för mycket


Personalen på Elgiganten utanför Gävle lurades av en fräck tv-bytarkupp, rapporterar Gefle Dagblad.En 30-årig man som nyss köpt en tv för 25 000 kronor i butiken krävde pengarna tillbaka, men i kartongen butiken i sin tur fick tillbaka låg en gammal tv.Redan samma dag fick personalen dock upprättelse.

BT - 02 sep 14 kl. 01:30

Kartongkuppare gapade för mycket

Personalen på Elgiganten utanför Gävle lurades av en fräck tv-bytarkupp, rapporterar Gefle Dagblad. En 30-årig man som nyss köpt en tv för 25 000 kronor i butiken krävde pengarna tillbaka, men i kartongen butiken i sin tur fick tillbaka låg en gammal tv.Redan samma dag fick personalen dock upprättelse.

BT - 02 sep 14 kl. 07:12

Kartongkuppare gapade för mycket

Personalen på Elgiganten utanför Gävle lurades av en fräck tv-bytarkupp. Det rapporterar Gefle Dagblad. En 30-årig man som nyss köpt en tv för 25 000 kronor i butiken krävde pengarna tillbaka, men i kartongen butiken i sin tur fick tillbaka låg en gammal tv.

Nyheter 24 - 26 okt 11 kl. 08:16

Så lurar ekobrottslingar samhället på mångmiljardbelopp


Uppdrag Granskning avslöjar hur dömda ekobrottslingar trotsar näringsförbudet och fortsätter att bedriva näringsverksamhet i det dolda. Varje år försvinner 133 miljarder kronor av skattebetalarnas pengar ner i svarta hål. Dömda ekobrottslingar fortsätter bedriva näringsverksamhet, trots näringsförbud.

UNT - 02 sep 14 kl. 01:30

Kartongkuppare gapade för mycket

Personalen på Elgiganten utanför Gävle lurades av en fräck tv-bytarkupp, pengar lämnades åter för en köpt tv fastän kartongen innehöll en sämre modell..

SvD - 02 sep 14 kl. 01:30

Kartongkuppare gapade för mycket

Personalen på Elgiganten utanför Gävle lurades av en fräck tv-bytarkupp, rapporterar Gefle Dagblad..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Viltolycka på E22 – rådjur påkört

Under måndagskvällen blev ett rådjur påkört på E22 sydväst om Norje i Sölvesborgs kommun.Inga personer ska ha blivit skadade vid olyckan, men rådjuret utgör ett trafikhinder på plats. .

Expressen - 3 timmar sedan

Värmebölja på väg: ”Upp till 30 grader”

Packa ner jackan och släng långbyxorna. Nu kommer riktigt varmt väder.– Det kan bli värmebölja med start på onsdag, säger Stig-Arild Fagerli, på väderinstitutet StormGeo..

Expressen - 3 timmar sedan

Mänskliga kvarlevor hittade vid badstrand

Mänskliga kvarlevor har hittats vid en badstrand i Robertsfors, Västerbotten.Stranden är avspärrad för polisutredning..

Expressen - 3 timmar sedan

Polisen varnar för falska 500-sedlar

Under helgen kom flera anmälningar in om att någon betalat med falska 500-sedlar i Malmö.Polisen har sett en ökad aktivitet inom penningförfalskning och varnar nu för sedlar som verkar misstänkta.– Vi har sett viss skill­nad på se­dlarna.

Expressen - 4 timmar sedan

Bilbomb skadar tre personer på fransk militärbas i Mali

En bilbomb har skadat tre personer på den franska militärbasen i Mali, rapporterar AFP. .

Expressen - 4 timmar sedan

Äldre kvinnan misshandlade person – greps av polis

En kvinna i 60-årsåldern misshandlade en person och hotade flera andra.Händelsen inträffade i Värnamo på måndagen och kvinnan har blivit gripen..

Expressen - 4 timmar sedan

Familjen övergav drottningen under fina sommartraditionen

Under många år har den danska kungafamiljen samlats på Gråsten slott för att fira sommaren och ta en familjebild.Men i år lämnades drottning Margrethe nästan ensam, ingen av hennes söner dök upp och inte heller några barnbarn. – Det är av stor betydelse att prins Henrik inte finns med längre.

Expressen - 4 timmar sedan

Hemtjänsten schemalagde en minut för duschning

Hemtjänstpersonalen i Göteborg fick en minut på sig att duscha en kvinna med svåra inkontinensproblem.Trots att personalen drog över tiden hann de inte med duschen innan de tvingades gå vidare.– Det har blivit fel, säger sektorschefen Annika Ljungh i stadsdelen Örgryte-Härlanda..

Expressen - 5 timmar sedan

Trump i ny attack mot kongresskvinnorna: ”De är rasistiska bråkstakar”

Ordkriget mellan Donald Trump och de fyra demokratiska kvinnliga kongressledamöter fortsätter.På sociala medier går den amerikanska presidenten till en ny attack. ”Kvartetten är en väldigt rasistisk grupp bråkstakar som är unga, oerfarna och inte särskilt smarta”, skriver han på Twitter..

Expressen - 6 timmar sedan

Matildas strandbilder – efter svåra sjukdomen

En ljus påse på magen där bajset och pruttarna kommer. En helt normal sak – även på stranden. 23-åriga Matilda Ahdrian är en av de tusentals svenskar med stomi och vill peppa andra att våga synas, oavsett sjukdom.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.